blog

koki otomatis awan awan amazon
13 Dec 2016

Ngatur awan karo Chef Automate lan AWS

/
Posted By

Koki lan AWS: Organisasi penting

AWS OpsWorks kanggo Chef Automate yaiku usaha go-to-market bebarengan antarane Amazon Web Services lan Boss software, Inc. Sing nyebabake, loro organisasi sing fokus ing kamakmuran karo administrasi iki. Kita seneng-seneng lan kita wis nggarap kanthi apik kanggo nampilake sampeyan sing paling apik babagan saben tahap sing digawa menyang meja. Bakal tansah nggarap kerja keras lan sampeyan bisa gumantung ing ngurmati aturan kasebut terus berkembang amarga kritik klien. Loro pionir pasar wis kolaborasi kanggo mesthekake sampeyan siap (kaya sing wis ngandika saka wiwitan) "ngatur awan."

Chef Automate minangka entuk manfaat

At sirah, kita weruh pola karo klien gedhe kita. Awit kita wis ngowahi asosiasi kanthi ngewangi wong ngeculake kode luwih cepet, luwih aman, lan kabeh luwih bisa dipercaya, Chef Automate dadi administrasi dhasar misi. Kaya sembarang misi dhasar administrasi, njamin aksesibilitas lan informasi kapercayan mbutuhake sawetara energi serius, exertion, lan aset. Klien Fortune 500 kita kudu ngobati yayasan dhasar misi lan tahap administrasi aplikasi minangka ngawasi administrasi.

AWS OpsWorks kanggo Chef Automate menehi tingkat sing padha karo efektifitas, keamanan, lan mutu mutu kanggo Chef Automate sing wis umume diarepake saka entuk manfaat AWS. Luwih saka spektrum kapindho kualitas piranti sampeyan sing ora kuciwa utawa kaprigelan sistem sampeyan, sampeyan bisa menehi AWS kasempatan kanggo ngawasi Chef Automate kanggo sampeyan kanthi cakupan 24x7x365 lan mbayar-as-sampeyan-go ngitung. Ayo menehi hasil AWS karo reinforcements, reestablishes, lan program overhauls. Sing ngijini sampeyan lan grup sampeyan kanggo nandur modal kanthi kurang nonton Chef Automate lan wektu tambahan konsentrasi ngalahake saingan sampeyan.

Nggedhekake hubungan sampeyan karo AWS

AWS OpsBekerja kanggo Chef Automate yaiku keuntungan AWS lokal. Kaya administrasi manawa sampeyan tuku saka AWS, dheweke dadi pedagang rekaman. AWS menehi gegayutan, ngurusi administrasi, lan tujuan sampeyan kanggo nggolekake kuwatir. Chef Software Inc. minangka pelaksanan AWS lan kita ningkatake pemanfaatan barang-barang kita. Kanthi AWS OpsWorks kanggo Chef Automate, sampeyan tambahake hubungan saiki sing saiki karo Layanan Web Amazon. Sembarang nggunakake administrasi iki katon minangka rinci ing pangisian daya AWS. Sampeyan njaluk kabeh pasukan Chef, disponsori dening supplier supaya sampeyan mesthi ngerti lan dipercaya. Sisih luwih saka sampeyan nggunakake Chef digabungake menyang siji langsung, prasaja kanggo nggunakake, lan prasaja kanggo ndeleng wilayah. Kaya sawetara bagéyan dhasar saka stack aplikasi panjenengan, iku bagéyan saka siji paket pengaturan sing dikirim menyang AWS.

Kekuatan bisnis Chef lan grup mbukak-sumber

Penawaran anyar iki minangka rute sing prasaja kanggo klien AWS kanggo ngupayakake item bisnis Chef: Chef Automate. Karo nganti hub gratis 10 setahun, iku pendekatan sing aman kanggo cepet miwiti lan ndelok cara Chef Automate menehi kepinteran, konsistensi, lan proses karya khas nalika ngatasi kabeh aturan babagan aturan aplikasi. Kanthi AWS OpsWorks kanggo Chef Automate, sampeyan uga siap kanggo nggunakake mayoritas instrumen sumber-sumber sing kerep ditemokake ing sistem biologi Chef, kalebu buku masak Supermarket, test-kitchen, InSpec, Habitat, lan (jelas) koki kanggo ngatasi AWS framework lan aplikasi. Sampeyan entuk kasempatan kanggo ngetokna sing paling apik saka universe lan miwiti kanthi sworo cangkem.

miwiti

Iku ora tau cepet utawa kurang dituntut kanggo miwiti karo Chef Automate; diakses saiki ing comfort AWS sing padha minangka administrasi generasi liyane.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!