blog

CCNA Certified Professionals - Pitakonan lan Jawaban Wawancara
29 Jun 2017

CCNA Certified Professionals - Pitakonan lan Jawaban Wawancara

/
Posted By

Pitakonan lan Jawaban Interview Kanggo CCNA

CCNA utawa sertifikasi "Cisco Certified Network Associate" minangka pranata sing paling apik kanggo sawisé sertifikasi CISCO ing saindhenging donya. Ana luwih saka sejuta profesional CISCO sing metu ana sing nyedhiyakake organisasi cilik sing diukur lan akeh banget kalebu ing MNCs. CISCO minangka organisasi IT lan jaringan paling gedhe ing planet iki lan salajengipun sertifikasi CCNA nduweni makna gedhe lan menehi pituwas dhuwur lan maneka warna kauntungan sing gegandhengan. Yen sampeyan sing profesional CCNA certified, ing ngisor diwenehi pitakonan bakal teka nalika sampeyan ngadhepi wawancara profesional. Ngalami pengeling-eling tujuan pungkasan kanggo nyedhiyakake kabutuhan kanggo calon karyawan munggah lan nggoleki lan mbusak kanthi efektif.

Apa arah?

Routing minangka cara kanggo njupuk Paket saka sumber menyang goal conclusive. Ngalih punika gadget sing ora nuntun, sing gumantung marang alamat ip goal. Ngalih tumindak iki kanthi mlumpat kanthi premis.

Apa bagéan saka Data Link ing jaringan?

Lapisan iki njamin data wis dirancang kanthi bener, nguripake lokasi kesalahan lan njamin data disedhiyakake bisa dipercaya. Iki lapisan ngendi "Ethernet" urip. Alamat Macintosh lan ethernet Ethernet ana ing lapisan Data Link.

Kenapa switch digunakaké minangka bagian saka jaringan?

Owah-owahan sing dimaksud kanggo ngukur jaringan kanthi cara sing bener. Sakliyane kuwi, sakliyané iku, piranti 2 dianggo lapisan kanthi otomatis, saengga katon ing tampilan alamat macintosh, kanthi mangkono ngembangake kacepetan.

Apa tegese rame jaringan?

Ing titik nalika macem-macem klien (ngluwihi titik pamecahan lan kualitas saluran jaringan) nggunakke utawa nyoba nggunakke kapasitas transmisi jejaring sing padha, blockage terjadi, minangka jaringan nuwuhake utang kanggo macem-macem macem-macem klien. Amarga antarmuka kacepetan kurang nduweni cukup ruang kanggo nahan data kasebut, salajengipun data dijejegake.

Apa peran jembatan? Bisa dibagi jaringan dadi pecahan cilik utawa segmen?

Saluran perancah jaringan, nalika ora nyetel ukurane. Liwat data parcel antarane sembarang fragmen jaringan 2 sing kerep digunakake ing sawijining konvènsi koresponden.

Fungsi CISCO Catalyst ing ngendi protokol switching LAN?

CISCO Catalyst 5000 migunakake konvènsi lan teknik pamindahan "irisan liwat". Irisan Liwat pamindhahan bakal miwiti ngirim pinggiran nalika alamat goal diakoni. Bédané iki lan Store-lan-Maju yaiku Store-and-Forward kanthi casing kabeh sadurunge ngirim. Kasus nyimpen lan maju yaiku katalis 2960 lan 2960-S

Impetus 3750-X lan 3560-X.

Awit outline blunders ora bisa diidentifikasi kanthi perusing mung alamat tujuan, Cut-Through bisa mengaruhi eksekusi jaringan kanthi ngirim casing sing ditumpes utawa truncated. Iki pinggiran ala bisa nggawe ribut berkomunikasi ing ngendi ing sawetara gadget ing jaringan nanggepi ngatasi garis-garis kabeh nalika.

Apa karya sing dianakake dening sublayer LLC?

LLC utawa Logical Link Control layer iku wigati banget kanggo menehi alternatif liyane marang perancang aplikasi. Contone, bisa menehi kontrol kontrol stream kanthi nggunakke lan nggunakke kode wiwitan / stop. Lapisan bisa uga dimanfaatake kanggo obat kesalahan.

Apa peran aplikasi lapisan aplikasi ing jaringan?

Unsur-unsur 3 penting saka lapisan aplikasi yaiku:

  • Iki lapisan sing menehi antarmuka antarane klien lan aplikasi.
  • Iki lapisan sing menehi akses menyang macem-macem aplikasi, kayata, administrasi email, administrasi web, administrasi administrasi lan sanesipun.
  • Kanggo nyelarasake lan nyetel aplikasi kanggo customer lan server.

Apa bedane antara IGRP lan RIP?

Nalika IGRP nandheske unsur kaya kualitas sing ora kuwat, kapasitas transfer data, mlumpat, lan MTU kanggo alasan lan menehi jaringan routing apik, RIP secara eksklusif gumantung nomer bouncing kanggo ngerti mesthi wae bisa digunakake kanggo jaringan.

Apa tegese Boot P?

Workstation sing ora duwe piring lan digandhengake karo jaringan apa wae sing diwenehake kanthi nggunakake Konvensi Boot P. Akronim tetep kanggo "Program Boot". Liyane saka iki, Boot P uga digunakake dening workstation kanggo ngerti alamat dhewe, lan alamat IP server PC.

Iki minangka pitakon sawetara sing bisa dijaluk ing wawancara. Dadi yen bisa, pitakonan bisa saka subyek sing wis diteliti ing konsentrasi kanggo sertifikasi CCNA. Sampeyan kudu ngalami kabeh titik lan konsentrasi ndhuwur kanggo dhasar kanggo ngadhepi wawancara kanthi kepastian maneh. Iki bakal njamin kamakmuran panjenengan.

Deloken sisan:

Sertifikasi CCNA - Pandhuan Lengkap

Pitakonan Wawancara PMP Certified Profesional

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!