blog

6 Jan 2017

10 Microsoft Training Courses bakal ngganti cara sampeyan mikir

"Kita tansah diadili dening kanca-kanca ing industri kita, lan aku [Microsoft Certification] minangka pendekatan apik tenan kanggo nuduhake jujur ​​marang kompetensi kaluwihan ing set aptitude, lan kanggo nduduhake kanggo individu liyane sing duwe apa njupuk kanggo njupuk saben langkah sing perlu. Sapérangan Latihan & Sertifikasi Microsoft minangka nderek:

  • Windows Azure Solutions karo Microsoft Visual Studio 2010
  • VBA Excel
  • Jaringan karo server Microsoft Windows 2012
  • Dasar Administrasi Microsoft Windows Server
  • Microsoft System Center 2012 Orchestrator SCOM
  • Microsoft SQL server 2014 Data platform
  • Microsoft Office 365 Infrastruture
  • Microsoft Lync server 2013
  • Administrator lan Keamanan Microsoft Exchange Server
  • Microsoft Exchange Server 2013

Kursus Training & Certification Microsoft

1. Windows® Azure ™ Solutions karo Microsoft® Visual Studio® 2010

Kursus pelatihan Microsoft & Sertifikasi iki minangka prolog sing didistribusikan komputasi lan utamané ana maya sing mbukak Microsoft ing Windows Azure. Windows Azure digambar dening Microsoft minangka kerangka kerja kanggo "cloud". Ing kelas iki, sampeyan bakal nyinaoni kerangka kerja méga iki lan mangerteni carane nyipta, ngirim lan layar aplikasi NET ing Azure.

Profil pamirsa

Kelas iki ditrapake kanggo pangembang NET karo aplikasi aplikasi Web sing nyelidiki aplikasi anyar sing akeh utawa porting aplikasi sing wis ana menyang Windows Azure

Mesthi rampung

Ing wekdal pungkasan, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo:

  • Ngartekake komputasi sing disebarake ing struktur sing beda-beda lan carane Windows Azure cocok karo papan komputasi sing disebarake.
  • Sadhar yen asosiasi kudu mbukak aplikasi ing awan Azure.
  • Ndhuwur rékayasa Azure.
  • Nemokake SDK Azure lan lingkungan dandan (Emulator Keseimbangan lan Panyimpenan).
  • Ndelok cara nggawe aplikasi kanggo Azure lan carane owah-owahan saka "khas". Perkembangan aplikasi NET.
  • Tulis lan kirim aplikasi Web ASP.NET (Web Role) menyang Azure.
  • Tokoh babagan carane nggawe lan ngirim aplikasi komputasi yayasan (Worker Role) ing Azure.
  • Priksa kapasitas Azure Panyimpenan kanggo nggabungake panyimpenan meja, garis lan panggang.
  • Analyze SQL Azure, basis data sosial ing méga.
  • Ponder carane SQL Azure contrasts saka Azure Panyimpenan.

2. Miwiti VBA ing Excel 2010

Presenter Visual Basic kanggo Aplikasi (VBA) ing Excel 2010 menyang klien kontrol Excel sing durung dadi insinyur piranti lunak. Artikel iki ngemot garis besar dhasar dialek VBA, pedoman cara paling apik kanggo nggoleki VBA ing Excel 2010, titik kanthi klarifikasi titik jawaban kanggo program pemrograman Excel VBA bener, lan tips pemrograman lan penyidikan. Apa Gunakake VBA ing Excel 2010?

Microsoft Excel 2010 minangka alat sing luar biasa sing bisa digunakake kanggo ngontrol, nyegah, lan nampilake informasi. Nanging, ing sawetara kasus kaya ing komponen ing Excel standar (UI), sampeyan kudu nemokake pendekatan sing kurang nuntut kanggo ngetrapake tugas sing ora apik lan ora sah, utawa kanggo nindakake tugas sing ora dikepengini dening UI katon alamat. Untunge, aplikasi Kantor kayata Excel duwe Visual Basic for Applications (VBA), dialek program sing menehi kapasitas kanggo nambah aplikasi kasebut.

VBA dianggo kanthi mlaku macro, metodologi teratur sing ditulis ing Visual Basic. Babagan carane program bisa katon minangka scaring, nanging kanthi sawetara kegiyatan lan sawetara ilustrasi, umpamane, sing akeh ing artikel iki, akeh klien ngati-ati sing nyalarasake malah ukuran cilik kode VBA ndadekake karya sing kurang nuntut lan menehi wong kapasitas kanggo entuk kabeh tugas ing Kantor sing ora dipercaya. Nalika sampeyan wis nyesuaikan sawetara VBA, dadi luwih prasaja kanggo njupuk kekacoan kabeh liyane-supaya asil sing bisa dielingake ora ana wates.

Kanthi tembakan sing dawa, motivasi sing paling akèh diakoni kanggo nggunakke VBA ing Excel yaiku kanggo ngowahi robot-robot tumindak luwih akeh. Misale, nganggep yen sampeyan duwe pirang-pirang limo manual latihan, sing saben duwe rong lusin lembar kerja, lan saben sing butuh sawetara owah-owahan. Perkembangan kasebut bisa dadi langsung minangka nglamar aturan anyar kanggo sawetara sel-sel sing ditetepake utawa minangka mindha pikiran minangka njupuk gander ing sawetara atribut faktual saka informasi ing saben sheet, njupuk sing paling apik grafik kanggo nuduhake informasi karo sing kuwalitas, lan sawise sing nggawe lan ngatur diagram kanthi cara kaya mengkono.

Ing kasus apa wae, sampeyan mesthine ora kudu muter metu sing tugas fisik, ing tingkat apa ora liwat lan liwat. Luwih, sampeyan bisa nggawe mekanisme langkah-langkah kasebut kanthi nggunakake VBA kanggo nyipta pituduh sing ora jelas kanggo Excel kanggo njupuk sawise.

VBA ora mung kanggo tugas sing ditindakake. Sampeyan uga bisa nggunakake VBA kanggo nggabungake kabisan anyar kanthi Excel (contone, sampeyan bisa nambah kalkulasi anyar kanggo nyelidiki informasi sampeyan, banjur migunakake kapasitas sing luar biasa ing Excel kanggo nuduhake asil), lan kanggo nindakake tugas sing koordinat Excel karo aplikasi Kantor liyane, contone, Microsoft Access 2010. Bebener bakal diwenehake, kabeh aplikasi Office, Excel iku paling digunakke minangka sing njupuk sawise tahap perbaikan umum. Sanajan kabeh usaha sing kalebu cathetan lan simpenan, pangembang nggunakake Excel ing ruang lingkup tugas saka persepsi informasi kanggo prototyping program.

Wigati babagan mayoritas motivasi gedhe kanggo nggunakke VBA ing Excel 2010, ngelingake yen jawaban paling apik kanggo masalah ora bakal kalebu VBA kanthi cara apa wae. Luwih saka ekspektasi nduweni ruang lingkup substansial substansial sanajan tanpa VBA, saengga uga klien daya mbokmenawa ora bakal bisa ngerteni kabeh. Sadurunge ngaso ing pengaturan VBA, goleki Bantuan lan aset online kabeh kanggo mesthekake yen ora ana cara sing luwih gampang.

3. Pelatihan Windows Server 2016: Jaringan

Windows Server 2016 nyedhiyakake unsur administrasi sistem anyar lan kabiyasan sing ngilangi pangaturan alam multifaset nalika ngurangi biaya lan nyingkirake tugas administrasi. Unsur iki kalebu:

- IP Address Management (IPAM). Iki menehi sistem sing ndadekake wahyu, administrasi, lan mriksa papan alamat IP ing sistem asosiasi.

- Virtualisasi Jaringan Hyper-V. Iki minangka pangaturan produk sing nyedhiyakake pengaturan (SDN) sing mènèhi nguwalaké sampeyan kanggo nangani tantangan adaptasi ing datacenters kanthi ngupayakaké alamat IP virtual (VM) saka sistem fisik dhasar sing nerusaké lan ngarahaké, kaya rute sing VMs sibuk saka peralatan saka host fisik.

- Ngalih extensible Hyper-V. Iki nyedhiyakake rancangan kanggo ngenalake syarat pengaturan kanggo keamanan, pengasingan, tingkat keuntungan, lan detachment penduduk.

- NIC Teaming. Saka kertu antarmuka sing ngatur wadhah (NIC) gabung yaiku kapasitas kanggo nggabungake paling ora rong konektor sistem ing PC soliter kanggo nindakake minangka NIC soliter nang Windows.

4. Dasar Administrasi Windows Server: Ujian MTA 98-365

Kursus MTA iki mbantu sampeyan merencanakan kanggo Microsoft Technology Associate Exam 98-365, lan ngasilake pangerten saka subjek kasebut: Instalasi Server, Peranan Server, Direktori Aktif, Panyimpenan, Manajemen Kinerja Server, lan Server Maintenance. Iki mesthi nyedhiyakake inti sing ora bisa dibedakake saka ditemokake ing Microsoft Academic Course Course (MOAC) kanggo ujian iki.

Profil pamirsa

Microsoft Technology Associate (MTA) yaiku sertifikasi sertifikasi inovasi paling anyar saka Microsoft sing nyetujoni pawiyatan kritis sing dikarepake kanggo miwiti mbangun pagawean kanthi nggunakake Microsoft. Program iki menehi wacana sing tepat kanggo nunjukake profesi mangsa ing inovasi lan nyinaoni keterlibatan tangan utawa persiapan sawetara nanging ora nampa ing pangerten karya.

Mesthi rampung

Ing wekdal pungkasan, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo:

  • Ndhuwur Instalasi Server
  • Ndeloki Peranan Server
  • Ndandani Direktori Aktif
  • Ndhuwur Panyimpenan
  • Ndhuwur Manajemen Kinerja Server
  • Ndhuwur Manajemen Kinerja Server

5. Sistem Pusat 2012 Orchestrator

Kursus pelatihan Microsoft & Kursus Sertifikasi iki menehi saran penting kanggo konfigurasi, ngirim, lan njaga Microsoft System Center 2012 Orchestrator. Saliyane iku, understudies uga ngenalake item System Center sing beda-beda, lan banjur mangerteni carane Orchestrator 2012 arsitek lan disebarake ing Suite System Center. Mangkono, kursus iki nggabungake mekanisasi tata cara sing dimaksud kanggo ngatasi kahanan sing beda-beda, sing bisa dialami ing lingkungan bisnis. Sawise mesthine, understudies bakal duwe apa sing njupuk penting kanggo ngawasi Orchestrator 2012 kanggo keuntungan bisnis paling ekstrim. Iki mesthi nggabungake bukaan learning tangan, supaya understudies bisa nggarap solusi bisnis kanggo kahanan asli.

Profil pamirsa

Kursus pelatihan Microsoft & Certification iki ditujokake kanggo para ahli IT sing saiki wis duwe pengalaman khusus babagan kerangka kerja sing kudu dilakoni karo Orchestrator 2012 .. Iki mesthine kanggo para ahli IT sing perlu ngarti bagian dhasar framework sing mbutuhake komputerisasi.

Mesthi rampung

Ing wekdal pungkasan, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo:

  • Jelas bagean Orchestrator 2012 lan kabeh System Center suite
  • Menehi review ITIL lan MOF
  • Introduce lan ngatur Orchestrator 2012
  • Ngowahi, streamline lan ukuran Orchestrator 2012
  • Aktipake robotisasi runaway kanggo formulir Windows lokal
  • Nggawe papan sing dikembangaké kanthi nggunakake kahanan sing bisa dipercaya
  • Nglakokne penggabungan kanggo liyane System Center lan item Microsoft
  • Nglakokne desain kesalahan ngurus lan mriksa log
  • Nglakokne teknik pemulihan calamity
  • Nglakokaké usaha panjupukan lan investigasi ing Orchestrator 2012

6. Microsoft SQL server 2014 Data platform

Kursus MCSE SQL Server 2014 Data Platform ngidini para ahli IT kanggo nyipta lan njaga prasarana awan skala gedhé utawa solusi informasi ing ngarep. Iki mesthi sampurna kanggo panampil database sing tanggung jawab kanggo ngrancang lan ngawasi basis data ing kahanan bisnis gedhe. Sertifikat MCSE ing kemajuan informasi bakal nggawe anggota bisa ngatur pengaturan lan njlentrehake struktur basis data, kalebu kapasitas, artikel lan server.

Mesthi rampung

Anggota sing dipilih kanggo kursus iki bakal nutupi sudut pandang sing diiringi ing program nyiapake SQL Server 2014:

  • Nggawe, ngrancang, ngenalke, lan nyimpen data ing usaha Microsoft
  • Ngartekno lan nyelidiki mbantah database ing SQL Server
  • Questioning SQL 2014 Server
  • Ngatur kahanan database SQL Server 2014
  • Ngleksanake pusat distribusi informasi karo server SQL 2014
  • Nuduhake solusi kanggo database SQL 2014

Iki pelatihan Microsoft & Sertifikasi ing varian paling anyar saka Microsoft SQL Server bakal bantuan ahli mbangun aptitude ing saben aspek saka overseeing solusi informasi bisnis lan kahanan database kasil.

Profil pamirsa

Klompok penting penampilane iki mesthi ana database lan bisnis wawasan (BI) ahli sing ngerti babagan SQL Server 2008 lan kudu ngapikake aptitudes marang SQL Server 2014, lan kepenak karo kahanan informasi Microsoft sing gegandhengan.

7. Microsoft Office 365 Infrastruture

Pandhuan Penyebaran Microsoft Office 365 kanggo Enterprises nyedhiyakake gagasan lan sistem pengaturan organisasi sing kritis. Pembantu ngirim diurutake menyang wilayah sing menehi macem-macem data menyang tartamtu aransemen fakultas ing asosiasi.

Punika njelasake babagan cepet apa sing bakal sampeyan nemokake:

  • Segmen Ringkesan penyebaran. Materi iki menehi kahanan sing ora normal njupuk tata letak lan prasyarat sing sah kanggo ngirim Kantor 365. Nduwe data sing luwih apik kanggo pimpinan, direktur program, lan eksekusi eksekusi khusus.
  • Rencana lan Siapake segmen. Segmen iki nggambarake tugas lan latihan tartamtu sing diwajibake kanggo nyiapake lan nglakokke aturan kantor 365. Upaya sing paling akeh ditampilake ing panyuwunan sing sampeyan gunakake ing antarane aturan sampeyan. Tema sing diajak ngobrolake ing area Rencana paling akeh bali ing Segmen nyiapake kanthi pituduh kanggo nindakake tugas. Rencana lan Nyiapake wilayah ngemot isi sing bakal ngetokake lomba spesialis inovasi ing asosiasi sampeyan.
  • Segmen pindah. Wilayah iki ngemot tugas kanggo ngalih kothak huruf klien menyang lingkungan 365 Kantor supaya sampeyan bisa miwiti nggunaake Office 365 minangka fitur saka sakcedhake sing nggawe.

8. Microsoft® Lync® Server 2013

Kursus pelatihan Microsoft & Sertifikasi nglatih cara njelaske nganggo bentuk garis lan ngatur suara usaha ing administrasi Microsoft Lync Server 2013 lan Lync Online. Course iki bakal menehi sampeyan informasi lan kabisan kanggo ngrancang lan nangani Lync Server 2013 ing panggonan, Lync Online ing awan utawa ing organisasi gabungan. Apa maneh, bakal menehi aptitudes sing diwenehake dening IT utawa spesialis komunikasi kanggo ngirim sesambungan swara tiron Lync. Kursus iki bakal nuduhake sampeyan carane nggawe Lync Server 2013, lan uga menehi aturan, praktik paling apik, lan kontemplasi sing bakal mbantu ngatasi masalah bisnis swara. Iki mesthi mbantu understudy nyiapake Exam 70-337.

Profil pamirsa

Kursus pelatihan Microsoft & Certification mesthi kanggo para konsultan IT Konsultan lan Telekomunikasi kanthi ora kurang saka telung sasi nemtokake njalin, ngatur, ngirim, lan njaga solusi kanggo nggawa interchanges (UC) kanthi accentuation spesifik ing swara bisnis gedhe liwat Konvensi Internet (VOIP). Sing understudy kudu nduweni kapasitas kanggo nggawe interpretasi prasyarat bisnis dadi engineering and plan khusus kanggo pengaturan UC. Sing understudy kudu uga duwe aptitudes rute Windows Server 2012 penting.

Mesthi rampung

Ing wekdal pungkasan, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo:

  • Rencanakan pengaturan swara fleksibel
  • Ngatur lan ngatur ngatur administrasi kanggo Lync 2013
  • Atur Lync Server 2013 unsur swara
  • Ngaktifake administrasi swara krisis
  • Atur lan rekam susunan Lync Online utawa hibrida

9. Administrator lan Keamanan Microsoft Exchange Server

Tes pelatihan & sertifikat Microsoft Exchange Server Server lan Keamanan bakal ngajari babagan administrasi lan rancangan Microsoft Exchange Server rilis 2013 kanthi cara sing sederhana. Perdagangan 2013 yaiku panggung saka Microsoft sing menehi solusi kothak surat, pambayaran, lan macem-macem apparatuses kanggo informasi aplikasi lan koordinasi gaweyan. Anggota bakal entuk data gedhe ing nyetel, ngatur, lan ngawasi infra redaksi MS Exchange, contone, bagian kothak layang, entuk customer, lan transportasi pesen. Symantec Mail Security kanggo MS Exchange gabungan Symantec Antivirus menehi jaminan email marang spyware, phishing, infeksi, lan serangan duka liyane nalika ngidini strategi sifting ing Exchange Server. Symantec Security uga minangka modul Symantec Protection Suite sing menehi lapisan tameng kanthi ngalang-alangi beboyo email sing ana ing njero lan minangka baris pertama ngreksa saka peril yen ana prahara sing kedadeyan lan toko surat. Symantec Security nyebabake Symantec AntiSpam, dikontrol dening inovasi Brightmail, kanggo ngalangi mayoritas spam sing nyedhak.

Profil Pemirsa

Pengumpulan sing penting kanggo kursus iki yaiku para ahli Teknologi Informasi (IT) sing nyoba ngupayakake tingkat eksekutif. Wong liya sing uga njupuk kursus iki nggabungake para generalis IT lan ahli bantuan bidang sing perlu ngerteni babagan Exchange Server 2013. Kepala ing pamrentahan kasebut dipercaya manawa ora kurang saka taun pengalaman 3 ing bidang IT - biasane ana ing tlatah organisasi, organisasi bantuan, utawa organisasi kerangka. Mereka ora diantisipasi sing bakal nduweni keterlibatan karo Formulir Exchange Server sing kepungkur. Gugus-gudhelan pendukung kanggo kursus iki yaiku para ahli sing ngarep-arep kanggo njupuk ujian 70-341A: Microsoft Exchange Server 2013, Core Solutions, minangka mandiri, utawa minangka utama aspek prasyarat kanggo MCSE: Sertifikat Microsoft Exchange Server 2013 bakal njupuk kursus iki minangka materi perencanaan.

10. Microsoft Exchange Server 2013 Training

Kursus pelatihan Microsoft & Sertifikasi bakal menehi kabijakan lan kemampuan kanggo ngatur, ngirim, ngawasi, ngamanake, lan ningkatake Microsoft Exchange Server 2013. Kursus iki bakal nuduhake sampeyan carane ngatur Exchange Server 2013 lan nyuplai data sampeyan kudu njlentrehake, nyimpen, lan neliti Exchange Server 2013. Kursus iki uga menehi aturan, praktik paling apik, lan kontemplasi sing bakal mbantu ningkatake eksekusi lan nyilikake kesalahane lan bebaya keamanan ing Exchange Server 2013.

dislametaké

  • Ngirim lan ngawasi Exchange Server 2013.
  • Atur lan ngrancang bagian server kothak layang.
  • Nguripake artikel beneficiary, alamat alamat, lan alamat cathetan ing Exchange Server 2013.
  • Rencana lan nglakokké bagian server Akses Klien ing Exchange Server 2013.
  • Safely ngatur lan ngrancang Microsoft Outlook Web App lan informal serbaguna nggunakke Akses Klien
  • server.
  • Ndhuwur lan ngawasi server Akses Klien sing kasedhiya ing Exchange Sever 2013.
  • Nggawe siap kanggo modifikasi calamity, nglakokne tulangan lan ngrusak kanggo Exchange Server 2013.
  • Ngatur lan ngrancang pesen transportasi ing sambungan Exchange Server 2013.
  • Atur alternatif keamanan pesen, nyetel solusi antivirus, lan nglakokke serangan spam.
  • Atur manut lan ijolan Exchange Server 2013.
  • Layar, nyimpen, lan neliti lingkungan Exchange Server 2013.

Profil Pemirsa

Siswa penting kanggo kursus iki yaiku para ahli Teknologi Informasi (IT) sing ngupaya supaya bisa ngupayakake tataran kanggo ngumumake ketua. Wong liya sing uga njupuk kursus iki nggabungake para generalis IT lan ahli bantuan bidang sing kudu ngerteni babagan Exchange Server 2013. Direktur sing teka ing dalane diwajibake ora kurang saka taun pengalaman 3 ing bidang IT - biasane ana ing wilayah organisasi sistem, area bantuan, utawa organisasi kerangka. Wong-wong ora diantisipasi sing bakal melu karo renditions Exchange Server sadurungé.

Kelompok penunjang tambahan kanggo kursus iki minangka ahli sing ngarep-arep kanggo njupuk ujian 70-341A: Microsoft Exchange Server 2013, Core Solutions, minangka standalone, utawa minangka komponen prasyarat kanggo MCSE: sertifikat Microsoft Exchange Server 2013 bakal njupuk Course iki minangka materi planning.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!