blog

Langkah kanthi Langkah Guide kanggo dadi CCNP Wireless Certified Profesional
27 Jun 2017

Langkah kanthi Langkah Guide kanggo dadi CCNP Wireless Certified Profesional

/
Posted By

CCNP wireless Certified Professional

Cisco nawakake akeh sertifikasi tingkat profesional kaya CCNA lan CCNP. Wiwit CCNP iku tingkat luwih dhuwur tinimbang CCNA, iki luwih kuwatir lan nyuwun informasi sing luwih penting lan ngupayakake. Yen ana kedadeyan sertifikat nirkabel, standar jaringan lan hipotesis nirkabel digunakake kanggo nggawe panyiapan kanggo para profesional kanggo ketemu karo kebutuhan jaringan nirkabel. Kanthi pembelajaran tambah liwat sertifikat, profesional bisa kanthi efektif nggawe interpretasi kebutuhan bisnis dadi instalasi fungsional. Menehi kita kasempatan kanggo ndeleng sertifikasi CCNP Wireless kanthi rinci.

Apa sertifikasi CCNP Wireless?

Sertifikasi Cisco Certified Network Professional Wireless konsentrasi ing inovasi jaringan nirkabel nggunakake item Cisco. Iki dikenal ing 2009 kanthi njupuk kaperluan bisnis sing berkembang. Sarat sertifikasi nyakup, ngrancang, ngamanake lan nyelidiki jaringan nirkabel Cisco.

CCNP Wireless nyebar subjek kaya ngarahake studi situs, entuk prasyarat klien, nglakokake jaringan nirkabel, nggayuh pondasi LAN nirkabel lan akeh poin negara sing ora normal. Profesional nduweni sertifikat iki ditemokake ing saindhenging donya minangka nduweni keterlibatan tangan karo piranti nirkabel Cisco. Iki minangka sertifikat paling apik kanggo para profesional sing nemoni lapangan kerja sing luwih apik lan luwih dhuwur. Given underneath minangka sarana kanggo njupuk sertifikat.

Deloken sisan :Sertifikasi CCNA - Pandhuan Lengkap

Langkah 1: Delengen kasempatan sing sampeyan bisa nampa sertifikat kasebut

Profesional jaringan nirkabel kaya pengarang jaringan, manajer jaringan, lan spesialis jaringan bisa njupuk sertifikasi kanggo nambah wawasan lan aptitudes. Individu sing nggoleki posisi iki bisa milih iki kanggo nyorot sing ditandhani kanggo lowongan kerja. Iki bakal ditaksir yen panjaluk bakal nambah liwat 20% antarane taun 2008 lan 2018. Tingkat pangembangan bisnis sing ditemtokake kanggo ngubengi 30 saengga nguntungake kanggo para profesional ing lapangan iki. Mangsa ngarep titi wanci tlatah bukaan kanggo nggoleki arah kasebut nalika padha nampa sertifikasi kasebut.

Langkah 2: Entuk sertifikat

Wong sing kudu njaluk sertifikat kudu nduweni sertifikasi CCNA Nirkabel utawa CCIE. Iki nyebabake kanggo njupuk sertifikat nirkabel CCNP, dheweke kudu dhisik njupuk Cisco Certified Network Associate Wireless utawa Sertifikasi Cisco Certified Internetwork Certification ing sembarang jalur.

Ana papat ujian kanggo sertifikat nirkabel. Iki minangka 642-731 CUWSS, 642-741 IUWVN, 642-746 IUWMS lan 642-736 IAUWS. Saben ujian ngandhut 50 kanggo alamat 60 sing kudu rampung ing jam setengah. Kanggo saben ujian, ana kursus latihan dina 5. Kursus-kursus kasebut nyiapake pesaing kanggo nyiapake jaringan nirkabel, nggabungake unsur-unsur sing beda kaya administrasi pangungsen Voice over Wireless, manfaat portabilitas, lan ngamanake jaringan nglawan bahaya sing bisa dianggep.

Langkah 3: Renewing the certification

Saben sertifikat profesional ditawakake Whitefish tetep substansial kanggo nganti wektu mung telung taun. Sawise jaman iki, sertifikat kelewat lan nduweni kuwasa ora maneh qualified kanggo keuntungan profesional. Dheweke kudu nglamar maneh supaya bisa ngapresiasi. Dheweke duwe papat pilihan kanggo nelusur. Dheweke kudu ngliwati ujian tingkat profesional sadurunge sertifikasi ditundha utawa ngirim pass ujian CCIE sing saiki. Alternatif ketiga yaiku kanggo ngowahi hak saiki Cisco Certified Design Expert (CCDE) kasedhiya utawa mudhun kanggo ujian bumi. Pamilihan pungkasan yaiku kanggo nglulusake rapat dewan lan kebutuhan survey kanggo sertifikat Cisco Certified Architect (CCAr) sing ngonfirmasi maneh kanggo kabeh sertifikasi tingkat ngisor.

CCNP Wireless iku sertifikat sing luwih gedhe sing mbutuhake yen pesaing njupuk ujian mesthi duwe basis gedhe ing wilayah iki. Iki kalebu loro hipotetis lan fungsional learning ing cahya saka kasunyatan sing sapisan disertifikasi, padha bakal bisa ing situasi jaringan bener. Iki bakal nguji apa wae kemampuan tangan sing wis ana liwat sertifikasi kasebut.

Deloken sisan :Apa Perusahaan Mbutuhake Profesional Keamanan lan Admins CEH Certified?

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!