blog

28 Dec 2016

8 penting CISCO CCNA Training & Cisco Certifications

CISCO CCNA Training & Cisco Certifications

Cisco CCNA minangka pionir sakabèhé ing IT sing mbantu organisasi nyekel kesempatan kanggo sesuk kanthi nduduhake samubarang barang sing bisa ditindakake kasebut bisa kedadeyan nalika sampeyan nginterpretasikake sadurunge.

Ing klien Cisco miwiti proses kasebut lan potongan DNA penting nggawe hubungan klien lan nglakoni pakaryan kanggo ngakoni syarat-syarat sing dikarepake lan menehi pengaturan sing ningkatake kesejahteraan.

Gagasan aturan sing dipimpin kanggo ngatasi tantangan klien tartamtu wis karo Cisco wiwit wiwitan. Sawijining pasangan Len Bosack lan Sandy Lerner, loro sing kerja ing Universitas Stanford, perlu ngirim pesen saka siji-sijine panggonan kerja sing kapisah ing macem-macem struktur sing durung bisa amarga kekurangan inovatif.

Inovasi kudu dirancang kanggo ngatur lingkungan sing ora kaya; lan minangka akibat saka ngetokake test - saklar multi konvènsi iki disusun.

Sawetara Cisco CCNA Training Course & Certifications disebut ing ngisor iki:

1. IPv6 Boot Camp Training

Diagram Pengenalan IPv6 Bootcamp (IPv6) Cisco Training on Demand mesthine kanggo mbiyantu understudies sing saiki ngenal pasti IPv4 tending lan routing kanggo paham prabédan karo IPv6 cenderung lan routing.

Kursus kasebut diwiwiti kanthi clarified IPv6 cenderung kanggo struktur, lan uga sawetara konvènsi anyar ing IPv6 sing ngganti Address Resolution Protocol (ARP) lan Dinamis Konfigurasi Konfigurasi Protokol (DHCP, contone, IPv6 Neighbor Discovery Protocol (NDP).

Luwih jinis lokasi IPv6 sing ditemtokake kanthi tujuan sing bisa nemtokake cara kanggo ndelok kontras antarmuka IPv6, antarmuka, lan alamat unicast.

Kaping pirang-pirang modul kasebut uga ngakoni prakara karo IPv6 kanggo ngrekam lan ngarahake dhasar karo Routing Information Protocol (RIP) kanggo IPv6 (RIPng) lan Open Shortest Path First (OSPF) kanggo IPv6 (OSPFv3).

IPv6 Boot Camp Target Audience:

Kursus iki ditrapake kanggo ahli khusus sing mbutuhake pangerten sing luwih penting saka IPv6.

IPv6 Boot Camp Course Tujuan:

Wonten ing pungkasanipun, sampeyan kedah gadhah kapasitas kangge:

  • Ngatur IPv6 alamat global lan pribadi ing switch antarmuka
  • Priksa pangoperasian autoconfig lan carane pangandika EUI-64 nyebabake antarmuka ID © 2016 Cisco uga cabangé.
  • Prediksi organisasi sambungan ID wilayah antarmuka sambungan
  • Gunakake pemecah masalah kanggo ndeleng ngalihake iklan lan pambocoran pepadhamu sawise ping IPv6
  • Ngonfigurasi OSPFv3 nggunakake macem-macem teritori, contone, zona squat lan dudu garis-garis banget (NSSA)
  • Ngatur OSPF tanggi liwat macem-macem nonbroadcast njaluk kanggo (NBMA) njelaske nganggo bentuk garis ngatur
  • Ngatur RIPng kanggo IPv6
  • Nindakake redistribusi bidirectional kanggo OSPFv3 menyang RIPng

IPv6 Boot CampPrasyarat:

Sadurunge njupuk kursus iki, sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo nindakake:

  • Njlèntrèhaké ngatur atribut lan mbangun jaringan langsung
  • Netepake kasedhiyan Internet
  • Wis sertifikasi CCNA®, utawa sebanding
  • Ngonfigurasi, layar, lan neliti RIP, Enhanced IGRP (EIGRP), lan OSPF
  • Jelasake rancangan parsel IPv4
  • Jelasake Internet Control Message Protocol (ICMP) lan ARP

2. Ngleksanakake Cisco Multicast v2.0

Cisco Multicast (MCAST) v2.0 minangka pendidik limang dina nyediakake kursus-kursus penting multicast, sing nggabungake aplikasi multicast, sumber, panampa, administrasi agregat, lan konvensi routing multicast IP, (contone Protocol Independent Multicast, PIM) digunakaké ing jero wilayah peraturan solitèr (intradomain). Masalah panyimpenan LAN lan multicasting IP solid uga dijamin.

Kursus kasebut menehi jawaban khusus kanggo pengaturan multicast IP sajrone supplier utawa klien. Program pendidikan menehi aturan desain lan pemecahan masalah kanggo panggunaan IP multicast ing saklar Cisco. Laboratorium menehi understudies pengalaman tangan-ekspektasi kanggo èfèktif ngirim IP multicast.

Ngleksanakake Cisco Multicast v2.0 Course Objectives:

Sawise rampung kursus iki, murid bakal nduweni kapasitas kanggo nemokake target umum:

  • Pamrentah multicast IP sing saiki, kanggo netepake model multicast IP migunani lan paningkatan ing IP multicasting, ngenali keuntungan multicast IP lan provisos sing gegandhengan, lan nemtokake macem-macem aplikasi multicast kanthi tujuan pungkasan tartamtu kanggo mangerteni model teoritis multicast IP lan lapisan lokasi multicast kanggo informasi nyambung alamat lapisan, lan rundown instrumen kanggo constraining lepen multicast ing domain LAN.
  • Protokol Presentasi Indikator multicast Indikator Multicast (PIM-SM) minangka modus penundaan IP sing paling anyar sing bisa diadaptasi kanggo njupuk standar operasional konvensi lan unsur-unsur subtle, entuk nyaman karo determinisme sing digabung karo konvensi multicast mode, lan ngatur lan ngirim PIM- SM ing organisasi multicast IP komplek ngatur.

Ngleksanakake Cisco Multicast Essentials v2.0:

Informasi lan aptitudes sing kudu dilakoni sadurunge sadurunge mesthine iki:

  • Sertifikasi Cisco Certified Network Associate (CCNA).
  • Kawruh lan kemampuan pangoperasian kanggo switch Cisco lan switch LAN.
  • Ngleksanakke IP Routing Cisco (ROUTE).

3. CISCO UCS

Cisco Data Center Spesialis Dhukungan Dhukungan Program iki dimaksudkan kanggo nyoba informasi mahasiswa babagan dasar-dasar Cisco Unified Computing System lan kapasitas kanggo ngaktualisasi lingkungan Pusat Data virtualisasi. Cisco Data Center Spesialis Dhukungan Spesialisasi Computing uga bakal dicoba ing bagean sing diiringi:

  • Ngenali Cisco Unified Computing System B lan C Series
  • Cisco Unified Computing System ing kerangka kerja routing lan switching farm server
  • Kulawarga Cisco Nexus ngethok pinggiran.

4. CISCO CCNP Routing and switching

Cisco Certified Network Professional (CCNP) Certificate Routing and Switching nyathetake kapasitas kanggo ngatur, ngaktualisasi, ngonfirmasi lan nginvestigasi jejantenan wilayah lan babagan jaban rangkah lan bisa kerja bebarengan karo panguwasa babagan keamanan, swara, pengaturan jarak lan video.

Sertifikasi CCNP Routing and Switching cocok kanggo wong-wong sing kurang saka siji taun ing sistem administrasi ketemu lan sing siap kanggo propel aptitudes lan bisa kanthi otomatis ing pengaturan sistem Komplek.

Individu sing wis nyandhang CCNP Routing and Switching wis ngatonake kabutuhan sing dibutuhake ing bagean bisnis gedhe, contone, ngatur desain, mbangun, desainer rancangan utawa pakar sistem.

Informasi konvènsi routing lan switching saka sertifikat iki bakal menehi pamrentuhan sing langgeng kayata aptitudes iki padha uga ing jaringan fisik saiki lan virtualized ngatur unsur sesuk.

CISCO CCNP Routing and switching Requirements:

Cisco CCNA Substansial Routing and Switching utawa sertifikasi Cisco CCIE bisa dadi penting.

5. CISCO CCNA Routing and Switching

Minangka Perusahaan pindhah menyang modhèl basis controller, bagean lan aptitudes sing dibutuhake saka spesialis sistem pusat sing maju lan luwih dhasar tinimbang wektu liyane ing memori sing anyar.

Kanggo ngrancang sistem iki pindhah, sertifikasi CCNA Routing and Switching ora mung nyetel sampeyan kanthi learning advancements dhasar, nanging njamin sampeyan tetep karo bakat set sing dibutuhake kanggo appropriation of inovasi canggih.

6. CCNA Voice

Ing Cisco Certified Voice Associate Network (CCNA Voice) nyetujui informasi tingkat lan aptitudes sing dibutuhake kanggo ngontrol swara. Sertifikat Cisco CCNA Voice affirms yen kemampuan sing dibutuhake kanggo bagean pendhudhuk tartamtu ing kemajuan swara, contone, kepala kemajuan swara, spesialis suara, lan direktur swara. Aku

t approves aptitudes in innovations VoIP, contone, IP PBX, komunikasi IP, handset, kontrol telpon, lan pengaturan pesan telpon.

Sertifikasi CCNA Voice survei aptitudes lan informasi sing diidhentifikasi karo Cisco Unified Communications Manager. Biasane digunakna dening hubungan gedhe, contone, pemerintah, organisasi ageng, lan universitas.

Saliyane, CCNA Voice Certification ngawasi kabisan lan learning sing diidhentifikasi kanthi pengaturan Cisco CallManager Express (CME) lan Cisco Unity Express (CUE) sing sacara reguler digunakake dening asosiasi menengah lan asring, kayata organisasi sing ana ing sangisoré 2,000, organisasi ritel, lan sekolah cilik wilayah.

Syarat Sarat CCNA:

Sembarang substansial Cisco CCENT, CCNA Routing and Switching utawa sertifikat Cisco CCIE bisa dadi penting.

7. CCNA Troubleshooting - CCNP TSHOOT

Ujian kasebut nandheske yen pengarep-arep sing apik iku nduweni pangerten lan aptitudes penting kanggo:

  • Ngatur lan nglakoni taraf standar ing bisnis rumit sing dikelola lan ditransfer
  • Nggunakke praktik adhedhasar inovasi lan cara konsisten ITIL metodal kanggo nangani nindakake ngatasi masalah
  • Temtuan sing disaranake minangka latihan sing disaranake kanggo ujian iki.
  • Ngatasi Masalah lan Ngramut Cisco IP Networks (TSHOOT)

8. CISCO CCNA Security Training

Cisco Certified Security Associate Network (CCNA Security) nyetujui hubungan belajar lan kemampuan sing dibutuhake kanggo ngamanake jaringan Cisco.

Kanthi sertifikasi CCNA Security, sawijining sistem sing ngetokake pratondho sing dibutuhake kanggo mbangun kerangka keamanan, ndelok beboyo lan kerentanan menyang jaringan, lan bahaya keamanan moderat.

Modul pendidikan Keamanan CCNA ngubungake inovasi keamanan pusat, panyiapan, ngatasi masalah lan ngurusi gadget sistem kanggo nggoleki ketegasan, kerahasiaan lan aksesibilitas informasi lan gadget, lan kompetensi ing kamajuan Cisco migunakake minangka bagéan saka struktur keamanan.

Essentials Training Keamanan CISCO CCNA:

Sembarang Cisco CCENT sah, CCNA Routing lan Switching, utawa sertifikasi CCIE manawa bisa dadi penting.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!