blog

8 Perkara-perkara penting sing kudu sampeyan mangerteni babagan Course Certification ITIL
13 Nov 2017

8 Perkara-perkara penting sing kudu sampeyan mangerteni babagan Course Certification ITIL

/
Posted By

ITIL (Informasi Teknologi Infrastruktur Pustaka) minangka standar sing nyathet Manajemen Layanan TI. ITIL nuntun asosiasi IT kanggo terus nglindhungi layanan kanthi kualitas lan tetep konservatif supaya bisa ndhukung ing donya sing agresif. Rangka kerja iki, diwenehi ulang ing 2011, nglibatake tata cara kanggo industri TI.

ITIL wis ana ing ngarsane wiwit 1980, lan luwih saka 10,000 asosiasi ngetutake layanan ITIL kanggo nambah katentreman customer. ITIL Certification minangka penting kanggo ngawasi proses kerja IT. Sadurunge pindah lan Course ITIL utawa konfirmasi, sampeyan kudu ngerti babagan ngisor babagan ITIL:

1. Acara ITIL kanggo Gol:

IT minangka industri layanan lan manajemen layanan sing penting banget kanggo pangembangane. ITIL nutupi tata cara sing ditampa kanggo advancement lan execution manajemen IT. Following ITIL nyebabake asosiasi IT ing ngurangi biaya, ngapikake pembangunan, lan deftness. Bisnis kanggo asosiasi IT dadi pinter lan efisien. Ing titik nalika asosiasi IT cepet-cepet njupuk aturan ITIL, bisa nyetel sasaran lan ngrampungake kanthi cara sing apik.

2. ITIL Course:

ITIL wae kalebu modul ing ngisor:

  • Prologue kanggo ITIL
  • Service Dhukungan
  • Pangiriman Service
  • Planning kanggo Ngleksanakake Manajemen Layanan
  • Manajemen Keamanan
  • Perspektif Bisnis
  • Manajemen Infrastruktur ICT
  • Manajemen aplikasi
  • Manajemen Aset Manajemen
  • Implementasi Skala Sedesa

Modul iki nyakup saben bagean manajemen layanan sing kudu ditindakake dening organisasi IT sawise njamin layanan sing luwih apik.

3. Ngatur kursus ITIL:

Nalika sampeyan lagi prentah kanggo njupuk ujian Sertifikasi ITIL, sampeyan bisa ngowahi dalan sampeyan minangka dituduhake karo kebutuhan lan kabiasaan sampeyan. Bagian sampeyan ora kalebu manajemen keamanan supaya sampeyan bisa nyegah dalan kasebut.

4. Ora Ana Anggota Keanggotaan:

Kanggo ITIL, ora ana alasan sing bisa ditindakake kanggo entuk dhuwit kanggo dewan perwalian. Sampeyan bisa bebas njupuk Course ITIL utawa ITIL Certification tanpa ngowahi bagean utawa mbayar biaya enrollment menyang asosiasi apa wae.

5. ITIL iku Alat-Indhuk:

ITIL bebas saka piranti apa wae; menehi sing kudu diakoni ing tingkat dhasar kanggo asosiasi cilik. Sabanjure, sampeyan nyisihaken biaya piranti kanggo sampeyan. Kanthi spreadsheet, sampeyan bisa ngatasi kabeh data sampeyan. Yen sampeyan minangka asosiasi expansive, sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara instrumen.

6. Tingkat sertifikasi ITIL:

  • Level Foundation
    Tingkat Foundation menehi pemahaman marang istilah-istilah dhasar lan nduweni pembelajaran penting. Sampeyan kudu njagong ITIL Foundation Ujian Sertifikasi.
  • Tingkat Profesional
    Tingkat profesional menehi pangerten menyang tampilan ITIL asli. Tingkat Praktisi minangka tingkat pemanfaatan sing luwih dhuwur.
  • Tingkat Administrator
    Tingkat Administrator menehi kawruh kanggo para profesional. Iki kanggo sing, sing bakal ngawasi manajemen layanan ITIL.

7. ITIL ora cukup kaya Manajemen Project

Coba ora kekurangan manawa ngluwihi manajemen kanggo ITIL. ITIL luwih pinunjul kanggo pengiriman tugas kanthi cepet nganyarke layanan pungkasan.

8. Ujian Duration

ITIL Exam yaiku desain macem-macem keputusan sing perlu sampeyan rampung ujian ing dawa jam. Sampeyan kudu ngrampungake pitakonan keputusane beda 40 ing wektu kuwi.

Kerangka ITIL pancen konsentrasi kanggo prosedur Service, rencana, owah-owahan, Operasi, lan Peningkatan Layanan terus-terusan. Nggabungake fragmen sing beda kayata Manajemen Pengetahuan, Manajemen Ganti, Manajemen Rilis, Manajemen Insiden, Manajemen Acara, Manajemen Masalah, Manajemen Tingkat Layanan lan liyane. Saben prosedur kasebut ningkatake struktur kerja ing asosiasi TI kanggo layanan sing luwih apik. Kursus ITIL utawa Sertifikasi ITIL bakal mbantu sampeyan sinau lan nglakoni praktik sing luwih apik.

Sampeyan uga bisa ngecek: - Apa Certification ITIL? Sapa sing bakal Benefit saka Certificate ITIL®?

ITIL banget adaptable ing panggunaan. Asosiasi sampeyan ora mbutuhake panggunaan prosedur kabeh. Sampeyan bisa ngenalake ing tahap rampung periode. ITIL minangka pilihan pendekatan sing paling apik lan praktik paling apik sing bisa nggedhekake sampeyan supaya menehi layanan agresif ing biaya fokus. Iku model sing bakal dijupuk sawise iklan libbed kanggo layanan IT. Apa maneh, kabeh wong perlu sing (lan salajengipun, sampeyan kudu sampeyan.)

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!