blog

10-alasan
21 Mar 2017

Sertifikasi PMP - Alasan 10 Kanggo Mendapati Certificate PMP

10 Alasan kanggo nindakake Certificate PMP

Akreditasi Manajemen Proyek Profesional (PMP) minangka standout ing antarane sertifikasi paling penting kanggo industri. Iku ditemokake kabeh inklusif lan nduduhake yen sampeyan ahli, pengalaman lan qualified ing bidang administrasi usaha. Kanthi goal pungkasan tartamtu kanggo aplikasi sampeyan kudu gelar papat taun (gelar Sarjana utawa identik donya) lan ora kurang saka telung taun saka patemon Manajemen usaha. Sampeyan uga mbutuhake jam paling kurang saka jam 4500 aktivitas nyandu lan koordinasi kajaba jam 35 Pendidikan Manajemen Proyek. Utamane yen sampeyan ora duwe gelar Sarjana, sampeyan bisa uga digunakna.

Yen sampeyan duwe konfirmasi tambahan (sekolah menengah utawa sing bisa ditandingi ing donya) lan sampeyan ora entuk pituwas taun babagan usaha administrasi ing jejere jam 7500 ing tugas koordinasi lan nyetir lan jam 35 instruksi administrasi usaha, sampeyan uga bisa nyuplai.

Carane latihan sertifikasi PMP migunani

Luwih apik mangsa

Wujud saka PMP fenomenal. Iku salah sijine akreditasi 10 ing planet iki. Sertifikasi PMP akeh sing ditemokake liwat bisnis. Akeh organisasi wis nyuwun supaya PMS kanggo ngrampungake sertifikat PMP utawa sebanding. Ora ana kasempatan yen sampeyan ora duwe sertifikat iki, sampeyan ora dianggep minangka PM (Project Manager). Iki bisa mbatesi advance vocation sampeyan. Inspirasi liyane kanggo nindakake PMP yaiku kompensasi. Miturut PMI's release Survey sing kaping sanga, sing duwe sertifikat PMP ngumpulake rugi sing luwih dhuwur (20% luwih dhuwur lan gedhe) saka sing tanpa sertifikasi kasebut.

PMP lan Karir Peluang

Duwe sertifikasi pancen bakal luwih gampang kanggo nemokake pendhudhukan minangka program utawa Project Manager. Biasane PMP apik banget. Iku kabeh babagan sertifikat terkenal lan dianggep. Saben panyedhiya beda, iki minangka salah sijine sertifikasi 10 utama ing planet iki.

Managing PMP Diyakini Nduwe Skills Advanced

Nalika iki ngemis salah sijine titik sing salah, ngluwihi pengawas karo latihan sertifikasi PMP biasane diakui duwe pengaturan kemampuan transfer kanggo njamin prestasi usaha.

Sertifikat PMP is expansive

Ngluwihi Manajemen Certification Profesional ing saindhenging donya uga. Ana akeh usaha sing mbutuhake pimpinan sing wis ngalami pelatihan PMP. Sawetara ilustrasi yaiku perancangan tambahan, bangunan vitalitas, perusahaan minyak lan gas, pembangunan, transportasi, lan teknik. Kanthi sertifikat PMP, sampeyan bisa mimpin paket kasebut.

Sertifikasi PMP Nggawe Resume Sampeyan Luwih Menarik.

Yen sampeyan lagi nggoleki pendhudhuk minangka pengawas usaha utawa program - utawa isih ing tahap sing luwih awal ing vocation sampeyan - sing sertifikat Manajemen Manajemen Profesional minangka kualifikasi luar biasa kanggo ditambahake menyang resume.

Kemajuan sing luwih apik

Gedhe lowongan kerja, akeh organisasi lan pendhudhuk kudu prasyarat wajib sertifikasi PMP, supaya ing kasempatan sing ora kasebut minangka PMP, sampeyan ora bisa umum, sanajan ora duwe pengalaman apa maneh. Ana tambahan tambahan ing sesambetan ing sajroning sesambetan minangka panyedhiya eksekusi usaha sing luwih apik, mula asosiasi uga entuk manfaat.

Climb in Salary

Saben Project Management Salinan Project PMI, pemegang kualifikasi Edition Kenthisi-Project Management Professional (PMP) ing AS pikantuk luwih saka 22% luwih saka pasangan sing ora diakreditasi ing 2015.

Ngluwihi Manajemen Career Mbutuhake PMP Certification

Sampeyan kudu tanpa ragu-ragu ngirim sumber menyang PMP ing kasempatan mati sing sampeyan antisipasi bisa nyambut gawe ing bidhang administrasi usaha apa wae sing isih ana ing urip sampeyan. Iki ora mung nuduhake prasetya lan tujuan kanggo njaga posisi sampeyan ing jarak dawa tambahan uga mbantu sampeyan sinau tumindak tingkat sing penting ing lapangan iki.

Peningkatan minangka pengawas usaha

Iku mbantu sampeyan ngapikake pengawas usaha sing wigati lan apik. Liwat wektu, ing pungkasan saka sertifikat sertifikat iki, sampeyan njupuk informasi babagan piranti lan strategi kanggo nggawe usaha sampeyan luwih apik. Iki pungkasan mbuktekaken janjine sampeyan ing organisasi. Sampeyan bakal duwe kesempatan kerja bareng lan sistem administrasi karo pakar administrasi ventura liyane ing saindhenging donya, sing bisa mbangun rasio prestasi lan perbaikan pakar kanthi positif.

Sampeyan bakal dadi individu sing ora seneng karo para pengamat ahli sing paling bergengsi

Kanthi nglakoni sertifikasi PMP, jeneng sampeyan bakal digabung menyang pamrentah Manajemen Proyèk sing paling terkenal lan paling bergengsi.

Ing kasempatan sing wis dikarepake kanggo ngalihake swara, accreditations PMP bisa mbantu. Kanthi milih akreditasi ing ngendi sampeyan bisa mbutuhake taun pengalaman, sampeyan bisa miwiti ing dalan sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur tinimbang liya sampeyan bakal bisa nindakake. Sertifikasi PMP ora bakal dadi apa-apa sing paling sampeyan ora bisa gawe ing profesi sampeyan, nanging sampeyan bakal nganjurake sampeyan kanthi positif.

Learning PMP banget langsung lan mbiyantu ITS. Iki nyedhiyakake cara gawe kreatif lan ngidini para anggota kanggo njupuk sinau saka perawatan tumrap bumi kanggo macem-macem usaha.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!