blog

Keuntungan CEH, Keuntungan Hacker Etika Certified
30 Mar 2018

Apa Manfaat Certified Ethical Hacker (CEH) Certification

Keuntungan sertifikasi CEH

Setahun kepungkur situs web teknologi warta teknologi, Beta News, ngobrol babagan piyangkepe etika sing paling apik ing keamanan cyber. Artikel kasebut minangka referensi ing antaraning sertifikasi pengetesan penetrasi paling umum sing kasedhiya, yaiku Certified Ethical Hacker (CEH).

CEH minangka sertifikat utami kanggo nyedhiyakake prosedur hipotesis "peteng" kanggo kelompok penonton profesional IT; menehi pangarep-arep supaya bisa ngantisipasi lan menehi reaksi marang metode pidana cyber.

Minangka asil saka popularitas sertifikat iki, akeh profesional ing ndonya ngrancang kanggo ngrampungake. Yen sampeyan lagi mikir bab CEH uga, sampeyan kudu ngerti keuntungan sadurunge sampeyan kontribusi kasempatan lan awis.

Iki minangka keuntungan sertifikasi CEH:

  • Nggedhekake wawasan sampeyan menyang beboyo lan keruwetan
  • Tokoh babagan carane nggunakake proses pikirane hacker
  • Iku ora mung penting kanggo testers penetration
  • CEH bakal ndhukung kompensasi sampeyan
  • Propel profesi keamanan panjenengan
  • Sampeyan bakal nemtokake cara nggunakake alat hacking asli

Ing artikel iki kita bakal njlentrehake saben alasan kasebut. Maca ing jero lan metu njupuk gander ing ngapa sampeyan kudu ngrampungake sertifikat kasebut. Apa manfaat CEH?

Nggedhekake wawasan sampeyan menyang beboyo lan keruwetan

Penjahat cyber adalah pelopor dan terus-terusan menemukan pendekatan yang lebih baik untuk menyerang infrastruktur TI dan mengeksploitasi kerentanan.

Tanpa informasi beboyo lan keruwetan sing gegandhengan karo kerangka kerja PC sampeyan, sampeyan bakal duwe wektu sing nyengsem.

Liwat konsentrasi kanggo ujian CEH, sampeyan bakal nemtokake cara peretas neliti sistem sampeyan kanggo nemtokake yen sampeyan minangka tujuan kanggo nyerang. Modul-modul dasar dalam CEH akan memperlihatkan prosedur ini, supaya sampeyan bisa mengaplikasikan informasi tersebut ke bisnis Anda sendiri:

  • Modul 1: Pambuka kanggo Ethical Hacking
  • Modul 2: Footprinting lan Reconnaissance
  • Modul 3: Mindhai Jaringan
  • Modul 4: Enumerasi

Wilayah iki pepek lan nduweni pondasi sing kuat kanggo ndeleng carane kerentanan mempengaruhi hubungan ing premis saben dinten.

Tokoh babagan carane nggunakake proses pikirane hacker

Nemtokake Sertifikasi CEH menehi "topi putih" profesional IT kanthi pangerten menyang njangkepi pidana cyber.

Nalika nglakoni kertu penjahat cyber kanthi gumantung saka respon marang beboyo lan kesempatan nalika kedadeyan, luwih penting kanggo ndeleng carane para penjahat iki ngarahake serangan lan teknik-teknik sing rinci.

Kanthi mangerteni carane nggunakake proses pikirane hacker, sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo nggunakake strategi proaktif, nggoleki teknik keamanan saiki lan pengaturan kanggo nemtokake zona sing ora bisa mbantu para penjahat cyber.

Iku ora mung penting kanggo testers penetration

The Sertifikasi CEH ora mung kanggo testers penetrasi. Iki sertifikat adaptable uga sampurna kanggo keamanan IT lan profesional sistem.

Yen sampeyan minangka sistem administrasi ahli, sampeyan duwe ukuran sampurna kanggo ngumpulake learning keamanan cyber karo CEH. Kasunyatan kasunyatan saiki diwenehake liwat CEH bakal sampurna kanggo sampeyan lan grup sampeyan kanggo ngamanake sistem sampeyan marang para penjahat cyber.

Pancen, malah nyiapake para profesional keamanan IT bakal entuk insentif kanggo nglampahi CEH. Ing kasempatan yen sampeyan wis nampa sertifikat negara sing ora normal, padha karo CISSP 2 (ISC), CEH bakal ngumpulake informasi keamanan sistem informasi - sampurna nalika gabung karo hipotesis lan aptitudes administratif sing digunakake liwat CISSP.

Ngedongake Salary Sampeyan karo Certification CEH

Nemtokake sertifikat sing dipikirake ing industri minangka pathokan sing bisa ditemtokake kanggo kabisan lan bisa dadi penting nalika transisi menyang ngompolasi bagean anyar.

Bayaran normal profesional karo sertifikasi CEH yaiku £ 55,000, sing dituduhake dening informasi saka ITJobsWatch. Tambahan iki kanggo £ 67,500 lan £ 87,000 kanggo Penetration Tester lan Senior Penetration Tester bagean individu.

Gambar ing ngisor iki nduduhake kompensasi normal kanggo profesional CEH, kewajiban saka ITJobsWatch.

Maju Karirmu

Ing kasempatan sampeyan wis ngetokake kuwat ing IT lan wis sinau babagan fungsi jaringan ing lingkungan (sampeyan uga wis nglakoni sertifikat A + lan Network + CompTIA, kayata) - CEH bisa menehi pendekatan kanggo tuwuh kawruh panjenengan menyang keamanan IT.

Ing kasempatan sing sampeyan ana ing posisi iki lan kudu ngeculake bagean babagan keamanan cyber, nimbang nggenepi sertifikasi CompTIA's Security + CEH toko. CEH bakal ngasilake wawasan babagan alat lan sistem sing digunakake dening para peretas, nalika Security + bakal nyedhiyani sampeyan kanthi madegé learning security IT.

Sampeyan bakal nemtokake cara nggunakake alat hacking asli

Nalika sampeyan kanthi efektif bisa nggolèki sawetara alat peretas kanggo ngarang pengalaman sampeyan (utawa kanggo nepaki penasaran), mesthine sampeyan wis sinau babagan njaba lan metu sing kudu digunakake lan dipahami alat kasebut.

Ing kasus apa wae, liwat CEH sampeyan bakal nemtokake carane nggunakake piranti kasebut - kursus-kursus peretas etika resmi bakal nglebokake akses menyang laboratorium asli 140 lan luwih saka piranti-piranti kang nyathet 2,200.

Nerangake carane panyiksa dendam nggunakake piranti beda ngijini sampeyan luwih aman ngamanake jaringan, aplikasi, lan sumber daya sing beda.

Cara sing paling efektif kanggo entuk sertifikat CEH cepet

Siapke karo Solusi Teknologi Inovatif ing dalan hacking etika sing cepet lan sampeyan bakal njaluk sertifikat mung dina 5.

Become a Certified Ethical Hacker

ing Cukup 5 Dina
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!