blog

apa kursus testing software paling apik
5 Apr 2018

Apa Kursus Testing Best Software ing India?

Testing minangka salah sawijining periode pivotal proses pangembangan perangkat lunak. Ing kasunyatane yen tataran testing ora dipimpin legitimately, ana kemungkinan dhuwur yen cacat lan kekurangan ing perangkat lunak kasebut ora bisa diidentifikasi. Mulane, sampeyan kudu mikir babagan program pangujian perangkat lunak sing paling apik kanggo njupuk keuntungan saka iku.

Kursus Testing Best Software:

Punika dhaptar bagean saka kursus paling apik kanggo testing software sing bisa dicoba dening para ahli.

  • Tes sertifikasi sertifikasi perangkat lunak sertifikasi (CSTP)
  • Kursus sertifikasi manajer ujian sertifikat (CTM)
  • Kursus sertifikasi manajer kualitas sertifikasi (CSQM)
  • Tes sertifikasi pro-sertifikasi otomatis sertifikasi (CSTAS)

1. Kursus Certification Professional Test Certified (CSTP):

Pensijilan iki kanggo program pangujian perangkat lunak ditujukan kanggo fokus ing kawruh lan praktik pangujian perangkat lunak sing paling apik. Sistem kursus kasebut dirancang kanggo titik sing bisa tanpa akeh regane ditemokake dening fledglings sing bakal nggawe profesi ing lapangan testing piranti lunak. Kursus sertifikasi iki nyengkuyung para ahli kanggo nggawe tartamtu saka ngrancang kasus tes paling apik sing bisa dimanfaatake kanggo entuk kagiyatan sing kuat kanggo nguji perangkat lunak kasebut.

Sing nyedhiyakake iku zona tartamtu sing kursus sertifikasi iki nawakake menyang calon:

  • Merancang lan nyediakake kasus tes kanggo aktivitas sing cepet
  • Centering kanggo nggawe garis tingkatan test sing bisa digunakake maneh ing macem-macem usaha
  • Ngurutake bengkel bumi
  • Nggawe prosedur, pendekatan, lan proses sing paling apik kanggo ngrancang kasus uji
  • Ngarahake ing antisipasi prasyarat kanggo ngrancang kasus uji
  • Nangani prosedur imperfection ngisor
  • Nampilake rute kanggo karakteristik lan manajemen sing sah saka kebutuhan klien
  • Konsentrasi ing kawruh babagan otomatisasi tes

Kursus iki mènèhi panguwasa ing testing piranti lunak kanggo nguji perangkat lunak sing dibutuhake kanggo ngrewangi supaya bisa ngrampungake pagawean ing lapangan.

2. Kursus Certification Test Test (CTM):

Tentu program sertifikasi gedhe lan dijupuk dening populasi umum sing duwe sawetara taun keterlibatan ing ruang testing nanging ora spesialis. Kursus pengujian perangkat lunak sertifikasi iki katon minangka dalan separo sing ditawakake dening IIST kanggo para ahli penguji. Struktur kursus kasebut dirancang kanggo titik sing pusat ing ngubengi kabisan lan pangertian para ahli.

Sing nyedhiyani minangka zona spesifik sing kurban iki:

  • Ngerjani formulir uji beda
  • Manajemen usaha test
  • Priksa lan ningkatake ukuran lan prosedur test
  • Berkonsentrasi ing manajemen resiko
  • Mencolot teknik lan sistem kanggo otomatisasi tes
  • Nampilake syarat sertifikasi kualitas piranti lunak.

Paling akeh, para ahli sing duwe sawetara taun keterlibatan ing testing software lan sing pengin ngluwihi bukaan wawasan lan pembangunan terusake sertifikat iki.

3. Kursus Certification Manager Quality Certified (CSQM):

Liyane saka nuju konsentrasi kanggo ningkatake kemampuan lan informasi para ahli kanthi nyinaoni piranti lunak, kursus sertifikasi iki minangka pusat ngembangake kemampuan piranti lunak kualitas. Sertifikasi nambahake pitulungan menyang para ahli kanthi menehi ciri-ciri babagan kualitas perangkat lunak kasebut. Para ahli sing duwe sertifikat iki wis gedhe lan disenengi dening bagean luwih saka hubungan apik banget kanggo njupuk kabeh campuran nguji lunak lan tetep munggah kualitas.

Sing nyedhiyani wilayah sing rinci sing kursus sertifikat iki nawakake:

  • Ngembangake cara kanggo njaga kualitas piranti alus kasebutSetel gambar sing ditampilake
  • Nggarap pengembangan fungsionalitas kanggo konfirmasi kualitas piranti lunak
  • Nggawe prosedur priksa kanggo njamin kualitas perangkat lunak
  • Nyawakake dhukungan kanggo pangembangan piranti lunak lan integrasi
  • Nangani konfigurasi piranti lunak
  • Ngembangake strategi kanggo pengembangan perangkat lunak sing cepet
  • Berkonsentrasi ing manajemen resiko
  • Ngatur ngawasi lan diselidiki saka piranti alus kasebut

Kursus sertifikasi utamane pusat ing babagan kualitas piranti lunak, bebarengan karo garis kasebut nggawe campuran sing apik nalika dikombinasikake karo sawetara sertifikasi testing software.

4. Kursus Sertifikasi Spesialis Tes Perangkat Lunak Certified Software (CSTAS):

Iki minangka salah sawijining kursus pengujian perangkat lunak sing diwenehake kanggo panguwasa ing lapangan testing piranti lunak. Para ahli sing ngupaya ngupaya wawasan lan njupuk ing prosedur anyar ngapikake proses testing software milih kursus sertifikasi kasebut. Sertifikasi kanggo program pangujian perangkat lunak diwenehake kanggo para ahli sing wis meh taun 10 keterlibatan ing testing piranti lunak. Ngandhut akeh level lan gagasan sing dirancang kanggo ngapikake formulir uji coba piranti lunak lan nyawisake kasil sing dibutuhake.

Sing diiringi yaiku katrangan sing mesthi kursus sertifikat kanggo calon:

  • Presenting unsur subtle saka automation test
  • Merancang kasus uji kanggo eksekusi lancar saka otomatisasi tes
  • Ngembangaken strategi lan cara kanggo otomatisasi tes
  • Merancang lan ngembangake rékayasa automasi pangujian
  • Merancang kasus uji kanggo njamin kualitas piranti lunak
  • Nampilake argumen test kanggo ngamanake piranti lunak nglawan beboyo

Sertifikat iki minangka salah sijine sertifikasi sertifikasi ing bidang pengujian perangkat lunak lan njamin pangerten sing paling wigati babagan pangujian perangkat lunak.

Sinau Software Testing

ing Cukup 2 Dina
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!