blog

3 Apr 2017

50 Pitakonan Paling Interview Pitakonan sampeyan bisa ngadhepi Interviews

Pitakonan Umum Interview 50

Babagan tata cara wawancara, riset lan pengaturan kanggo wawancara bisa minangka aturan arep ngrampungake kemungkinan sampeyan tumuju marang langkah ing ngisor iki. Salah sijine pendekatan paling cedhak kanggo nyiapake calon manggon ketemu yaiku kanggo reaksi reaksi menyang kabeh pitakonan sing diwenehake - sanajan ora biasa.

Kanggo mbantu sampeyan miwiti, ITS disaring liwat akeh survey wawancara kanggo nemokake pitakonan sing paling biasa pitakonan sing paling mutlak pelamar njaluk pitakon ing tengah-tengah wawancara pungkasan. Kanthi cara iki, ing kasempatan sing duwe karyawan sing ketemu disusun, ngrampungake sadurunge cermin utawa takon kanca utawa relatif kanggo nanggepi tanggapan sampeyan menyang pitakonan sing diiringi supaya sampeyan bakal siap tuku sikil sing paling apik maju.

Pitakonan Umum Interview

  1. Apa kuwasane sampeyan?
  2. Apa kekurangan sampeyan?
  3. Apa bener sing arep sampeyan lelungan?
  4. Yagene kowe kepengin nggarap [masang jeneng organisasi kene]?
  5. Kenapa sampeyan pengin ninggalake organisasi saiki?
  6. Apa ana celah ing karya antarane [insert date] lan [insert date]?
  7. Apa sampeyan bisa nawakake kita yen wong liya ora bisa?
  8. Ngendi sampeyan ndeleng dhewe ing limang taun? Sepuluh taun?
  9. Apa telung perkara direktur sadurunge sampeyan pengin nambah?
  10. Apa bener sampeyan bakal pindhah?
  11. Kawula miyarsakaken punapa ingkang badhe kalampahan.
  12. Apa karya fantasi panjenengan?
  13. Ngaturi kula babagan prestasi sing paling seneng.
  14. Apa sing ngganggu sampeyan?
  15. Apa sing bisa dikarepake rampung ing dina utawa dina 30 / 60 dina / 90 dhisikan?
  16. Ngomongake resume sampeyan.
  17. Dhiskusi bab dhasar sampeyan.
  18. Nggambarake dhewe.
  19. Mbukak kanggo kula carane sampeyan njupuk care saka kahanan troublesome.
  20. Yagene saikine becik kanggo ngetrapake kowe?
  21. Kepiye sampeyan bisa nyekel angin saka posisi iki?
  22. Apa sampeyan bisa kerja ing minggu kasebut?
  23. Apa sampeyan perlu ganti rugi?
  24. Apa sampeyan nggoleki pendhudhuk liyane?
  25. Menehi wektu nalika sampeyan tindak ngluwihi prasyarat kanggo sukan.
  26. Apa sing bisa ditulis kanthi langsung ing babagan sampeyan?
  27. Apa spurs sampeyan?
  28. Apa aksesibilitasmu?
  29. Sapa sing dadi musuh kita?
  30. Sapa panuntun sampeyan?
  31. Apa sing paling kuciwo sampeyan?
  32. Ngandhani kula bab wektu nalika sampeyan ora bisa bantuan contradicting manajer sampeyan.
  33. Apa jeneng CEO kita?
  34. Apa tujuane profesi sampeyan?
  35. Carane sampeyan bakal menehi hasil karo bobot?
  36. Apa kualitas / kekurangan saka pengawas sampeyan?
  37. Apa sampeyan nemu dina esuk?
  38. Apa aman kanggo ngucapake menawa sampeyan pelopor utawa pendukung?
  39. Apa buku pungkasan sing wis dilakoni tanpa alesan tartamtu?
  40. Ing kasempatan aku nyelehake pengawas sampeyan ing wayahe lan takon apa zona sing bisa sampeyan tambah, apa sing bisa ngomong?
  41. Apa situs sampeyan paling disenengi?
  42. Apa sing nggawe sampeyan kikuk?
  43. Apa kegiatan luangmu?
  44. Apa sawetara ketemu sampeyan wewenang?
  45. Carane sampeyan bisa murub piyantun?
  46. Apa sampeyan bisa nggarap 40 + jam pitung dina?
  47. Kadospundi sampeyan saged ngatur klien utawi marah?
  48. Apa sampeyan seneng paling dhuwur babagan industri?
  49. Apa pitakonan sampeyan ora takon marang sampeyan?
  50. Apa pitakonan sampeyan duwe kanggo kula?

Pitakonan iki umum ditakokake sajrone wawancara kanggo proyek, akeh pitakonan sing ora dikarepke & bener uga bisa dijaluk.

Aja lali reply ing Commnets Apa liyane pitakonan umum sampeyan wis dijaluk sak Interview?

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!