Babagan awake dhewe

Inovatif Teknologi Solutions judhul menyang global leading IT lan Profesional pembangunan latihan lan perusahaan panyedhiya solusi. ITS sajrone hubungan karo perusahaan pangembang Software lan Hardware nyediakake pelatihan lan solusi kanggo perusahaan gedhe lan cilik ing Globe.ITS luwih disenengi partner pelatihan Microsoft, Redhat, EC-Council, Axelos & HP Training. ITS minangka vendor pilihan kanggo MNC kayata Gemalto, American Express, Nagarro, Getronics, Gemalto, Bureau Veritas, Sopra Setria, TCS, Kronos, HP, EMC lan liya-liyane kanggo nyediakake Kamar Pelatihan lan nyusun infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ. ITS uga dikenal kanggo nganakake inovasi ing pamrentahan pelatihan lan tansah dianyari karo isi sing relevan kanggo pengiriman dening instruktur sing apik banget. ITS dikenal dadi paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan siap ngirim pelatihan ing zona wektu apa wae.

Redhat
Microsoft
EC-Council
Axelos

Mission

Penyelenggara latihan donya dening 2020.

Klien kita

  • Nagarro
  • hpe
  • Kronos
  • getronics
  • gemalto
  • dellemc
  • american
  • Ericsson
  • Hcl
  • Biro
  • soprasteria
  • tata komunikasi
  • colt

Vision

Latihan efektif Solusi kanggo para pelanggan kanggo mbantu para wutah.

EC-Council-Logo1

EC-Council

EC-Councilyaiku pimpinan global ing program sertifikasi InfoSec Cyber ​​Security kaya Hacker Certified Ethical lan Investigator Forensic Hacking Komputer. EC-CouncilUniversitas nawakake derajat keamanan cyber online.

abang sumbat abang

Redhat

Teknologi Sumberdaya Terbuka minangka salah sawijining teknologi sing paling akeh dipigunakaké ing donya iki lan Redhat ndominasi ing lingkungan basis server sing aman. Redhat Ndhukung macem-macem mesthi, latihan lan sertifikasi kanggo pertumbuhan individu

Microsoft

Microsoft

Nggarap produk Microsoft penting banget kanggo pangiriman utawa integrasi proyek, supaya kita ing ITS kanthi bantuan latihan supaya sampeyan luwih efisien nggunakake teknologi Microsoft lan dadi profesional sing disertifikasi Microsoft

Axelos

Whitefish

Sinau babaganAXELOS'Solusi Best Practice, kalebu Manajemen Layanan TI, Resolusi Cyber, Proyek, Program, Portofolio, Manajemen Resiko lan Nilai. Sinau babagan nggarapAXELOSGlobal Best Practice.

299
Kursus
1,200
siswa

Mlayu susul-susulan ekologis gedhe

ITS nyedhiyakake pelatihan fleksibel lan layanan konsultasi ing program, manajemen proyek lan manajemen layanan TI.
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!