Sertifikasi CCNA

A Complete Guide
Sertifikasi CCNA - Pandhuan Lengkap
11 Bisa 2017

Sertifikasi CCNA - Pandhuan Lengkap

Need of the Hour in "Networking Industry" - CISCO

Industri IT dadi pemain sing paling apik sawise industri amarga pesona kasebut minangka panggunggungan, kompensasi, rasa lan oposisi sing wis ana. Kebutuhan kahanan kanggo tetep, berkembang lan nambahi ing bisnis IT wis nggawe gagasan "Jaringan" lan cepet berkembang, lan kemajuan ing "Jaringan" wis nggawa "ahli" ing lapangan iki. Kanthi kapentingan gedhe kanggo ahli iki lan mateni aksesibilitas prasaja lan kahanan sing tambah, minat kanggo "Profesional sing Disiapake" wis dikembangake. Dina iki, malah aksesibilitas "Profesional Disiapake" ora kabeh sing nyusahake, lan kebutuhan sing gedhe banget wis diganti dadi "Ensured Professionals" sing ditegesake ing hardware, prosedur, lan operasi jaringan tartamtu. Pengakon iki "Professionals Affirmed" amarga cara sing disiapake utawa dikonfirmasi ing babagan pemotretan, pamrograman lan program jaringan sing gegandhengan karo pasar. Paling diakoni iki "Ensured Professionals" sing gedhe-gedhe sing dikonfirmasi ing "CISCO" .. !!

Kenapa Sertifikasi CISCO supaya "Prestifikat"?

CISCO minangka panguwasa saka "Jaringan Industri" lan ing kasempatan sing ditampa utawa ditampa dening panguwasa jelas sampeyan dadi "Pria Raja". Kabeh barang sing dianggep, iki salah siji alesan, nanging sing bener yaiku CISCO ngamanake para pakar duwe pemahaman sing penting ing jaringan, item, jaringan sing padha sing bebarengan ing lingkungan lan cara sing mayoritas item ing industri jejaring Sistem biologi donya saiki, saka CISCO. Dina iki CISCO minangka pelopor sing apik banget, ora bisa dicekel, ing bisnis jaringan. Iku menehi jawaban kanggo macem-macem klien gadget ing macem-macem jaringan kanggo gampang digandhengake, ndadekake aksesibilitas lan ijol-ijolan data ing antarane wong-wong prasaja, tanpa dipikirake ing varieties ing wektu, panggonan lan tahapan. CISCO ndudohake resolusi jaringan end-to-end, mbisakake struktur khas kanggo menehi administrasi jaringan sing bisa diprediksi. Iku uga menehi macem-macem item peralatan ekstensif kanggo nambah piranti lunak Cisco Internetwork Sistem Operasi. Iku sababane usaha lan hubungan sing njaluk kapentingan kanggo ahli sing disalahaké dening CISCO yaiku ahli "Certified CCNA". Pelatihan "Cisco Certified Network Associate" minangka respon ing dinten iki kanggo menehi dhukungan kanggo panggilan jaringan sampeyan.

BABADsaka CISCO

Iku nyenengake banget kanggo neliti babagan carane lan nalika CISCO ternyata dadi superpower hebat ing bisnis jaringan. Dadi path balik ing 1980 nalika Len Bosack lan Sandy Bosack, loro sing nyambut gawé ing kantor PC sing diskrèt ing Universitas Stanford nggawé server ing ngendi PC bisa nganggo siji konvènsi IP waé. Ing 1984 padha mbangun "cisco Systems" lan ing 1992 jeneng diganti dadi "CISCO Systems, Inc.". Ing titik kasebut padha nggawe sawetara "Portal Server" sing dina iki digunakake disebut "Old Alphabet Sup Produk" kaya, ing - AGS; MGS; CGS; IGS lan AGS +. Ing taun CISCO ngirimake switch 4000, 7000, 2000, lan 3000 sing nggumunake. Sadurungé CISCO diowahi dadi organisasi khusus sing paling ditrima lan dibutuhake ing bisnis jaringan. Sing ngasilake macem-macem test kanggo wong-wong mau, yaiku sarana kanggo ngawasi ing macem-macem tingkatan lan wilayah. Gadhah gadget lan pengaturan komplek mbutuhake buruh bakat kanggo ngenal, ngawasi lan neliti. Tanggapan sing tepat yaiku - Program Ahli Internetwork Certified Cisco (CCIE). Tujuane banget dhasar - luwih akeh peralatan sing bakal diwenehi ahli bakat sing dibutuhake sing bisa nindakake manawa sanajan ana sing ngawasi lan nyelidiki yen dibutuhake. Program nyiapake para ahli sing bisa njupuk kabeh lan nglakokne sing diperlokake. Program iki nyediakake individu ing macem-macem tingkat kemampuan khusus, kontrol rencana jaringan lan nambah soko cara kanggo kabeh, kang tau dibandhingake karo pasangan. "Sertifikasi CCNA" yaiku langkah awal utawa sampeyan bisa nyebat "watu venturing" ing pengaturan iki.

CCNA Certification utawa CCNA Training

Sertifikasi CCNA iku sertifikat wajib kanggo sembarang pinter jaringan sing kudu dikonfirmasi CISCO. Kabeh sertifikasi liyane njupuk sawise sertifikasi dhasar iki. Keuntungan dadi Certified / Certification CCNA akeh, kanggo ndhaftar pasangan -

  • Organisasi bisa nyedhiyakake aptitudes kanggo ngetungake skill ahli sing bisa nangani kapal kasebut kanthi jujur ​​ing komunitas biologi jaringan fokus. Padha bisa njaga sing minangka standar kanggo milih pesaing.
  • Individu dilengkapi kanthi nyetel kabiyasaan kanggo mangerteni, ngenalake lan menehi hasil karo Cisco Internetwork Sistem Operasi lan peralatan Cisco. Apa maneh, kacang-kacangan lan bolts saka Internetworking tambahan instructed karo goal sing padha bisa ngambang ing lingkungan sing "Non-Cisco".
  • Pelatihan CCNA bakal menehi panggung ing ngendi Certification CCNA sampeyan dadi platform kanggo kepenuhan, lan profesi sing dipengini.
  • Sertifikasi CCNA sampeyan bakal mbantu mbantu sampeyan ngluwihi saingan pakar, ing njero lan njaba asosiasi.
  • Sampeyan bisa uga nyathet klawan sertifikat tambahan, yen sampeyan ana CCNA Certified, minangka - CCNP (Cisco Certified Network Professional); CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) CCDA (Cisco Certified Design Certification) lan CCDP (Cisco Certified Design Professional).
  • Sampeyan dianggep minangka master jaringan, pinter, lan cukup kanggo netepake kerumitan jaringan utawa jaringan level panggilan.
  • Pengakuan sing dhuwur, minangka ahli jaringan sing pinter, saka CCNA Certification nalika dibedakake karo apa wae sertifikat liyane uga ndadekake tujuane dibalikake. Sampeyan bakal disenengi manawa sampeyan ora duwe macem-macem taun pengalaman sing ditambahake menyang dhaptar sampeyan.

Syarat kanggo CCNA

Nanging sampeyan kudu mangerteni kabisan dhasar sampeyan kudu ngalami pengalaman Sertifikasi CCNA utawa CCNA.

Sing nyedhiyakake saperangan bakat dasar sampeyan kudu-

  • Pangertian LAN dhasar, ngarahake jaringan WAN lan LANE, panyiapan, konfigurasi lan cara kerja.
  • Ngonfigurasi utawa ngenalake jaringan lan kacang-kacangan lan baut IP, IPX, Frame Relay, Ethernet, lan VLAN.
  • Ngisi akses jarak jauh, sinau aplikasi anyar kayata perdagangan Internet, media interaktif, lan liya-liyane.

Ngendi dikonfirmasi?

Sampeyan kudu entuk latihan CCNA saka sawijining yayasan sing diawasi kanthi profesional lan ngidinake sampeyan entuk syarat tambah informasi kanthi ngembangake strategi sing disenengi kanggo nuduhake sampeyan ing konfigurasi jaringan sing luwih apik, ngawasi jejaring ing kawruh lan pangujian, lan uga cara kerja jaringan. Sampeyan kudu disiapake supaya persyaratan asosiasi kanggo kabutuhan khusus wis wareg. Sampeyan kudu njaluk informasi sing disedhiyakake khusus, menehi hasil, lan kapasitas administrasi kanggo èfèktif nepaki kapasitas nalika ngalami situasi lumayan. Sampeyan kudu entuk biaya adoh ing dalan-dalan sertifikasi lan switching Cisco. Sawetara tema dhasar sing kudu sampeyan kenal yaiku -

  • Model Layered lan pilihanipun
  • Model referensi OSI lan kahanan sing nyenengake
  • Tujuh lapisan OSI
  • Instrumen kontrol aliran lapisan transportasi
  • Kontrol aliran lan data lambang
  • Cisco switch items
  • Layer-2 Switches
  • Spanning-Tree Protocol
  • LAN Switching advances, Switch sues lan makarya karo lapisan-2 Switches
  • Protokol IP
  • Konfigurasi pangaturan administrasi IOS
  • IP Routing Technologies lan Proses
  • VLANs
  • Cisco Internetwork lan administrasi
  • Novell IPX lan desaine
  • Esensial jaringan
  • WAN Technologies
  • Layanan Infrastruktur, keamanan, lan administrasi

Kanggo nerangake kanthi jelas, obyektif kudu sinau LAN bisnis kanthi maneka warna switch, ngawasi VLAN, ngrancang OSPF lan EIGRP, nggarap kapasitas jaringan, manfaat awan lan kompleksitas jaringan investigasi kanggo operasi jaringan kanthi gampang.

Latihan CCNA kanthi pamrentahan kanthi pinunjul lan pengalaman yaiku apa sing kudu sampeyan cedhak lan pilih. Organisasi kaya - "KOENIG Solutions" sing duwe paling apik ing kelas khusus pelatihan lan sertifikasi kantor kanggo wong sing dikarepake, understudies, lan ahli, ing kabeh kemajuan jaringan umum dibutuhake sacara komprehensif. Padha duwe luwih saka 300 dikonfirmasi mentors sing ahli ing wilayah. "KOENIG Solutions" ditampilake minangka pionir ing donya ing latihan jaringan. Dheweke njupuk sawise latihan pindah saka kelas langsung menyang pengalaman téater, kanggo ngirim mentor ing koridor kumpul. Sembarang individu sing ngupaya pagawean sing saru ing jejaring, saka kange menyang pakar bisa njaluk Certification saka CCNA.

Paling kamungkinan gadhah soko minangka ekstra ningkatake kapasitas sampeyan tally ing donya iki banget agresif lan karo regards kanggo industri jaringan dadi arang banget dhasar kanggo duwe soko kuwi. Iku ora mung sertifikat sing dianggo nanging uga tambahan bakat, instruction, astuteness, data lan wawasan sing bakal njaga sampeyan ahead lan efektif ing kabeh kahanan jaringan situasi. Nalika sampeyan wis sertifikasi CCNA rampung sampeyan diakui internasional sacara ora sengaja ing dialect lan topographical hindrances. Sampeyan uga bakal dadi sumber data lan pikirane sing nalika kasebar ing bagian sing bener ora mung menehi kauntungan kanggo nyiptakake organisasi sing entuk manfaat uga bakal nguntungake wong sing gegandhengan karo sampeyan kabeh liwat organisasi. Nggawe Certification saka CCNA, Nanging, produk-produk organik sing nyebabake nemen sing luwih manis lan bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo ngetungake saben masalah. Punika bilih boten wonten wawasan ingkang sae kangge prestasi nanging ing dunyo jejer punika mesthi wonten - inggih punika Sertifikasi CCNA.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!