blog

#apple watch series 2
12 Dec 2016

Tawaran Apple Seri Watch 2 Iklan pariwisata

Apple wis ngeculake loro iklan acara anyar kanggo Apple Watch Series 2, percaya yen bakal mbantu ing ngendi wae lan tawaran luwih akeh.

Apple Watch Series 2

Goliath tech Cupertino bisa gawe manfaat saka tawaran iPhone gedhe banget ing taun iki karo kedadeyan kamera 7 lan 7 sing lagi wae tahan karo kamera kaping pindho, nanging kabeh akun wis entuk kabeh kanggo nggawa tawaran smartwatch munggah lan ngontrol jebakan gossipy sing durung dikenal minangka klaim organisasi.

Ing pungkasan, nawakake kabeh smartwatches - ora mung Apple - wis watara luwih saka 50 persen. Pengaturan promosi Apple anyar sing dituduhake ing profil Jum'at Apple Watch Series 2 minangka "cara definitif gadget urip."

Rekaman 10-kanggo 16 kapindho kalebu panggonan sing katon kaya Los Angeles lan Asia, studio pamindhahan, lan koordinat bal-balan luar. Promosi uga duweni konsentrasi sing unik, amarga wong sing nylametake kasebut minangka berkah - ngusulake supaya bisa dadi hadiah sing apik kanggo mangsa Natal!

Mashable njamin yen Apple Watch wis nyetir ing pertunjukan smartwatch, nanging organisasi wis nolak kanggo nemokake nomer tawaran nyata kanggo gadget, nggawe akeh kahanan sing durung mesthi ing ngendi wae.

Sanajan mangkono, CEO Apple Tim Cook ngejarke kanthi esuk, kanthi saran kanggo ngirim email marang Reuters sing "informasi" kasebut nuduhake yen Apple Watch wis nggoleki sing luar biasa lan misale jek dadi jumlahe ing endi waé kesempatan paling umum ing taun iki. "

"Pengembangan nglayar ora mateni grafik. Bebener diwenehi kabar, ing tengah minggu pamula Natal, penawaran saka Apple Watch luwih penting tinimbang minggu apa-apa ing sajarah item. Luwih maneh, kaya sing kita ngajak, kita lagi mlaku ing wektu sing paling apik kanggo Apple Watch, "Cook disusun.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!