blog

20342B - Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013
28 Feb 2017

Solusi Advanced Microsoft Exchange Server 2013

Panyerepan inti Advanced of Microsoft Exchange Server 2013 dumadi saka ngeling-eling kebutuhan kanggo gain kabisan lan informasi kanggo ngrancang & ngarahake kahanan informasi kanggo Microsoft Exchange Server 2013. Ing kasempatan sing wis resmi diteliti Core Solutions saka Microsoft Exchange Server 2013, sampeyan bisa njupuk program iki kanggo nambah organisasi Exchange Server sampeyan.

Solusi Advanced Core Microsoft Exchange Server 2013 akreditasi bisa diduweni dening nyoba pentas pangurus tingkat, spesialis IT, & staf lapangan kerja sing kudu sinau Exchange Server 2013. Mesthi nuduhake sampeyan konfigurasi Exchange Server 2013 & menehi pedoman, teknik paling apik, & kontemplasi kanggo mbantu ngirim Exchange Server ditingkatake. Apa maneh, program iki diusulake minangka nyiapake materi kanggo IT spesialis sing bakal muncul kanggo ujian Advanced Microsoft Exchange Server 2013, utawa minangka penting kanggo Microsoft Exchange Server 2013 (MCSE) affirmation. Yen sampeyan nyoba nglebokake kursus, mesthine sampeyan kudu ora ana ing latar mburi ing 3 ing divisi IT-utamane ing bidang organisasi sistem, organisasi kerangka utawa area kerja bantuan. Minangka understudy, sampeyan bakal samesthine kerjane karo Exchange Server 2013 utawa liyane arep sadurunge renditions Exchange Server.

-> Apa sampeyan njupuk munggah kanggo fruition saka Course?

Sakwise rampung, sampeyan bakal duwe kapasitas:

  1. Ngatur & nglakokna Exchange Server 2013 Messaging.
  2. Garis sing disusun dadi virtualisasi kanggo fungsi Exchange Server 2013.
  3. Ngatur & nglakokne owah-owahan saka sistem informan non-Exchange menyang Exchange Server, & tambahan saka arep sadurunge Varian Exchange Server.
  4. Konfigurasi & teliti keluwesan kanggo situs Exchange Server 2013.
  5. Ngatur & jalani pesen sing ngirim keamanan.
  6. Ngatur & execute message pangopènan ing Exchange Server 2013.
  7. Ngatur & jalanke keamanan manajemen ing setelan Exchange Server 2013.
  8. Ngatur & ngeksekusi kongres.
  9. Aplikasi koma antarmuka & -line Windows PowerShell® 3.0 kanggo ketua Exchange Server 2013.
  10. Ngonfigurasi & nglakokaké persetujuan saka informasi.
  11. Ngatur & nglakokake gabung karo Exchange Online.

-> Apa pengertian khusus dhasar sing dikarepake kanggo mesthine iki?

Liyane saka pengalaman pakar, sampeyan kudu duwe aptitude khusus ing kasedhiyan sing sampeyan kudu menyang program iki:

  1. Core Solusi inti saka Microsoft Exchange Server 2013 affirmation, utawa program proporsional
  2. Ora kurang saka rong taun pengalaman kerja karo Exchange Server
  3. Ora kurang saka rong taun keterlibatan ning njelajah Windows Server, & tambahan Windows Server 2012 utawa Windows Server 2008 R2
  4. Ora kurang saka enem sasi saka kawruh digunakake karo Exchange Server 2013 utawa Exchange Server 2010
  5. Ora kurang saka rong taun pengalaman kerja kanthi tekad jeneng, panomeran DNS
  6. Ora kurang saka rong taun pengalaman kerja karo Active Directory
  7. Ngalami kawruh kanthi Windows PowerShell
  8. Latar mburi karo dokumentasi, kayata dokumentasi PKI (Public Key Infrastructure)

Menawa sampeyan kudu menyang program persiapan iki, sampeyan bisa ngilangi pituduh sing lumrah kanthi mlebu menyang Solusi Utama saka Microsoft Exchange Server 2013 utawa kanthi nggayuh learning & aptitudes sing gegandhengan. Sampeyan disaranake supaya sampeyan nyedhiyani panyedhiya sing nyiapake sing disetujoni kanggo nepangi konfirmasi kasebut.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!