blog

23 Dec 2016

4 Kursus Cepet | Sertifikasi Master Agile lan Scrum

Sertifikasi ing Scrum, sistem utama kanggo kemajuan program Agile

Scrum nyiapake lan Certifications ngilangi visi pernyataan Agile kanthi nyengkuyung gawe koordinasi, laba, lan prestasi sing luwih apik ing kalangan kolega. Pangembangan donya iki owah dadi asosiasi lan njupuk luwih akeh eksekusi.

Kursus Latihan Guru Agile Scrum

1. Certified Scrum Master

Grup Ventura Certified ScrumMaster® kanthi sah nggunakke Scrum, ningkatake kemungkinan prestasi umum usaha kasebut. CSMs mangerteni kualitas, praktik, lan aplikasi Scrum lan menehi tingkat informasi lan kemampuan ngluwihi pandhita liya. CSM dadi "pawongan penghubung", ngewangi apa wae sing ditindakake ing kolaborasi Scrum bebarengan lan njupuk ing struktur Scrum. CSM uga nglindhungi grup kasebut saka macem-macem kedadeyan lan njaba. Peruse luwih akeh babagan bagean ScrumMaster lan ndeleng kasus sing ana ing agenda ScrumMaster.

Apa kaluwihan konfirmasi ScrumMaster?

Kanthi ngekspor Certified ScrumMaster® konfirmasi sampeyan:

Tuwuh lowongan bukaan profesi kanthi tetep ditrapake lan narik kawigaten ing kabeh area industri sing ngetokake praktik Agile.

Nuduhake bisnis lan sah gaweyan pusat Learning scrum.

Njupuk ing panyiapan Scrum lan bagean saka ScrumMaster Certified saka kapribaden paling apik ing Scrum.

Gambar karo klompok spesialis Scrum sing ditemokake sing fokus ing owah-owahan sing ora tetep.

Minangka CSM, sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo ngisi bagian ScrumMaster utawa kolega Scrum. Liwat prosedur penegasan, sampeyan bakal nemokake pangerten saka sistem Scrum, kalebu bagean kelompok, latihan, lan kahanan.

Kanthi tegas CSM, sampeyan uga bakal entuk adoh menyang 2 taun enrollment karo Scrum Alliance. Liwat partisipasi iki sampeyan bisa gabung karo tandha-tandha klien lingkungan, organisasi informal online, ngakses rabat sing penting babagan acara sosial, lan bagean ekstra aset. Menapa malih, CSMs saged nggunakke logo unik sing disusun kanggo nyorot sertifikasi.

Kebutuhan kanggo konfirmasi ScrumMaster

Kanggo menang sertifikat CSM, sampeyan kudu njupuk kursus CSM saka Certified Scrum Trainer (CST) utawa Endorsed Scrum Trainer (EST) lan tampilake advance liwat tes CSM online.

Pindhah awal menyang CSM ngerteni sampeyan karo Scrum. Kita wis dhawuh dhuwit aset sing bisa mbantu sampeyan ndeleng carane Scrum ngganti jagad fungsi.

Ing wektu kasebut, pasuryan kanggo pasuryan, rong dina (jam 16) CSM mesthi diwarah dening Trainee Authorized Scrum Alliance. Sawise ngaso kanthi efektif, sampeyan kudu mlebu ujian CSM. Kanggo entuk skor maringaken, sampeyan kudu njawab kanthi bener 24 saka pitakonan 35. Sampeyan bakal nduweni kualifikasi kanggo 16 Scrum Units.

Sawise sampeyan mlebu ujian CSM, sampeyan bakal dijaluk ngakoni Agreement Lisensi lan ngrampungake profil enrollment Scrum Alliance.

Apa sing dilakoni sawise sampeyan njaluk sertifikat CSM?

Mlawa dadi Agile minangka tamasya sing langgeng. Nggabungake standar lan praktik Scrum menyang alam semesta karya kudu terus-terusan, terus-terusan, lan sumpah kanggo owah-owahan tanpa wates. Tambahan, nambah kawruh lan aptitudes kanthi:

  • Nggabungake klien ngumpul.
  • Ngumumake pengalaman sampeyan menyang grup wong Alliance Alliance kanthi nyumbang artikel menyang situs.
  • Menyang Scrum Alliance Gatherings.
  • Partaking ing CSM LinkedIn Group.
  • Ngembangaken wawasan panjenengan ing tema Scrum kanthi menangaké Kualifikasi Ditambah.
  • Njupuk pengalaman lan skill kanggo nyuda Certified Scrum Professional (CSP).

Sinau dhewe kanthi nyatakake liyane babagan prestasi sampeyan karo sertifikat CSM, logo CSM, lan profil dinamis, sing bisa diedit ing situs Scrum Alliance.

2. Agile Project Management-Practitioner

Agen akreditasi APMG-International AgilePM® tegese kanggo nemtokake barang sing digunakake ing lingkungan usaha sing kudu ditegesi.

Konsolidasi daya adaptasi kanthi prosés tontonan kanggo alat transportasi tangkas sing apik.

Arah AgilePM kita, digawe kanthi asosiasi karo Agile Business Consortium, nawakake undhangan menyang bumi lan prosedur sing bisa diulangi sing nglampahi harmoni sing sampurna antarane alat ukur, keimbangan lan keunggulan sing dibutuhake kanggo manajemen usaha sing apik, lan kecepatan cepet, owah-owahan lan penguatan menehi kanthi tangkas .

Konsentrasi manajemen jumlahe agile ing nggawe pengaturan nambahake manufaktur kelompok-kelompok usaha kanggo nanggapi kanthi sukses tumrap kebutuhan sing berkembang, nalika nindakaken tenaga kerja lan ngupayakake usaha lan proprietorship sing ditambahi.

3. Manajemen Proyek Agile

Apa Manajemen Proyek Agile?

"Muga-muga bisa, saben dina awake dhewe. We're Agile. "

Siji wayahe. Sadurunge sampeyan bisa nyatakake grupmu luwih cepet, iku penting kanggo duwe pemahaman sing sopan saka ???? Apa tegese ????? lan apa? Apa bagean saka peran agile ????? Manajemen jumlahe agile minangka pendekatan sing didhukung kanthi ngajar sing ngidini Managers Project ngirim sarana sing luwih dhuwur, sing paling penting? lan katon kaya demigods kanggo partners. Iku dadi ora kaya cara trudging, larang lan kesalahan kanggo nangani manajemen usaha, sing wis nyedhiyakake hasil sing sengketa cukup suwe.

Usaha pemrograman ngganti terus. Ing titik nalika klien diandharake kanggo ngrampungake prasyarat sadurungé bisa nguji model-model, overhead lan long deferrals kerep melumpuhkan usaha. Manajemen Proyek Agile yaiku babagan owah-owahan, malah pungkasan ing proses perbaikan. Iku babagan nyulam elemen kanthi pratelan bisnis sing paling apik kanggo miwiti, lan nduwe data kontinu kanggo kanthi teliti ngawasi biaya, wektu lan gelar.

Manajemen Proyek Agile ngilangi kualitas akeh pihak kanthi ngisolasi siklus bangunan kebutuhan sapisan pirang-pirang kanggo kabeh usaha, mbangun kabeh item lan sawise testing kanggo nemokake cacat item. Luwih sethithik, barang bisa dienggo barang sing dituduhake, digawe lan dicoba kanthi siklus loro nganti pitung minggu.

4. Agile lan Scrum

Ganti wiwit nalika mindfulness sing kahanan sing ana bisa ditingkatake transforms menyang keinginan kanggo ngrampungake soko liyane saka apa sing samesthine. Mayoritas pikiran lan keinginan ing planet iki, ing kasus apa wae, ora bakal entuk apa wae ing kasempatan sing uga ora bisa ngamanake kapasitas dadi lincah. Sampeyan bakal mbutuhake sinau aptitudes anyar uga mbatalake sing lawas supaya bisa pinter ing prosedur tangkas, kalebu:

Spesialisasi anyar, kayata, tes robotisasi lan pembangunan rencana

Langkah demi langkah instruksi kanggo mikir lan bisa dadi grup

Pandhuan kanggo nggawe pemrograman kerja ing timeboxes cendhak

Wiwit proses Ageng Scrum wis cukup unik sajrone paningkatan program adat, nyiapake bebarengan karo instruksional utawa tutoring sing ditrapake umum. Apa sing katon paling apik kanggo paling organisasi yaiku sawetara nyiapake, fokus ing nggawe kesiapan kanggo nyoba Scrum lan ngerteni standar pusat.

Iki nyiapake umum biasane banjur kejiret kanthi latihan-tartamtu nyiyapake utawa honing, contone, nggawa master dandan test-driven toko kanggo nggarap tangan-karo kelompok ing kode sing.

Perangkat Lunak Kambing Gunung nyiapake lan ngebor lokasi kanggo mbantu sampeyan lan grup sampeyan nuduhake tanda-tanda perbaikan ing Agile lan Scrum. Kanggo ngiyatake persiapan, organisasi kudu menehi bukaan (wiki, sinau nedha awan-lan-sinau, perdagangan lintas-kelompok) kanggo kelompok kanggo ndistribuseri data siji liyane.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!