Dadi Mitra

Dadi pasangan Affiliate / Franchise karo Solusi Teknologi Inovatif, wiwit kita wiwitan ITS latihan lan bisnis solusi wis akeh taun ing babagan pengiriman, klien lan geografi. Nalika Teknologi Informasi ditetepake ing kutha metropolitan India, kanggo nyebarake sayap kita nambah bisnis. ITS is looking for appoint franchisee in Cities following:

  1. Noida
  2. Kolkata
  3. Chennai
  4. Bangalore - Electronic City, Hosur Road
  5. sijine
  6. Mumbai
  7. Hyderabad
  8. Chennai

Luwih apik kasempatan Sukses:

Kanthi Affiliate Partner karo Inovatif Technology Solutions sampeyan entuk manfaat saka karya lan pengalaman saka kita sing wis nandur modal sumber daya kita kanggo nggawe bisnis sing sukses. Statistik nuduhake yen 90% wiwitan gagal ing taun 05. Sing liwat 90% bisnis franchisee terus operate sanajan sawise 5 taun.

Bisnis:

We offer layanan sing wis kasil dikembangake, diuji, diolah lan dipasarake.

Wuku:

Sawise dadi franchisee karo Inovatif Technology Solutions, sampeyan bakal entuk manfaat ing babagan bisnis lokal, dhukungan produk, Partner HP lan Redhat, Pelatihan lan hak pangiriman kanggo macem-macem pelatihan, Corporate Trainings, Rental infrastruktur perusahaan, trainers Corporates lan akeh liyane.

Requirements

  • Space: 1700 Sq. ft. Carpet Area,
  • Lokasi: Terhubung karo transportasi umum, ruang parkir, Angkat - manawa diatas Lantai 1st.
  • Investasi: 30 lacs (+ -10%) gumantung ing kutha lan Space
  • Returns: Around 3 lacs lan / utawa gumantung potensial pasar.

Investment in IT Training High ROI

Total market for IT education is worth Rs. 33,825 thousand Cr (US $50 bn) growing at very high pace. 5% GDP of India is budget on IT Education. Innovative Technology Solutions share is growing 30 percent annually & 2016–17 is expected to grow by 100 percent. With a growing number of IT industry and most of the companies shifting their base to INDIA.

Companies are willing to invest building competency to retain their employees and individual are spending on professional career development the IT education industry is increasing:

  • Growing disposable income to translate to higher discretionary expenditure
  • Professional competency
  • Rising awareness of certifications in INDIA
  • Always be in competition while slowdown in economy
  • Red Hat
  • Cisco
  • Microsoft
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!