blog

18 Jan 2017

Cloud Awards jeneng Red Hat JBoss EAP minangka finalis kanggo Best Cloud Middleware saka 2016-2017

/
Posted By

Aku kepengin ngabari kabar kasebut Red Hat JBoss Enterprise Application Platform punika finalis ing 2017 Cloud Awards, nglawan judhul "Platform-as-a-Service / Cloud Middleware Terbaik." Kita dipunanggep sampun damel piyambakipun sedaya tebih saking prosedur penentuan lan antisipasi deklarasi juara umum ing mangsa ora adoh banget.

Ngeling-eling babagan apa sing wis ditindakake ing taun sadurunge, aku nggoleki manawa wis tekan ngendi wae. Mung enem sasi kepungkur, kita ndorong salah sawijine pangguna sing paling gedhe lan paling digemari kanthi overhauls kanthi kedadeyane JBoss EAP 7 minangka panyiapan aplikasi maya crossover. Dina iki, JBoss EAP minangka server aplikasi konsèp JavaEE 7 sing mbukak sumber utama. We advance platform kanggo awan kahanan - utamané Red Hat OpenShift Container Platform, sing dhewe dadi juara 2013 Cloud Awards - kanggo menehi perancang pemrograman Jawa lan dalan lumampah kanggo mendhampar-awan lokal, arsitèktur microservices, kompartemen, lan mung tip saka iceberg, nalika nguatake supaya bisa ngemot lan nggedhekake usaha kerangka aplikasi saiki.

Minangka saben TechValidate dipikirake dadi Red Hat ing 2016, kesulitan utama sing ndadekake akeh divisi IT saiki nggabungake biaya lan push kanggo netepake yayasan aplikasi, lan bobote kanggo nambah kecepatan-kanggo-pasar lan keuntungan desainer. Kanggo ngatasi kasulitan iki, hubungan bakal ngatur kapasitas lan keprihatinan kanggo ngiklanake luwih cepet tinimbang oposisi kanthi nganyari kanthi cepet lan nglakokake aplikasi menyang awan - lan akeh sing ngayunake JBoss EAP supaya bisa nglakoni usaha kasebut.

Perusahaan pemeriksa industri IDC ngobrol karo klien Red Hat nggunakke JBoss EAP kanggo melembaga lan ningkatake upaya dandan aplikasi. Para klien ngidungake JBoss EAP kanggo menehi pengaturan sing cerdas finansial sing ningkatake usaha institusionalisasi lan nyedhiyakake raos lan dana investasi babagan warisan, pengaturan eksklusif. 2015 IDC, ditemtokake dening Red Hat, nemokake yen hubungan kasebut wis ngluwihi keuntungan 509 sing bisa diukur kanthi persentase normal luwih saka telung taun, nalika nggawe 70 persen luwih akeh aplikasi saben taun kanthi jam 35.5 kurang jam desainer saben aplikasi miturut lembaga ing JBoss EAP.

Angka kasebut luar biasa, lan alamat efek positif sing JBoss EAP bisa duwe ing organisasi klien. Miwiti babagan kaya iki, lan cara 100 persen saka responden menyang investigasi TechValidate nyatakake yen dheweke seneng karo JBoss EAP, bantuan kanggo mbuktekake advance sing wis digawe - lan karya sing kita tindakake kanggo tetep sing maju arep - karo JBoss EAP. Aku seneng karo karya rajin sing wis kita gunakake, lan sepisan maneh, kita dianggep prasaja.

Sawetara Red Hat Paling Penting JBoss Enterprise Training & Certification Course minangka Nulis:

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!