KoleksiPelatihan Kelas
register

Microsoft Advanced Automated Administration karo windows powershell m10962

** Ngundhuh Panjenengan Microsoft Vouchers (SATV) kanggo 10962 - Advanced Administrasi Otomatis karo Windows PowerShell Training Course & Certification **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

M10962 - Advanced Administrasi Otomatis karo Windows PowerShell Training

Sinau babagan cara ngotomatisasi lan streamline tugas lan tugas administrasi lan fungsi dina-dina kanggo Infrastruktur Server Windows. Sinau babagan bab kayata nggawe fungsi majeng, modul skrip, atribut parameter paramèter lan skrip kontrol. Turu uga nggawe naskah sing luwih apik kanthi sinau babagan nangani kesalahan script lan analisis lan debugging skrip Windows PowerShell. Mesthi uga bakal nutupi panggunaan cmdlet Windows PowerShell kanthi .NET Framework uga nyediakake pangerten alur kerja Windows PowerShell.

Tujuan sakaAdvanced Automated Administration karo Windows PowerShell Training

  • Fungsi majeng
  • Cmdlets lan Microsoft .NET Framework ing Windows PowerShell
  • Tulisan controller
  • Ngatasi kasalahan script
  • Gunakake file data XML
  • Ngatur konfigurasi server kanthi nggunakake konfigurasi negara sing dikarepake
  • Nliti lan debugging scripts
  • Alur kerja Windows PowerShell

Penonton sing dituduhakeAdvanced Automated Administration karo Windows PowerShell Course

Profesional IT sing pengin sinau carane mbangun alat dhewe kanggo panggunaan umum sing luwih jembar ing organisasi, nggunakake produk Microsoft sing ndhukung pengoperasian Windows PowerShell

Prasyarat kanggoAdvanced Automated Administration karo Windows PowerShell Certification

Calon kudu nindakake " Ngatur Admin kanthi Windows PowerShell "Latihan.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Nggawe Fungsi Lanjutan

  • Ngowahi Command dadi Fungsi Lanjutan
  • Nggawe Modul Script
  • Tegese Parameter Atribut lan Validasi Input
  • Fungsi tulisan sing nggunakake obyek multi
  • Fungsi Penulisan yang Nampa Pipeline Input
  • Ngasilake Komplek Fungsi Output
  • Fungsi-fungsi Documenting kanthi nggunakake Content-Based Help

2. Nggunakake Cmdlets lan Microsoft .NET Framework ing Windows PowerShell

  • Running Windows PowerShell Commands
  • Nggunakake Microsoft .NET Framework ing Windows PowerShell

3. Script Controller Writing

  • Ngerti Script Controller
  • Script Controller Writing sing nuduhake Antarmuka Panganggo

4. Ngatasi Kesalahan Script

  • Understanding Error Handling
  • Ngatasi Kesalahan sajrone Script

5. Nggunakake XML Data Files

  • Reading, Manipulating and Writing Data in XML

6. Ngatur Konfigurasi Server kanthi Nggunakake Konfigurasi Negara Diingoni

  • Ngerteni Konfigurasi Negara sing Diwenehi
  • Nggawe lan Deploying Konfigurasi DSC

7. Ngresiki lan nyuda skrip

  • Debugging ing Windows PowerShell
  • Menganalisa lan Debugging lan Script Ana

8. Ngerteni Windows PowerShell Workflow

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews