Penyelenggara Pelatihan Perguruan Tinggi India

AD1Mode Latihan Fleksibel

AD3Hands-On Learning

AD2500 + Kursus Teknologi

AD4Dikirim dening Pakar Industri

AD6Program Latihan 5000 + Dikirim

 

Nyuwun Panggilan Mbalik?

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

Advantage Teknologi Inovatif Solutions

Solusi Teknologi Inovatif yaiku ... a perusahaan pelatihan perusahaan judhul menyang panyedhiya global IT lan profesional pengembangan skills lan panyedhiya solusi. ITS sajrone hubungan karo perusahaan pangembang Software lan Hardware nyediakake pelatihan lan solusi kanggo perusahaan gedhe lan cilik ing Globe. ITS minangka vendor sing disenengi kanggo MNC kaya HP, EMC lan liyane kanggo nyedhiyakake Training Rooms lan nyusun infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ region. ITS uga dikenal kanggo nganakake inovasi ing pamrentahan pelatihan lan tansah dianyari karo isi sing relevan kanggo pengiriman dening instruktur sing apik banget. ITS dikenal dadi paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan siap ngirim pelatihan ing zona wektu apa wae.

paket

Paket Pelatihan All-Inclusive

Solusi Teknologi Inovatif ana ing antarane sawetara lembaga IT ing India ing ngendi lelungan, akomodasi, tarif udara, pangan lan biaya saben dina rata-rata kalebu ing latihan perusahaan paket. Wisata kanggo tujuan wisata sing ana gayane tambah bonus kanggo siswa.

latihan paling gedhé

No. Terbatas IT Training Brands

Kanthi sebagéyan gedhé merek terkenal ing kemitraan kanggo pelatihan perusahaan, Inovatif Technology Solutions minangka nomer uno ing wewenang vendor. Sawetara wong-wong mau yaiku Cisco, Microsoft, Oracle, Red-Hat, ITIL, Prince2, Scrum Study, lan akeh liyane.

platform

Platform Pengiriman Pelajaran Inovatif

Ing ITS, ajaran lan pembelajaran golek karo inovasi. Institut iki nyedhiyakake cara sinau sing digawe khusus minangka kabutuhan lan kemampuan belajar siswa. Kanthi tèknik-tèknik latihan kaya latihan Kelas, Ruang Virtual Live, Latihan siji-ing-siji ITS nduweni gagasan kanggo saben siswa.

Latihan Perusahaan

Kita Nawakake Training Perusahaan ing Teknologi kasebut

Redhat

Ora Ana KursusKursus-kursus 33

Microsoft

Ora Ana KursusKursus-kursus 48

ITIL

Ora Ana KursusKursus-kursus 14

EC-Council

Ora Ana KursusKursus-kursus 13

Human Resources

Ora Ana KursusKursus-kursus 12

Angular JS

Ora Ana KursusKursus-kursus 02

Testing Software

Ora Ana KursusKursus-kursus 08

Marketing digital

Ora Ana KursusKursus-kursus 01

Devops

Ora Ana KursusKursus-kursus 04

keamanan

Ora Ana KursusKursus-kursus 23

Training Disesuaikan karo kabutuhan

Latihan campuran karo opsi kanggo eLearning utawa kelas online
Kurikulum tingkat dasar, penengah, lan ahli
Sepur online utawa offline - kapan wae, ngendi wae, ing piranti apa wae
Darmabakti ing 1-on-1 Training
Pelatihan Free Self Paced from ITS

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!