blog

3 Mar 2017

Carreer saka Cisco Engineers kanthi gumantung marang CCNA Certification

Cisco Engineers 'Careers Nandhene Evolusi CCNA Certification

Industri TI terus-terusan nemu owah-owahan lan inovasi sing nyurung kabutuhan kabisan anyar. Pranyatan owah-owahan nyata ing program sertifikasi CCNA tingkat pasal dening Cisco dipirsani minangka panggung kanggo nyetel latihan menyang owah-owahan komputerisasi paling anyar sing ngganggu industri IT.

Industri IT ana ing pinggir dalan sing dikomputerisasi. Saiki, Cisco wis ngetokake owah-owahan ing sertifikat sing paling umum, program latihan CCNA kanggo Routing and Switching. Sadurunge, insinyur ditampilake kotak-level, umpamane, persiyapan piranti, ngirit piranti, ndandani piranti lunak, ngrampungake dandan lan liya-liyane. Cara piranti dening-piranti kanggo nangani jaringan iku minangka barang sing kepungkur kanthi alasan wektu komputerisasi diwajibake kanthi cepet. Kanthi cara iki, owah-owahan sawetara sing kudu dilakoni ing latihan kepungkur ing mburi tujuan akhir supaya bisa luwih apik kanggo para insinyur saiki.

CISCO CCNA Training Course & Certification

Latihan Cisco ASA anyar

Cara kanggo tetep kanthi wektu sing luwih maju ora kanggo mbangun kacepetan nulis amarga mung nambahake blunders. Kesalahan manusane bisa nerusake kanggo downtime jaringan sing akeh banget lan upaya ngurutake luwih cepet bakal ngatasi downtime sing ora ditindakake. Latihan CCNA sing ditambahi nandheske babagan kabisan sing penting kanggo nangani jaringan sing sabalikna kanggo piranti sing disusun amarga mayoritas usaha sing diidhentifikasi karo sing saiki duwe mesin.

Program anyar fokus ing kawicaksanan jaringan sing bisa diprogram, maneka warna jinis kontroler lan aparat sing bisa diakses sing bisa ningkatake SDNs. Sertifikasi CCNA ora diajukake kanggo ngganti insinyur Cisco dadi programmer nanging luwih prayoga kanggo mbantu wong ngerti hal-hal pentinge. Iku uga accentuates ing njupuk ing antarmuka awan lan virtualized layanan karo jaringan. Iki pamindhahan ing kemampuan kalebu program lan informasi ilmu iku soko sing partners latihan Cisco ASA kudu nimbang. Insinyur Cisco kudu sinau ing wilayah aptitude anyar lan nemokake mitra pelatihan sing wis refreshing program pendidikan.

Ngenali pamindhahan komputerisasi anyar, dhasar kanggo pemasok latihan kanthi cepet nyesuaikan diri karo kabutuhan saiki ing inovasi. Kaya mangkono, kritéria kanggo para insinyur kanggo refresh aptitudes lan program CCNA anyar bisa ngontrol wong kanthi cara sing bener.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!