blog

data ilmuwan
5 Dec 2017

Carane Becik Ahli Scientist Certified Data?

/
Posted By

Carane dadi Data Ilmuwan?

Data Ilmuwan : Ilmu Data minangka bidang interdisipliner sing nggunakake akeh keahlian - pangukuran, pamrograman, learning machine, data mining, lan ujian - kanggo musatake sinau lan mbiyantu pengetahuan sing bisa digunakake kanggo njupuk pilihan bisnis dasar. Kanthi nyebul data ing saindenging jagad, ilmu data wis entuk status dadi pinunjul ing antarane sing paling dhuwur lan paling apik kanggo apa sing bakal teka. Nguripake peneliti data ora minangka tindakan prasaja amerga diwajibake ahli dadi gedhe ing akeh wilayah aptitude kalebu aritmetika, rekayasa piranti lunak, learning faktual, dialek mesin, pemeriksaan prescient, basis data, operasi investigasi. Kanggo entuk macem-macem keahlian macem-macem, iku dhasar kanggo njaluk nyiapake formal saka dhasar pembelajaran sing dikomentari sing nduweni kerangka kerja lan aset learning sing penting kanggo ngajar mata pelajaran kasebut.

Karir Ilmiah Data Enabler

Kursus 12-minggu utawa 3 saka Solusi Teknologi Inovatif ing Data Science kasedhiya paling apik kanggo individu sing pengin menyang alam semesta Big Data Analytics. Laboratorium iki tambah mancal sing kasusun saka modul-modul kapisah 12 ing endi tegese saben kemampuan diandharake ing ngisor:

  • Linux lan SQL
  • Aritmetika lan Statistik
  • Pemrograman Python lan Scala
  • Hadoop YARN lan Ambari
  • Sqoop, Flume lan Kafka
  • Babi, Hive lan Impala
  • Apache Spark
  • Pemrograman R utawa Pemodelan Prediktif
  • machine Learning
  • Pemandangan lan Tampilan cepet
  • Pilihan Modeling
  • Mulai Mesin Belajar

Saben subyek kasebut ngenali Big Data Analytics sing minangka lapangan sing terus-terusan nyinaoni minangka ekspresi populer ing jaman iki. Iki mesthine wiwit diawali kanthi ora ana bantuan njaba kanggo nuduhake gagasan-gagasan penting babagan kemajuan Big Data, nalika nerusake sinau ing pembelajaran Ilmu Data. Sistem biologi Hadoop uga ditrapake kanthi rinci kanggo nggabungake anggota karo tahap Apache Hadoop kanggo Big Data Analytics.

Ahli Ilmu Data - Data Scientist

Iki mesthi kanggo wannabes sing saiki gedhe ing diselidiki bisnis, nanging mbutuhake arah lan dhukungan ing gagasan, contone, R Programming, Pembelajaran Mesin, Pemodelan Prediktif, lan Statistik. Pakar-pakar sing kepéngin ndeleng kemampuan kanggo nyiapake konfirmasi bisa gabung ing minggu 3. Yearning Data peneliti ing kursus iki uga bakal ngetokake penguasaan ing sistem pemahaman Data lan ujian R. Kursus kasebut bakal nutupi modul-modul sing diiringi:

  • Ilmu lan Statistik
  • Pemrograman R lan Pemodelan Prediktif
  • machine Learning

 

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!