Kesempatan karir

Sampeyan kepengin weruh kesempatan karir sing nyenengake karo salah sijine panyedhiya pendidikan skills IT lan bisnis sing paling gedhé ing donya? We are a global company going through transformation dinamis and we want individuals talented to join us on our journey of innovation and growth. We are looking for profesional energetic sing seneng nggarap tim pemenang penghargaan ing lingkungan, sehat-edged pinggiran. Karyawan kita minangka aset paling berharga kita lan sumber kepintaran kita.

Kita nampani kerja keras lan ambisi karo kesempatan pertumbuhan lan kompensasi lan paket keuntungan sing menarik. Apa sampeyan pengin nggawe prabédan lan seneng-seneng? Banjur aplikasi kanggo Solusi Teknologi Inovatif ngendi kita ngajeni inovasi.

ITS minangka kesempatan sing padha lan aksi affirmative employer. Yen sampeyan butuh akomodasi kanggo bagean saka proses pekerjaan amarga cacat, please ngirim email menyang info@itstechschool.com utawa nelpon njlentrehke sifat panjaluk sampeyan.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!