blog

singkawang
14 Feb 2017

Cara sing paling efektif kanggo Dadi RHCE Certified

Carane Dadi RHCE Certified?

Sertifikasi RHCE (Red Hat Certified Engineer) minangka salah sijine sertifikasi sistem sing paling dikepengini lan dikarepake ing ndonya. A RHCE arupa Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) sing nduweni kemampuan lan aptitudes ekstra sing dibutuhake kanggo nyegah eksekutif sistem senior. A RHCE dikonfirmasi ahli sains ngurus lan ngawasi sistem Red Hat Enterprise Linux sing dhasar sistem dispersi Linux digawe dening Red Hat. Sistem iki gratis lan mbukak sumber saiki. Iku kanthi cara iki ora nggumunake yen entuk sertifikasi RHCE dianggep minangka titik balik sing dilakoni dening para ahli IT. Sudut pandang profesi ngajeni lan ngajeni dhuwur. Senadyan kasunyatan, kanggo njaluk RHCE dipundhut tegese dadi RHCSA dijamin dhisik. Carane dadi Certified RHCE?

Prosedur Mlebu RHCE Certified

Sadurunge nampa sertifikat RHCE, siji kudu dadi RHCSA sing dikonfirmasi. Latihan sing diwenehake tanggung jawab kanggo setel bakat saiki. Pangurus Windows sing nduweni pengalaman paling kurang Linux kudu golek kursus Red Hat System Administration I lan II (RH124 lan RH134) lan Red Hat System Administration III (RH254) kanggo nyiapake ujian. Yen ora kakehan ngalami alangan kanggo petunjuk ngisor:

Eksekutif sistem Windows sing nduweni pasemon Linux paling sithik:

  • Red Hat System Administration I (RH124)
  • Red Hat System Administration II (RH134)
  • Red Hat System Administration III (RH254)

Pangurus Linux utawa UNIX sing duwe watara taun pengalaman 1 kanggo 3:

  • RHCSA Rapid Track Course (RH199)
  • Red Hat System Administration III (RH254)

Sampeyan bisa manggon ing sembarang mode latihan sing convient kanggo sampeyan - kelas, ing web, utawa ing kaca web sampeyan. Ana akeh yayasan sing menehi kursus-kursus pelatihan RHCSA lan tingkat-tingkat sing bisa diterusake.

RHCE Audience: Kapan Apa Sampeyan Lunga Kanggo Iku?

RHCSA ngaku ahli sing bisa kepengin nggoleki kapabilitas tingkat senior sajrone mbudidaya tujuan akhir kanggo ngusulake pagawean kudu diwenehi sertifikasi RHCE. Sampeyan uga bisa njaluk RHCE kanggo njamin yen sampeyan minangka eksekutif sistem senior sing wis tuntas nanging durung dikonfirmasi. Kajaba iku, ing kasempatan sing wis rampung RHCE Rapid Track Course utawa individu sing wis rampung Administrasi Sistem I, II, lan III.

Dadi kanggo ngrampungake sertifikasi RHCE, siji kudu melu ujian RHCE jam 3.5 (EX300) ing tampilan Linux 7. Ing kasunyatan kasebut, yen RHCE dikonfirmasi kudu ngerteni maneh utawa ing kasunyatane yen wong kepengin melu ing survey berasaskan lab sadurunge njupuk ujian RHCE, sampeyan kudu pindhah menyang Lab RHCE Certification (RH299). Iki minangka struktur praktis papat dina sing dicopot dening guru ing ngendi sampeyan entuk break kanggo nggarap saben laboratorium saka Red Hat System Administration I, II lan kursus III, bebarengan karo trek Rapid Track.

Apa Sampeyan Bakal Bisa Mengkono Sawise Dadi RHCE Certified?

Minangka ditulis dening Red Hat, minangka perkara sing paling penting, RHCE bakal duwe apa sing diwenehake dening RHCSA. Sanajan mangkono, padha duwe kapasitas kanggo nyetel paramèter runtime; ngatur kursus statis, nyisihake bundle, lan ngatur interpretasi alamat; nggawe lan ngirim menehi akun panganggo sistem; ngrancang sistem desain, kalebu logging jarak jauh; ngatur inisiator (iSCSI); nggunakke scripting shell kanggo meksa sistem operasi support lan ngrancang sistem supaya menehi administrasi kaya HTTP / HTTPS, FTP, NFS, SMB lan liya-liyane.

Sadawane garis kasebut, siji kudu diwenehake RHCSA sadurunge njupuk RHCE dikonfirmasi minangka sertifikasi RHCSA lan kursus pelatihan RHCSA sing dikoordinasi kanggo mbangun alasan kanggo kabutuhan kemampuan sing samesthine bisa nglakoni kabeh item Red Hat. Kanggo njaluk RHCE ditandhakake nyaranake potensial potensial vocation hasil lan ngakoni industri. Senadyan kasunyatan kasebut, sampeyan kudu njupuk sawise prosedur diterangake ndhuwur dening Red Hat kanggo entuk sertifikat. Sampeyan kudu ngliwati sawetara ujian kanggo mundhut dhisiplin dhewe kanggo tujuan pungkasan kanggo njupuk ujian kanggo sertifikasi RHCE.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!