blog

vba-excel
23 Nov 2016

Advanced Excel | VBA excel training gurgaon

/
Posted By

Pelatihan VBA Excel Gurgaon: VBA stands for Visual Basic for Applications a programming language program that is now mostly used with Microsoft office applications such as MS-Word, MS-Excel & MS-Access. Kita bisa nggunakake VBA ing kabeh versi kantor langsung saka MS-Office 97 kanggo MS-Office 2013 lan uga karo versi paling anyar sing kasedhiya. Antarane VBA, Excel VBA yaiku sing paling populer. Alesan kanggo nggunakake VBA yaiku supaya kita bisa mbangun alat sing kuat banget ing Microsoft Excel nggunakake pemrograman linear.

Pelatihan VBA Excel Gurgaon

dislametaké

  • Nggawe macro direkam ing Excel
  • Gunakake perekam makro kanggo nggawe macem-macem makro
  • Ngerti model obyek Excel lan konsep VBA
  • Makarya karo telung komponen utama saka jendhela Editor VBA
  • Nggawe prosedur dhata
  • Nggawe lan nggunakake variabel
  • Nggawe lan bisa digunakake kanthi fungsi sing didéfinisi pengguna
  • Tulis kode kanggo ngapusi obyek Excel
  • Gunakake macem-macem teknik pemrograman umum
  • Nggawe formulir adat lengkap karo kontrol lan prosedur acara
  • Kode kanggo ngunggah wujud pangguna
  • Nggawe prosedur sing diwiwiti kanthi otomatis
  • Tulis macem-macem rutin penanganan kesalahan

Pre-requisite

  • Peserta kudu duwe latar mburi program
  • Kabeh peserta kudu duwe kawruh sadurunge Excel 2010.

 

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!