Dadi Mitra

Dadi pasangan Affiliate / Franchise karo Solusi Teknologi Inovatif, wiwit kita wiwitan ITS latihan lan bisnis solusi wis akeh taun ing babagan pengiriman, klien lan geografi. Nalika Teknologi Informasi ditetepake ing kutha metropolitan India, kanggo nyebarake sayap kita nambah bisnis. ITS is looking for appoint franchisee in Cities following:

  1. Noida
  2. Kolkata
  3. Chennai
  4. Bangalore - Electronic City, Hosur Road
  5. sijine
  6. Mumbai
  7. Hyderabad
  8. Chennai

Luwih apik kasempatan Sukses:

Kanthi Affiliate Partner karo Inovatif Technology Solutions sampeyan entuk manfaat saka karya lan pengalaman saka kita sing wis nandur modal sumber daya kita kanggo nggawe bisnis sing sukses. Statistik nuduhake yen 90% wiwitan gagal ing taun 05. Sing liwat 90% bisnis franchisee terus operate sanajan sawise 5 taun.

Bisnis:

We offer layanan sing wis kasil dikembangake, diuji, diolah lan dipasarake.

Wuku:

Sawise dadi franchisee karo Inovatif Technology Solutions, sampeyan bakal entuk manfaat ing babagan bisnis lokal, dhukungan produk, Partner HP lan Redhat, Pelatihan lan hak pangiriman kanggo macem-macem pelatihan, Corporate Trainings, Rental infrastruktur perusahaan, trainers Corporates lan akeh liyane.

Requirements

  • Space: 1700 Sq. ft. Carpet Area,
  • Lokasi: Terhubung karo transportasi umum, ruang parkir, Angkat - manawa diatas Lantai 1st.
  • Investasi: 30 lacs (+ -10%) gumantung ing kutha lan Space
  • Returns: Around 3 lacs lan / utawa gumantung potensial pasar.

Investment in IT Training ROI Tinggi

Total pasar kanggo pendidikan IT worth Rs. 33,825 ewu Cr (US $ 50 bn) saya tambah akeh banget. 5% PDB India minangka anggaran pendidikan IT. Saham Teknologi Inovatif Solutions berkembang persen 30 saben taun & 2016-17 dikarepake bakal tuwuh kanthi persen 100. Kanthi akeh industri IT lan akehe perusahaan ngowahi basa menyang INDIA.

Perusahaan sing gelem nandur modhal kompetensi kanggo nahan karyawan lan individu mbuwang perkembangan karir profesional industri pendidikan IT tambah:

  • Pendapatan tambahan sing ditemokake kanggo nerjemahake pengeluaran budhale sing luwih dhuwur
  • Kompetensi profesional
  • Keunggulan kesadaran ing sertifikasi ing INDIA
  • Tansah dadi kompetisi nalika ngurangi ekonomi
  • Red Hat
  • Cisco
  • Microsoft
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!