Babagan awake dhewe

Inovatif Teknologi Solutions judhul menyang global leading IT lan Profesional pembangunan latihan lan perusahaan panyedhiya solusi. ITS sajrone hubungan karo perusahaan pangembang Software lan Hardware nyediakake pelatihan lan solusi kanggo perusahaan gedhe lan cilik ing Globe. ITS minangka vendor sing disenengi kanggo MNC kaya HP, EMC lan liyane kanggo nyedhiyakake Training Rooms lan nyusun infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ region. ITS uga dikenal kanggo nganakake inovasi ing pamrentahan pelatihan lan tansah dianyari karo isi sing relevan kanggo pengiriman dening instruktur sing apik banget. ITS dikenal dadi paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan siap ngirim pelatihan ing zona wektu apa wae.

Redhat
Microsoft
Whitefish

Mission

Penyelenggara latihan donya dening 2020.

Vision

Latihan efektif Solusi kanggo para pelanggan kanggo mbantu para wutah.

Red Hat

Redhat

Teknologi Sumberdaya Terbuka minangka salah sawijining teknologi sing paling akeh dipigunakaké ing donya iki lan Redhat ndominasi ing lingkungan basis server sing aman. Redhat Ndhukung macem-macem mesthi, latihan lan sertifikasi kanggo pertumbuhan individu

Microsoft

Microsoft

Nggarap produk Microsoft penting banget kanggo pangiriman utawa integrasi proyek, supaya kita ing ITS kanthi bantuan latihan supaya sampeyan luwih efisien nggunakake teknologi Microsoft lan dadi profesional sing disertifikasi Microsoft

Cisco

Whitefish

CISCO minangka pimpinan donya ing Jaringan & piranti nuntun. CISCO nawakake dalan karir sing lengkap kanthi sertifikat kaya CCNA, CCNP & CCIE .Saliyane teknologi tradisional, mesthine CISCO nawakake teknologi sing paling anyar.

299
Kursus
1,200
siswa

Mlayu susul-susulan ekologis gedhe

ITS nyedhiyakake pelatihan fleksibel lan layanan konsultasi ing program, manajemen proyek lan manajemen layanan TI.
 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!