blog

11 Jan 2017

4 Incredible Training Courses & Certification in Microsoft

1. Advanced Microsoft Excel 2013 Training

Tipe instruksional Microsoft Excel 2013 iki pancen ditrapake kanggo mangerteni kanggo nyedhiyakake aptitudes sing penting kanggo nggunakke tabel rotasi, mriksa lan dissect informasi worksheet, nggunakake apparatuses informasi, gabung karo wong liya, lan nggawe lan ngawasi makro.

target pirsawan

Kursus iki wis direncanakake kanggo understudies sing duwe kemampuan tengah dalan karo Microsoft Excel 2013 sing kudu njupuk ing aptitudes luwih propelled utawa understudies sing kudu njupuk ing tema diselehake ing dalan iki ing antarmuka 2013.

Sawise Completion

Sakwise rampung iki, understudies bakal duwe kapasitas kanggo:

  • Priksa tabel lan diagram.
  • Tindakake titik referensi lan wards.
  • Ngganti isi lan nyetujoni lan nguatake informasi.
  • Gabung karo wong liya kanthi njupuk lembar kerja lan manual latihan.
  • Nggawe, nggunakke, ngowahi, lan ngawasi macro.
  • Impor lan ongkos informasi.

2. Microsoft Active Directory karo windows server 2012R2

Njaluk Tangan miturut pedoman lan bisa ngontrol kemajuan Active Directory ing Windows Server 2012 lan Windows Server 2012 R2 ing Course Resmi Microsoft 5 iki. Sampeyan bakal njupuk ing aptitudes sampeyan kudu luwih ngawasi lan njamin informasi njaluk lan data, streamline organisasi lan administrasi prasarana karakter, lan menehi akses luwih aman kanggo informasi. Sampeyan bakal nemokake cara ngatur bagean saka komponen kunci ing Active Directory, contone, Layanan Domain Layanan Aktif (AD DS), Policy Group, Dynamic Access Control (DAC), Folder Work, Join Work, Layanan Certificate, Manajemen Hak Layanan (RMS), Layanan Federasi, lan tambahan koordinasi sampeyan kanggo introduce lingkungan karo inovasi berbasis awan, contone, Windows Azure Active Directory. Aspèk utama latar mburi learning, sampeyan bakal nindakake aktivitas tangan ing lingkungan lab virtual.

target pirsawan

Iki mesthi wae ditrapake kanggo Teknologi Informasi (IT) Profesional sing nduweni pasrawungan Active Directory Domain Services (AD DS) lan nggoleki kursus sing adoh sing uga nggawe pembelajaran lan kabisan nggunakake inovasi Perlindungan lan Informasi ing Windows Server 2012 lan Windows Server 2012 R2. Iki biasane kalebu:

  • Iklan DS Administrator sing bakal ngupaya nambahake tambahan ing Akses Akses lan Perlindungan Informasi paling anyar nganggo Windows Server 2012 lan Windows Server 2012 R2.
  • Ketua Framework utawa Infrastruktur kanthi pengalaman lan informasi AD DS umum sing golek kanggo nggedhekake kawruh inti lan melu-melu nyinaoni kemajuan Active Directory ing Windows Server 2012 lan Windows Server 2012 R2.
  • Profesional IT sing wis njupuk 10967A: Fundamentals of a Windows Server Infrastructure Course lan ngarepake kanggo nggedhekake marang sing informasi registri aktif.

Sawise Completion

Sakwise rampung iki, understudies bakal duwe kapasitas kanggo:

  • Ngarteni solusi sing bisa diakses kanggo administrasi karakter lan duwe kapasitas kanggo ngatasi situasi kanthi solusi cocok.
  • Ngirim lan ngatur AD DS ing Windows Server 2012.
  • Kirimi DS AD aman.
  • Jalanake AD DS lokal, ngatur lan ngawasi replikasi
  • Nglakokne lan ngawasi Kebijakan Group
  • Ngatur setelan klien nganggo Kebijakan Group
  • Ngleksanakake chain of command (CA) karo AD CS lan carane ngawasi CA.
  • Nglakokaké, ngirim lan ngawasi deklarasi.
  • Nglakokaké lan ngawasi AD RMS.
  • Nglakokne lan ngatur AD FS.
  • Informasi aman lan aransemen bisa nggunakake kemajuan, contone, Kontrol Akses Dinamis, Folder Pangan lan Panggonan Kerja Workplace
  • Layar, neliti lan atur hubungan bisnis kanggo AD DS administrasi.
  • Ngaktifake Windows Azure Active Directory.
  • Ngaktifake lan ngatur Service Directory Lightweight Direktori Direktori (AD LDS).

3. Pambuka Microsoft Office 365

Kantor 365 Kantor katon ing squares bangunan Kantor 365 lan bagean berkembang Profesional IT. Microsoft Office 365 minangka gabungan saka administrasi maya lan aplikasi efisiensi paling anyar. Kursus kasebut wiwit kanthi nganalisis teknik 365 Kantor saka Rencana Profesional IT, banjur njupuk undhuhan kasebut kanthi ngirim Kantor 365 lan ngrampungake kanthi owah-owahan aplikasi lan administrasi.

Kantor 365 nyedhiyakake kabisan sing dikarepake dening klien nalika ngidini IT tetep ngontrol. Supaya bisa uga, owah-owahan kasebut mbutuhake Pros Pros kanggo nyetel kabiasane server customer adat kanggo periode komputasi sing disebarake. Ing trek iki, IT Pros bakal weruh carane komponen anyar teka ing Kantor 365 kanggo miwiti, nemokake babagan piranti lan tata cara anyar kanggo pindhah ing workloads ing panggonan Office 365, lan ngrancang kanggo bagian operasional anyar IT Pros.

Kantor 365 kanggo Pro IT

Kursus 365 kasebut penting kanggo instruksionalen ngenalake para ahli IT karo kantor pusat Kantor 365 sing nguatake ekonomi ukuran lan pemenuhan kemampuan.

Diwiwiti karo Kantor 365

Iki titik sesi kapentingan Microsoft pendekatan prescribed ngirim kanggo Kantor 365. Ngirim administrasi maya ora kaya kabeh organisasi server pelanggan konvensional ngluwihi lan mbutuhake kabisan lan pendekatan anyar. Kanthi Kantor 365, kantor IT kanthi cepet bisa munggah lan mbukak karo pilot lan pindhah menyang generasi kanthi pengaturan kapasitas sing bener. Ngerteni babagan prosedur ngirim, piranti lan aktivitas sing digunakake kanggo ngapikake pengalaman Kantor 365.

Kantor ngirim 365

Kantor 365 iki penting banget kanggo titik-titik alternatif lan kontemplasi nalika berkembang lingkungan Kantor 365 dadi pengaturan generasi.

Kantor Komunikasi 365 Kantor

Sesi iki konsentrasi ing irama Komunikasi Layanan 365 Kantor. Minangka entitas mode dependably, ngreksa saluran komunikasi antara pakar IT lan kantor 365 minangka dhasar. Sinau babagan modhifikasi administrasi Office, overhauls, dhukungan disusun, lan administrasi sing apik lan cara nyambungake karo Microsoft.

Kantor Manajemen 365

Rapat instruksional 365 Office iki nuduhaké kepriye Microsoft njupuk nganyarke lan carane ngawasi owah-owahan menyang administrasi Kantor lan aplikasi ing sakcedhake sampeyan.

4. Ngenalke lan ngatur Microsoft SCOM 2012

Kursus lima dina iki menehi katrangan sajrone pembelajaran lan aptitudes kanggo ngenalaken lan nggawé manajer System Center 2012 Operations Manager. Salajengipun kelas punika badhe nyetel understudy kangge nangani infrastruktur Manager 2012 Operations Manager.

target pirsawan

Kursus iki dirancang kanggo ahli IT sing nduweni Windows Server, Active Directory, lan konfigurasi sistem lan administrasi.

Sawise Completion

Ing wekdal pungkasan, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo:

  • Masang Operasi Manager 2012 lan ngatur setelan server lan server Worldwide.
  • Gunakake Pool Resources kanggo aksesibilitas dhuwur.
  • Jelajahi Konsol Manager Operasi lan Konsol Web.
  • Nindakake panyedhiya operator komputer lan manual ing skema pengawasan.
  • Paket administrasi impor lan ongkos kirim.
  • Atur Aturan, Kedadean, Monitor lan Tugas.
  • Atur Laporan lan gawe lapuran.
  • Workstation layar lan server nggunakake Monitoring Tanpa Agen lan Ngawasi Exception Agentless.
  • Ngatur lan ngawasi Layanan Koleksi Jasa Audit.
  • Nggawe Transaksi sintetik.
  • Nggawe Aplikasi Nyebarake.
  • Multi-rumah spesialis.
  • Atur server Gateway kanggo ngetung kahanan sing durung mesthi.
  • Ngatur korespondensi antara tandha administrasi.
  • Pindhah saka Operasi Manager 2007 menyang 2012 Operations Manager.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!