blog

20 Jan 2017

3 Essentials Points kanggo Ngilangi Kegagalan Proyek IT

Tugas kerep ora bisa ditebak, kalebu potongan-potongan sing ora kaétung lan ngirimake macem-macem kesulitan marang sing kalebu. Bener ngluwihi ora umum goleki cara kita kudu. Kita kerep mandheg ing panjalukan kanggo ngasilake luwih cepet lan kanthi cepet luwih cepet tinimbang kita kanthi becik. Saiki lan maneh, kita bebrayan ing efforts kita sanadyan iki confinements.

Akeh komponen utama nambah prestasi usaha, nanging telung pentinge muncul-bukti lan analisis sing bisa ditemokake, komunikasi sing menarik, lan mbedakake kebutuhan usaha, ngawasi kepinginan partner lan jembar gawe.

partners

Mitra bisa mangu-mangu utawa dipengaruhi karo usaha-liwat pilihan, gerakan, utawa asil usaha utawa bisa uga bisa dipengaruhi. Efek utawa efek bisa dadi positif utawa negatif ing alam.

Paling usaha duwe nomer sing akeh banget. Ngenali kabeh mitra mbangun tembakan prestasi usaha. Sampeyan kudu ngamanake lan laporan data penting babagan kapentingan, interdependensi, impact, potènsi, lan kemungkinan pengaruh ing definisi usaha, eksekusi lan kasil pungkasan. Ing wayahe nemokake data iki, menehi ciri mitra minangka saben atribut. Iki bakal kurang nyenengake kanggo mbangun sistem kanggo ngatasi kabeh partner. Mumpangat konsentrasi ing sambungan tombol minangka dhasar tumrap prestasi usaha.

Komunikasi

Carane sampeyan bakal ngawasi kepinginan? Liwat komunikasi. Iku kritis banget sing ana komunikasi banget ditondoi ngatur disesuaikan kanggo cocog karo usaha lan partners.

Salah sawijining bagian saka intuisi dasar yaiku sinau kanthi ngatasi. Institut Manajemen Proyek (PMI®) nduduhake yen 90 persen saka tenaga kerja direktur usaha iku komunikasi, dadi sing bisa, ora diwatesi kanggo nembe ngomong. Komunikasi sah kalebu penyetelan, laporan perusing, nggawe lapuran, data sifting diwiwiti karo siji kumpul banjur menyang sabanjure, lan sateruse. Kanggo nindakake iki cekap, sampeyan mbutuhake kabeh aturan komunikasi komunikasi sing ditandhani. Produksi apa wae kaya iki bisa dipisahake dadi enem pertanyaan sing kudu takon kanthi ora sengaja: Sapa, Apa, Kapan, Ngendi, Carane lan Kenopo?

Kayata:

  • Sapa sing kudu disaranake?
  • Apa sing kudu dilakoni?
  • Ing titik kapan sing perlu kedadeyan?
  • Endi sing kudu kelakon?
  • Carane bakal kelakon?
  • Apa sing kudu kedadeyan?

Persyaratan Ngganti, Pangarepan Stakeholder lan Cakupan Karya

Sadurunge wiwit usaha sampeyan, mesthekake sampeyan wis nemtokake kabeh tujuan, tujuan lan prasyarat. Njupuk kejelasan babagan apa sing dibutuhake lan pungkasane mundhut tuku saka mitra penting sing penting. Kebutuhan kasebut, sajrone sasaran, target lan kiriman, diganti dadi jembaré karya sing kudu rampung lan bakal ditapis liwat urip ing usaha sampeyan. Dadi sing bisa, ing kasempatan sing ora diwiwiti kanthi pangerten sing kuwat saka apa sing sampeyan nyoba kanggo ngrampungake, sampeyan kudu ora diwiwiti kanthi imajinasi wae.

Bakal dadi masalah, yen ora bisa dibantah, kanggo nggawe kemajuan saka perspektif mitra yen ora ana kejelasan babagan pangertosan lan kepinginan. Iki sebabe mitra kudu dibedakake lan kepinginane dibedakake minangka tepat ing wektu siklus usaha kaya sing bisa diduga miturut kahanan kasebut.

Mengkoake telung langkah utama-bukti lan analisa mitra dagang, nggawe lan nggunakke komunikasi komunikasi sing menarik, lan bukti sing bisa dibedakake saka prasyarat, kepinginan partner, lan kemunduran sing tepat tumrap karya-ing pinggir getih ing tengah tataran lan eksekusi nambahake kapasitas kanggo nggawe kemajuan.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!