blog

Sertifikasi Kolaborasi CCNP
28 Jun 2017

Perkara penting kanggo ngerti babagan Sertifikasi Kolaborasi CCNP

Sertifikasi Kolaborasi CCNP

Peluang Karir ing IT

Sertifikasi Kolaborasi CCNP:Keperluan khusus para pakar lan multiplikasi profesional sing bisa ditindakake sajrone tugas-tugas liyane bisa ngasilake tongkat ukuran lan indikator sing anyar. Iki luwih dhasar ing industri TI ing ngendi kahanan iku banget ganas, amarga kamajuan kerep ngembangake bisnis kabeh ing kabeh. Siji kudu, manut, bakal menehi paukuman nalika milih ngapikake kabisan lan tekad sertifikasi lan kursus kudu didegake ing minangka padha.

Cisco Certification

Sertifikat paling bergengsi ing bisnis IT yaiku Cisco Certifications lan padha duwe struktur sing ditondoi kanggo ngonfirmasi wong. Piramida sing ditindakake sawisé tingkat tingkatan ing tingkat dasar, dibandhingke tingkat Associate, ing tingkat Profesional kasebut, sabanjuré tingkat Pakar pungkasan ing ndhuwur yaiku tingkat Arsitek. Kejabi saka level bagean saben level wis sangang sertifikat lan understudies kudu sinau lan mbusak saben level. Sertifikasi ing urutan gerakane yaiku-

  • Cloud
  • Upaya koordinasi
  • data Center
    • Desain
    • Industri
    • Routing and Switching
    • Keamanan
    • Panyedhiya layanan
    • Nirkabel

Tingkat

Saben tingkat piramida nduweni bagian kanggo muter lan meluake inovasi alternatif kanggo nyukupi prasyarat profil profesi sing beda. Luwih luwih sampeyan lebokna ing tingkat keberhasilan lan rauh kursus-kursus sing ngasah kemampuan Skills sampeyan. Ing 'Profesional Tingkat' wis sertifikasi ngisor iki -

  • CCDP
  • CCNP Cloud
  • Kolaborasi CCNP
  • Pusat Data CCNP
  • CCNP Routing and Switching
  • CCNP Keamanan
  • Penyedia Layanan CCNP
  • CCNP Wireless
  • Kolaborasi CCNP - Tingkat Lanjut

Kolaborasi CCNP minangka program sertifikasi lan pelatihan sing wis dilakoni, ngeling-eling, kanggo nambah kawruh lan kemampuan kanggo nepaki 'Business esteems'. Kanggo apa wae bisnis bisnis organisasi jaringan IT karo pembangunan iku kabutuhan mutlak lan Kolaborasi CCNP nyangga sampeyan kanthi kapasitas iki kanggo mbangun panguripan usaha gabungan asosiasi sampeyan.

Sampeyan bisa nindakake sertifikat kasebut sakwise puncak sertifikasi CCNA Collaboration utawa apa wae sertifikat CCIE. Sing diiringi latihan sing diwenehake sampeyan kudu pengalaman

  • Ngleksanani IP Telephony lan Video Cisco, Part 1
  • Ngleksanani IP Telephony lan Video Cisco, Part 2
  • Investasi Cisco IP Telephony lan Video
  • Ngleksanani Aplikasi Kolaborasi Cisco

Sing diiringi yaiku ujian sing kudu jelas-

  • 300-070 CIPTV1
  • 300-075 CIPTV2
  • 300-080 CTCOLLAB
  • 300-085 CAPPS

Dipuntedahaken minangka titik kapentingan saka ujian:

Ujian - Duration - Jumlah Pitakonan

  • 300-070 CIPTV1 - 75 menit - 55-65
  • 300-075 CIPTV2 - 75 menit - 50-60
  • 300-080 CTCOLLAB - 75 menit - 55-65
  • 300-085 CAPPS - 75 menit - 55-65

CCNP Collaboration Exam Policies-

  • Wong sing 18years utawa sadhuwure bisa lolos kanggo ujian.
  • Fokus test validasi arsip kanthi foto terkomputerisasi lan tandha lanjut, sauntara, dua fotografer sing disetujui pemerintah. (Kanthi tandha ora kurang saka siji).
  • Wong sing manggon ing negara kaya - Kuba, Iran, Suriah, Korea Lor lan Sudan diwatesi saka ujian kasebut.
  • Nilai kacathet ana ing web lan dipanggoni supaya ora bisa dipikolehi.
  • A nggoleki sing duwe pengarep-arep kudu njagong ketat kanggo limang dina jadwal kanggo njupuk maneh ujian.
  • Sawise ningkatake pemeriksaan kanthi efektif, ana laporan skor sing diukir kanthi foto sing dikarepake diterbitake.
  • Sampeyan bisa nglacak status, status lan titik kapentingan saka sertifikat karo - Cisco Certifications Tracking System.

Recertification of effort koordinasi CCNP

Sertifikasi iku sah kanggo wektu sing suwe lan bisa dibalekake maneh kanthi ngliwati samubarang ngisor sadurunge tanggal kadaluwarsa ujian:

  • Ujian tingkat 642-XXX / 300-XXX Saiki,
  • Saiki CCIE Ditulis Ujian,
  • CCDE saiki diisi / mudhun kanggo pemeriksaa bumi,
  • CCAr meet.

Paling penting kabeh yaiku nggoleki sertifikasi lan latihan saka Cisco Learning Partner sing kacathet kaya - "ITS"Sing nyedhiyakake kursus Cisco paling anyar, sing dianyari lan paling apik kanggo profesional jaringan.

Deloken sisan : Sertifikasi CCNA - Pandhuan Lengkap

CCNP Training

In Just 5 Days
Saiki Dhaftar

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!