blog

android-training-gurgaon-its
15 Nov 2016

Anyar kanggo Android Pengembangan lan Testing

/
Posted By

Babagan Android:

Android OS (sistem operasi) dikembangaké dening Google sing digunakake dening 80% saka telpon pinter ing donya. Iku tegese ana kesempatan sing luar biasa kanggo Android pangembang kanggo masa depan sing mlebu. Yen kita ngati-ati nyatane yen generasi sabanjure pangguna internet (luwih saka 1 milyar) bisa ngakses internet ing pertama kaline ing seluler. Perkembangan punika kemampuan kanggo ngembangake aplikasi Android fungsional lan dirancang kanthi apik lan bakal menehi kesempatan sing fantastik kanggo nyambungake karo jumlah wong sing nguripake telpon seluler sing aktif ing internet kanggo nemokake informasi apa wae nalika lumampah utawa pindah ing mobil utawa kereta .

Muga-muga kanggo wong sing kepengin sinau babagan pangembangan aplikasi Android, ing proses ngowahi awake dhewe saka konsumen kanggo para pencipta, ana uga akeh pilihan kanggo nguber sing bakal nindakake proyek sing apik banget kanggo ngewangi sampeyan sinau dasar Android lan program Java. Sampeyan uga bakal bisa nyadari yen sampeyan wis miwiti Course macem kanggo dadi pangembang Android pakar.

Latihan Android

Kursus pelatihan Android dirancang kanggo siswa sing anyar kanggo Android lan pengin ngerti carane padha bisa mbangun aplikasi Android kuat lan nyoba. Bab sing apik babagan latihan Android iki yaiku yen sampeyan ora perlu ketrampilan ahli ing coding kanggo ndaftar dhewe ing kursus latihan android iki. Yen sampeyan ngerti carane nggunakake telpon pinter kanggo nyayuran internet utawa ngirim foto lan ngirim email menyang kanca-kanca, Iku bakal cukup.

Learning Something New ora gampang:

Minangka sampeyan ngerti yen sinau apa-apa anyar ora gampang apa iku pangembangan app Android / Nguji utawa ngrancang gambar nggunakake Photoshop utawa CorelDraw. Sampeyan kudu duwe semangat uga semangat kanggo sinau sing anyar lan banjur maju terus kanggo entuk keahlian ing babagan iki. Kursus lan pelatihan Android apik lan tutorial ing pangembangan Android / Pengujian bakal mbantu sampeyan lumaku liwat proses nggawe aplikasi Android fungsional paling sing faktor dhuwur ing parameter saka wangun lan fungsi.

Milih Institusi Latihan Paling Apik:

Ing pungkasan saka Latihan Android, sampeyan bakal duwe kawruh sing cukup kanggo berkembang & Nguji aplikasi sing prasaja nanging kuat sing bisa enggo bareng karo kenalan sampeyan. Penting banget kanggo milih panyedhiya latihan kanthi wicaksana amarga mung institusi IT sing sah, kayata Teknologi Inovatif Solutions, nduweni keahlian lan kawruh sing dibutuhake kanggo sampeyan.

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!