blog

4 Jan 2017

Kursus Latihan IBM 3 Saben uwong Ing Industri kudu Nggunakake

/
Posted By

IBM WebSphere nyinggung merek program pemrograman PC ing kelas pemrograman bisnis gedhe sing dikenal minangka "aplikasi lan nyampur middleware". Item produk iki digunakake dening klien akhir kanggo nggawe aplikasi lan nggabungake aplikasi karo macem-macem aplikasi. Ing kirim iki, Kita bakal ngrembug babagan sawetara Kursus Training IBM paling penting. Apa sing penting ing Carreer sampeyan? Apa tujuan kursus kasebut lan apa sampeyan layak utawa ora kanggo kursus kasebut.

3 Kursus Latihan Paling Penting IBM kasebut ing ngisor iki:

  • Instalasi lan Administrasi IBM WebSphere Portal 8 ing Windows
  • Instalasi lan Administrasi IBM WebSphere Portal 8 ing Linux
  • IBM Sametime 9.0 Administration

IBM Training Courses & Certification:

1. Instalasi lan Administrasi IBM WebSphere Portal 8 ing Windows

Kursus Latihan IBM iki ditujokake kanggo eksekutif kerangka sing kudu diwenehi utawa ngrampungake kabisan organisasi WebSphere Portal. Kanthi nggunakake tangan kanggo ngenalake, ngrancang lan nliti Portal WebSphere, ketrampilan kerangka bakal sinau dhasar saka gagasan-gagasan organisasi ing WebSphere Portal administrasi. Ing setengah saka principal, sampeyan latihan latihan organisasi dhasar ing IBM WebSphere Portal Server 8.0, kalebu pembentukan portlet, pengaturan keamanan, lan administrasi kaca Web Portal Web. Ing 50% sing kapindho, pergerakan konsentrasi kanggo panyiapan lan persiapan WebSphere Portal V8.0.Configuration nggabungake basis data sing digunakna dening Portal WebSphere, registri klien gabungan, lan klompok kanggo fleksibilitas lan adaptasi kanggo kegagalan sing ora kritis. Iki mesthi alamat komponen anyar saka IBM WebSphere Portal 8.0:

target pirsawan

Iki tengah lan jero dalan mesthi nguntungake kanggo ketua kerangka kerja sing anyar sing anyar kanggo Portal IBM® WebSphere® lan kanggo pengawas framework WebSphere Portal (sadurunge WS Portal 6.1) sing perlu ngupgrade kemampuan organisasi Portal WebSphere. Mangkono, direktur framework anyar kanggo Web Portal Portal Admin bakal njupuk ing administrasi organisasi penting lan propelled IBM WebSphere Portal, lan kanggo gagasan Portal. Salajengipun, direktur framework WebSphere Portal ingkang kedah nylametaken bogor organisasi WebSphere Portal kanthi cepet badhe pikantuk keterlibatan ing ngenal, ngrancang, lan nliti Portal WebSphere ing operasi saben dinten.

Prasyarat

Sampeyan kudu:

  • Ngerteni WebSphere Application Server lan JVM kahanan
  • Keterlibatan karo WebSphere Application Server lan situasi JVM
  • Organisasi basis data
  • keamanan

dislametaké

Sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo nggunakke komponen, kapasitas, lan sistem IBM WebSphere Portal 8.0 kanggo:

  • Nambah portlet menyang kaca kanthi ngramalake pangembang kaca anyar
  • Masang portlet liyane
  • Ngatur akses
  • Nggawe blog lan wiki
  • Nggawe label lan rating
  • Nggawe lan aplikasi aturan perkawinan
  • Tindak karo sindikasi
  • Ngatur tampilan
  • Ngganti utawa merek entri kasebut
  • Nglebokaké topik khusus
  • Ngganti informasi sing wis disiapake saka basis data Derby menyang DB2 Universal Database
  • Ngatur WebSphere Portal kanggo nggunakke server LDAP Server Direktori IBM Tivoli
  • Nggawe sel Penyebaran Jaringan sing nglebokaken sekelompok dobel dhewekan
  • Pilih topologi paling apik kanggo kabutuhan asosiasi sampeyan
  • Nguripake lan nggabungake
  • Nggunakna Akses XML kanggo nggoleki latihan administrasi
  • Pindhah mudhun lan nemtokake informasi
  • Nglakokaké hone administrasi sing discharge

2. Instalasi lan Administrasi IBM WebSphere Portal 8 ing Linux

Kursus Latihan IBM iki ditujokake kanggo eksekutif kerangka sing kudu ngupgrade utawa modifikasi kabisan organisasi WebSphere Portal. Kanthi nggunakake tangan kanggo ngenalake, ngrancang lan nliti Portal WebSphere, kepala framework bakal sinau penting liwat gagasan-gagasan organisasi WebSphere Portal ing bagian utama, mesthine sampeyan nganakake organisasi bisnis saben dinten ing IBM WebSphere Portal Server 8.0, kalebu pembentukan portlet, pengaturan keamanan, lan administrasi situs Web WebSphere. Ing 50% sing kapindho, gerakan konsentrasi kanggo panyiapan lan persiapan WebSphere Portal V8.0. Pengaturan nggabungake basis data digunakna dening Portal WebSphere, gabungan akun registri, lan bunching kanggo versatility lan adaptasi kanggo kegagalan sing ora kritis.

pirsawan

Kursus tingkat jero lan moderat iki mbiyantu para manajer kerangka kerja manca sing anyar kanggo Portal IBM® WebSphere® lan kanggo kepala framework Portal WebSphere (sadurunge WS Portal 6.1) sing kudu ngupgrade aptitude organisasi WebSphere Portal. Ing kursus iki, ketua kerangka anyar kanggo Administrasi WebSphere Portal bakal entuk administrasi administrasi IBM WebSphere sing penting lan didhukung, lan gagasan Portal. Salajengipun, panitia framework Web-Sphere Portal sing kudu nylametake kabiyasaan organisasi Portal WebSphere kanthi cepet bakal njupuk keterlibatan ing ngenalake, ngatur, lan ngawasi Portal WebSphere ing operasi saben dinten.

Prasyarat

Sampeyan kudu duwe:

  • Ngerteni WebSphere Application Server lan JVM kahanan
  • Keterlibatan karo WebSphere Application Server lan situasi JVM
  • Organisasi basis data
  • keamanan

dislametaké

Sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo nggunakke komponen, kapasitas, lan teknik IBM WebSphere Portal 8.0 kanggo:

  • Nambah portlet menyang kaca sing ngandhut intuisi anyar pangembang kaca
  • Masang portlet liyane
  • Ngatur akses
  • Nggawe blog lan wiki
  • Nggawe label lan rating
  • Nggawe lan aplikasi aturan perkawinan
  • Bekerja karo sindikasi nourishes
  • Ngatur tampilan
  • Tweak utawa merek entryway kasebut
  • Nglebokaké topik khusus
  • Ngganti informasi sing wis disiapake saka basis data Derby menyang DB2 Universal Database
  • Ngatur WebSphere Portal kanggo nggunakke server LDAP Server Direktori IBM Tivoli
  • Nggawe sel Penyebaran Jaringan sing nglebokaken sekelompok dobel dhewekan
  • Pilih topologi paling apik kanggo kabutuhan asosiasi sampeyan
  • Nguripake lan nggabungake
  • Nggunakna Akses XML kanggo nggoleki latihan administrasi
  • Pindhah mudhun lan nemtokake informasi
  • Nglakokaké hone administrasi sing discharge

3. IBM Sametime 9.0 Administration

Kursus Training IBM iki nuntun sampeyan liwat proses deploying lan ngatur IBM Sametime 9.0. Iku uga kalebu pemecahan masalah dhasar.

pirsawan

Kursus iki ndadekake sampeyan bisa ngepung lan ngontrol IBM Sametime 9.0. Tambahan uga nyelidiki penyelidikan penting.

Prasyarat

Ora ana informasi persiapan Sametime sing dibutuhake, nanging sampeyan kudu duwe pangerten sistem administrasi penting lan pemanfaatan program.

dislametaké

  • Introduce segmen tengah Sametime 9.0 (kalebu Edge, segmen video swara utawa enablement customer serbaguna)
  • Nemtokake panyiapan tengen segmen Sametime 9.0 sing beda
  • Miwiti, mungkasi, lan miwiti kabeh lingkungan Sametime 9.0
  • Nggunakke Sametime 9.0 komponen penting
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!