blog

CompTIA Stackable Certifications | CompTIA Karir Pathways
3 Apr 2018

CompTIA Stackable Certifications | CompTIA Karir Pathways

/
Posted By

Apa CompTIA Stackable Certifications?

CompTIA Stackable Certifications diangkut ing pertengahan 2018 lan ngerteni profesional sing wis nyampurnakake maneka sertifikasi CompTIA.

Saben Sertifikasi Stackable disetel menyang bagean tartamtu ing IT, nuduhake informasi lan pengalaman sing luwih penting. Dheweke njupuk sawise loro dibangun CompTIA Karir Pathways:

  • CompTIA Infrastructure Career Pathway
  • Tren Karir CompTIA Cybersecurity

CompTIA Stackable Certifications uga dipisahake dadi tingkat pengalaman:

  • Spesialis: Profesional TI tingkat entuk karo taun pengalaman 0-2
  • Profesional: Profesional TI tingkat tengah karo pengalaman taun 2-5
  • Pakar : Profesional IT diadegake kanthi pengalaman taun 5 +

Ing artikel iki, kita bakal mlumpat menyang Pathways Career CompTIA lan Cybersecurity, nyusul Stackable Certifications bisa diakses ing saben level.

CompTIA Infrastructure Career Pathway

Mundhake liwat CompTIA Infrastructure Career Pathway nyedhiyakake informasi babagan pirang-pirang kisaran kabisa ing operasi IT. Nalika sampeyan pindhah saka Specialist to Professional, sampeyan bakal nggawe kemampuan propelan ing tumpukan infrastruktur IT, nggedhekake jumlah ahli sing bisa digunakake ing njero.

Sertifikasi Stackable ing path iki dijupuk kanthi nglumpukake sertifikat CompTIA A +, Jaringan +, Keamanan +, Server +, Linux + lan Cloud +.

Specialist

  • 04294 CompTIA Cert Badges_Specialist - CIOSCompTIA Specialist Operation IT (CIOS) - Entuk A + lan Jaringan + lan sampeyan bakal nduduhake pemahaman sampeyan babagan prodhuk lan peralatan sing dibutuhake kanggo IT nambahi bagean, lan informasi advancements jaringan.
  • 04294 CompTIA Cert Badges_Specialist - Spesialis Dhukungan Sistem CSSSCompTIA (CSSS) - Entuk A + lan Linux + kanggo ngetokne sampeyan ngerti pemrograman IT lan peralatan penting lan duwe pangerten sing jero babagan kerangka kerja Linux.

Professional

  • 04294 CompTIA Cert Badges_Specialist - CCAPCompTIA Cloud Admin Profesional (CCAP) - Entuk Jaringan + lan Cloud + kanggo nduduhake sampeyan duwe sinau sing kerja ing kahanan maya lan jaringan.
  • 04294 CompTIA Cert Badges_Professional - CNIPCompTIA Network Infrastructure Professional (CNIP) - Entuk Jaringan + lan Server + kanggo nduduhake kabutuhan kanggo server lan jaringan advancements.
  • 04294 CompTIA Cert Badges_Professional - CLNPCompTIA Linux Network Professional (CLNP) - Entuk Jaringan + lan Linux + kanggo nduduhake kemampuanmu ngluwihi jaringan lan kerangka kerja Linux.

Tren Karir CompTIA Cybersecurity

Progressing liwat Pathway Karir CompTIA Cybersecurity bakal ngetrapake crosswise kompetensi sampeyan liwat macem-macem wilayah cybersecurity.

Mengkono dalan bakal nggawa sampeyan saka pemula menyang master cybersecurity, nuduhake sampeyan pas kanggo nggarap maneka bagean cybersecurity senior.

Certifications Stackable ing path iki dijupuk kanthi nglengkapi campuran sertifikasi A +, Network +, Security +, CySA + lan CASP CompTIA.

Pathway bakal nggedhekake 50% 2018 kapindho, kanthi pangiriman saka PenTest + - kanggo data liyane, neliti pandhuan iki kanggo PenTest +.

Speciallist

  • 04294 CompTIA Cert Badges-CSISCompTIA Secure Infrastructure Specialist (CSIS) - Mencapai A +, Jaringan + lan Keamanan + lan ndemonstrasikan pemahaman panjenengan babagan jaringan, program PC, peralatan - lan saliyane aptitudes pusat kanggo ngamanake.

Professional

  • 04294 CompTIA Cert Badges_Professional - CSCPCompTIA Secure Cloud Professional (CSCP) - Entuk loro Keamanan + lan Cloud + kanggo nemtokake pangerten babagan inovasi cloud lan kabisan sing dibutuhake kanggo ngamanake inovasi ing bisnis.
  • 04294 CompTIA Cert Badges_Professional - CSAPCompTIA Security Analytics Professional (CSAP) - Mencapai Keamanan + lan CySA + kanggo ngetrapake kapasitas sampeyan kanggo mbedakake lan nanggepi beboyo keamanan kanthi cepet kaya sing dikira dening kumpul lan mbusak informasi.
  • Jaringan CompTIA Network Vulnerability Assessment Professional (CNVAP) - Entuk Keamanan + lan PenTest + kanggo nuduhake sampeyan duwe hak kanggo nguji kerangka kerja bisnis kanggo kerentanan keamanan.
  • CompTIA Network Security Professional (CNSP) - Entuk Keamanan +, PenTest + lan CySA + kanggo nampilake sampeyan duwe bukti sing tepat kudu ngrampungake evaluasi kaku jaringan lan uga siap kanggo mimpin tugas ujian keamanan.

Pakar

  • 04294 CompTIA Cert Badges_Professional - CSAECompTIA Security Analytics Expert (CSAE) - Entuk Keamanan +, CySA + lan CASP kanggo ngetokake pemahaman khusus keamanan. Sampeyan bakal nemtokake aptitude keamanan utama, pemeriksaan keamanan lan keamanan IT ing usaha.
  • Spesialis Infrastruktur Keamanan CompTIA (CSIE) - Entuk Keamanan +, CySA +, PenTest + lan CASP kanggo ngatonake pemahaman khusus babagan infrastruktur keamanan. Sertifikasi stackable iki nyedhiyakake sinau babagan pemeriksa keamanan, pengujian infiltrasi lan keamanan IT.

Apa sampeyan saiki duwe CompTIA Stackable Certification?

Ing kasempatan yen sampeyan kanthi efektif nyengkuyung campuran sertifikasi sing dibutuhake, sampeyan bakal resmi entuk sertifikasi CompTIA Stackable. Sejatine mlebu menyang akun sertifikasi kanggo ngundhuh lan nampilake sertifikat anyar sampeyan kanthi cepet.

We diwajibake sampeyan nambah duplikat majeng menyang resume utawa profil LinkedIn kanggo nyayakake status pakar anyar sampeyan.

Ing kasempatan sing sampeyan wis tuntas ing sertifikat sadurunge CompTIA diwenehi kabutuhan resertifikat, sampeyan bisa entuk Stackable Certifications maneh kanthi nyegah akreditasi sing saiki.

Kuliah sampeyan paling cepet kanggo nambah Stackable Certifications

Nemtokake sertifikat CompTIA sampeyan luwih cepet tinimbang nyiapake. Siapkan cepet karo Firebrand ing Course CompTIA sing cepet lan sampeyan bakal entuk admittance menyang kursus resmi nutup dening pendidik sing didhukung:

  • CompTIA A + - 4 dina
  • Jaringan CompTIA + - 3 dina
  • CompTIA Security + - 3 dina
  • CompTIA Cloud + - 3 dina

Firebrand minangka Partner CompTIA Platinum. Liwat Kuliah kita sing luar biasa | Lab | Delengen gaya sinau, sampeyan bakal dicelupake ing modul pendidikan resmi kanthi paling sethithik 12 sasi saben dina.

Sampeyan bakal tetep ing hub instruksional motivasi kita, bebas saka panyimpenan dina-dina. Sampeyan bakal uga njagong ujian CompTIA (s) mung mandhiri saka kelas ing fokus ujian Fireband's Pearson Vue.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!