Babagan awake dhewe

Innovative Technology Solutions heading towards global leading IT and Professional skills development training and solution provider company. ITS in association with Software and Hardware developer companies providing training and solutions to many large and small enterprises across the Globe. ITS is preferred training partner for Microsoft, Redhat, EC-Council , Axelos & HP Training. Innovative Technology Solutions is preferred vendor for MNC’s like Gemalto, American Express, Nagarro, Getronics, Gemalto, Bureau Veritas, Sopra Setria, TCS, Kronos, HP, EMC and many more. ITS is well known for adopting Innovation in training delivery and always updated with relevant content for delivery by excellent instructors. ITS is known to be most flexible in customization of training content and ready to deliver training at any time zone.

Redhat
Microsoft
EC-Council
Axelos

Mission

Penyelenggara latihan donya dening 2020.

Klien kita

  • Nagarro
  • hpe
  • Kronos
  • getronics
  • gemalto
  • dellemc
  • american
  • Ericsson
  • Hcl
  • Biro
  • soprasteria
  • tata komunikasi
  • colt

Vision

Latihan efektif Solusi kanggo para pelanggan kanggo mbantu para wutah.

EC-Council-Logo1

EC-Council

EC-Councilyaiku pimpinan global ing program sertifikasi InfoSec Cyber ​​Security kaya Hacker Certified Ethical lan Investigator Forensic Hacking Komputer. EC-CouncilUniversitas nawakake derajat keamanan cyber online.

abang sumbat abang

Redhat

Teknologi Sumberdaya Terbuka minangka salah sawijining teknologi sing paling akeh dipigunakaké ing donya iki lan Redhat ndominasi ing lingkungan basis server sing aman. Redhat Ndhukung macem-macem mesthi, latihan lan sertifikasi kanggo pertumbuhan individu

Microsoft

Microsoft

Nggarap produk Microsoft penting banget kanggo pangiriman utawa integrasi proyek, supaya kita ing ITS kanthi bantuan latihan supaya sampeyan luwih efisien nggunakake teknologi Microsoft lan dadi profesional sing disertifikasi Microsoft

Axelos

Whitefish

Sinau babaganAXELOS'Solusi Best Practice, kalebu Manajemen Layanan TI, Resikoensi Cyber, Proyek, Program, Portofolio, Manajemen Resiko dan Nilai. Sinau babagan nggarapAXELOSGlobal Best Practice.

390 +
Kursus
75500 +
siswa

Mlayu susul-susulan ekologis gedhe

ITS nyedhiyakake pelatihan fleksibel lan layanan konsultasi ing program, manajemen proyek lan manajemen layanan TI.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!