blog

sertifikasi paling apik kanggo pangembang piranti lunak
31 Jan 2018

10 Best Certifications for Software Developers

Kanthi industri IT ing arah munggah, fenomenal, coders, lan pengembang paling apik kanggo ahli sawise. Iki sok-sok bisa nyedhiyakake panrima misterius sing kapentingan kanggo ahli-ahli iki dadi dhuwur, seeking sawise Course sertifikasi mung latihan ing kesia-siaan.

Iki minangka paukuman sing ora dikepengini minangka karya kursus sertifikasi sing penting bakal nerusake nggedhekake prospek pendhudhuke minangka nyengkuyung para panggedhe potensial kecenderungan sampeyan ing wilayah pemrograman lan dandan tartamtu. Sertifikasi pinunjul bisa, lan apa, minangka pembeda kunci sing ngidini para pesaing muncul ing antarane para mitra.

Ngelingi perspektif penting iki saiki kita ngetokake dhaptar utama 10 sing paling penting lan ngembangake sertifikat pangembang sing bisa menehi pinggiran sing cetha ing pusat komersial pendhudhukan.

10 Best Certifications for Developers

1. Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)

Sertifikat sing diterbitake dening Microsoft mbokmenawa minangka sertifikasi paling apik ing donya IT sing ndadekake bobot gedhe. Ing kasempatan sing sampeyan dadi pangembang, sampeyan uga bisa ningkatake kemampuan sampeyan kanthi njupuk level passage Microsoft Technology Associate (MTA) bebarengan karo program tingkat tengah Pengembang Microsoft Certified Solutions (MCSD).

2. Microsoft (MTA)

Kursus sertifikasi MTA iki sing menehi sertifikasi ing perbaikan Windows, kamajuan program, lan liya-liyane wis direncanakake kanggo sekolah menengah utawa universitas, lan kanggo individu sing anyar kanggo jagad pemrograman.

3. Layanan Web Amazon (AWS)

AWS misuwur amarga menehi maya panggung kanggo nggawe lan nggawe aplikasi web. Sertifikasi iki paling cocok kanggo para pangembang sing ana ing prakaryane ngandharake, mbangun lan mbukak aplikasi ing panggung AWS.

4. Cloudera (CCDH)

Sampeyan kepenak kanggo nggawe, nyimpen lan ningkatake kabutuhan Apache Hadoop kanthi cepet nalika sampeyan mundhut sertifikasi Pengembang Cloudera kanggo sertifikat Apache Hadoop (CCDH).

5. Institut Manajemen Proyek (PMI)

PMI misuwur minangka sertifikat Manajemen Proyek Profesional (PMP), sing dadi sertifikat sing paling penting lan sacara global ditrima kanggo pimpinan usaha.

6. Scrum

Tingkat sertifikasi Scrum Alliance Certified Scrum Developer (CSD) kanggo para pangembang sing nduweni dhasar pembelajaran standar Scrum.

7. Oracle (APEX)

Expertise Certified Developer Oracle Application Express (Oracle APEX) sadurunge disebut HTML DB, yaiku kanggo pangembang sing nggunakke perangkat advancement aplikasi cepet web kanggo njelasake lan nggawe aplikasi basis database sing responsif.

8. Wayang Labs

Gamet Labs Puppet Developer ngembangake pemrograman dialek skrip Ruby bisa ngasilake pemrograman Mekanik Labs IT.

9. Red Hat

Red Hat Certified JBoss Developer - sertifikat pangembang RHCJD authenticates kapasitas nggawe aplikasi JEE ing JEE tingkat sing ditanggulangi.

10. Salesforce

Salesforce Certified Developer ngerteni kemampuan pangembang kanggo ngasilake aplikasi redid kanthi guide guide Force.com.

AWS Training

In Just 5 Days
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!