blog

Ceko-v10
27 Mar 2018

CEH v10 Apa anyar? Certified Hacker Certification Certified v10 Announced

CEH v10 ngumumake, Course Hacking Etis

EC-Council wis nglapurake v10 CEH - release sepuluh saka sertifikasi Certified Ethical Hacker sing penting.

Dibedakake antarane update kolosal liyane ing Scaling ing tumpukan webinar kapasitas cyber sing ora bisa diluwari, CEH v10 minangka tandha liyane minangka sertifikat minangka tujuan kanggo tetep status minangka sertifikat peretasan etika sing paling apik ing donya.

CEH bali menyang 2003 lan wis dianyari kanthi rutin kanggo ningkatake kemajuan. Minangka update, sertifikasi CEH pungkasane dianyari ing 2015, kanthi pangiriman saka CEH v9. Nganyari maneh iki nggedhekake jumlah modul kanggo 18 lan ngetokake sinar sing luwih penting ing komputasi sing disebarake.

Ditarikake dening komisi EC-Council liyane, Firebrand tindak menyang webinar deklarasi kanggo menehi kawruh kita sing pisanan njupuk gander ing update kritis iki.

Apa anyar ing CEX v10?

EC-Council nerusake refresh CEH kanggo memenuhi panjalukan bisnis ing ndonya. Iki apa sing anyar ing CEX v10:

  • Modul ing Internet of Things (IoT) keamanan
  • Materi evaluasi kelemahan sing didesain ulang
  • Penekanan ing vektor serangan awan, AI lan Machine Learning
  • Presentasi Praktis CEH
  • Ing cahya resiko ningkatake gadget IOT tanpa jaminan - kaya serangan botnet Mirai 2017 - CEH v10 bakal nyedhiyakake modul liya sing konsentrasi ing Internet of Things (IoT) keamanan.
  • Modul iki bakal nyedhiyakake pakar kanthi informasi sing kudu dicoba, ngirim lan menehi hasil karo keamanan gadget IOT.

ceh-v10-whats-new CEH v10 Apa anyar? Certified Hacker Certification Certified v10 Announced

Wangun anyar CEH uga bakal nganyari isi kaweruh tanpa daya anyar. Evaluasi defensifikasi minangka komponen dhasar saka siklus gesang hacking lan v10 bakal nggedhekake keruwetan pemeriksae kelemahan nggunakake kondisi asli. Understudies bakal nutupi piranti sing dibutuhake kanggo ngevaluasi sistem, piranti hacker nggunakake lan carane ngatasi kerentanan.

Para ahli bisa nyana nggoleki fokus ing serang-serang serangan vektor, padha karo advancement maya, AI lan learning machine. Undhaké dhisiplin bakal nyingkir nalika AI lan Machine Learning mlebu appraisals kanthi helplessness kanthi tujuan pungkasan kanggo njaga serangan saka malware.

CEX v10 uga bakal ngakoni kamampuan ngenani proses investigasi malware - teknik kanggo nemtokake kegunaan, papan lair lan efek saka malware ing babagan pemikirane.

Ujian CEH anyar tetep ora bisa dibedakake saka leluhuripun:

  • Jumlah Pitakonan: 125
  • Test Duration: 4 Hours
  • Format uji: Pilihan ganda
  • Pangiriman Test: ECC EXAM, VIEW
  • Pucuk Exam: 312-50 (ECC EXAM), 312-50 (VUE)

Apa Praktis CEH?

The Hacker Ethical Certified (Praktis) yaiku perluasan sertifikasi CEH. Iku ujian ekstra lan discretionary, diakses menyang saingan dikarepake kanggo nduduhake informasi sing migunani kanthi nglamar aptitudes pitunjuk ing CEH kanggo tantangan keamanan certifiable.

Ing kasempatan sing sampeyan duwe CEH, sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo njagong ujian lan EC-Council propose iki bakal nyoba poin ngemot kapasitas understudy kang. Ujian Praktis minangka tes 6-jam sing jero dimaksudake kanggo niru jaringan perusahaan asli kanthi nggunakke mesin, jaringan lan aplikasi virtual urip.

Ujian Praktis CEH kapisah karo ujian CEH saiki lan minangka lawang mbukak kanggo understudies supaya nyimpen fabricating wawasan sing. Kanggo nyawang angin liwat tes testing iki, sampeyan kudu:

  • Nuduhake pangerten saka serangga vector
  • Nglakoni pemindaian jaringan kanggo ngenali mesin urip lan ngrugekke ing jaringan.
  • Nglakokake banner OS, administrasi, lan identifikasi klien.
  • Nggawe framework hacking, steganography, serangan steganalysis, lan trek sampul.
  • Ngenali lan nggunakke infeksi, cacing komputer, lan malware kanggo ngeksploitasi sistem.
  • Nindakake packet sniffing.
  • Mimpin macem-macem server web lan serangan aplikasi web kalebu direktori traversal, parameter tampering, XSS, lan liya-liyane.
  • Nindakake serangan infus SQL.
  • Nindakake serangan kriptografi sing khas.
  • Nglakokne pemeriksaane kelemahan kanggo ngenali keamanan klawan klausa ing jaringan asosiasi objektif, yayasan korespondensi lan sistem pungkasan

Titik ujian Praktis CEH yaiku:

  • Jumlah Tantangan Praktis: 20
  • Length: 6 jam
  • Aksesibilitas: Aspen - iLabs
  • Format Test: iLabs Cyber ​​Range
  • Melebihi Skor: 70%

Carane aku bisa njupuk CEH v10?

Nalika sampeyan ora bisa nglawan lan ngrampungake CEX v10 durung, ITS saiki wis lumaku kanggo nggabungake program pendidikan anyar menyang program CEH sing cepet. Tinggal disetel kanggo tanggal discharge resmi kanggo CEH v10.

Become a Certified Ethical Hacker

ing Cukup 5 Dina
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!