KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Latihan sing Upcoming

Wed 21
Sat 24
20347A Ngaktifake lan Ngatur Kantor 365 Training & Certification

20347A - Ngaktifake lan Ngatur Kantor 365 Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ngaktifake lan Ngatur Kantor Pelatihan 365

Kursus 365 iki mlaku kanggo nyedhiyakake profesional TI kanthi kemampuan kanggo ngrancang, nyebarke, ngoperasikake lan ngevaluasi layanan Kantor 365, kalebu identitas, syarat, ketergantungan, lan teknologi pendukung. Ngaktifake lan Ngatur Latihan 365 kantor fokus ing skills sing dibutuhake kanggo ngatur panyewan Kantor 365, aliansi karo identitas pangguna sing wis ana, lan njaga panyewan Kantor 365 lan pangguna. Tujuan iki yakuwi ujian sertifikasi 70-347. Sawise rampung kursus iki, siswa bakal bisa ngatur SharePoint Online, ngleksanakake Layanan Federasi Active Directory lan Direktori Sinkronisasi.

Objectives of Enabling and Managing Office 365 Training

Intended Audience for Enabling and Managing Office 365 course

Profesional IT profesional sing perlu ngevaluasi, ngrancang, nyebarke, lan ngoperasikake layanan 365 Kantor, bebarengan karo syarat, dependensi lan teknologi sing ndhukung.

Prerequisites for Enabling and Managing Office 365 Certification

  • Minimal rong taun pengalaman ngurus sistem operasi Windows Server, kalebu Windows Server 2012 utawa Windows Server 2012 R2. Minimal setahun pengalaman nggarap AD DS.
  • Minimal setahun pengalaman nggarap resolusi jeneng, kalebu DNS.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Kantor Planning and provisioning 365

Modul iki nampilake fitur Office 365 lan ngenali dandan anyar kanggo layanan kasebut. Tambahan kasebut nggambarake carane ngatur panyewan Kantor 365 lan rencana kanggo penyebaran pilot.Lessons

  • Ringkesan Kantor 365
  • Provisioning panyewan kantor 365
  • Merencanakake penyebaran pilot

Lab: Provisioning Office 365

  • Konfigurasi panyewan Kantor 365
  • Konfigurasi domain khusus
  • Njelajah antarmuka administrator 365 Kantor

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelas Kantor 365.
  • Nyedhiyakake panyewan Kantor 365.
  • Rencana penyebaran pilot.

Modul 2: Ngatur pangguna lan kelompok 365 Kantor

Modul iki nggambarake cara ngatur pangguna, kelompok, lan lisensi 365 Kantor, lan ngatur akses administratif kanthi nggunakake console Kantor 365 lan antarmuka baris perintah Windows PowerShell.

  • Ngatur akun panganggo lan lisensi
  • Ngatur sandhi lan otentikasi
  • Ngatur kelompok keamanan ing Kantor 365
  • Ngatur Kantor lan Grup 365 nganggo Windows PowerShell
  • Konfigurasi akses administratif

Lab: Ngatur Kantor 365 pangguna lan sandhi

  • Ngatur Kantor lan lisensi 365 kanthi nggunakake pusat administrasi 365 Kantor
  • Ngatur kebijakan 365 Kantor

Lab: Ngatur Kantor 365 lan administrasi

  • Ngatur Kantor 365
  • Ngatur Kantor lan Grup 365 kanthi nggunakake Windows PowerShell
  • Configuring administrators delegated

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur akun panganggo lan lisensi.
  • Ngatur sandhi lan otentikasi.
  • Ngatur grup keamanan ing Kantor 365.
  • Ngatur kedhaftar lan grup 365 Kantor nganggo Windows PowerShell.
  • Ngatur akses administratif.

Modul 3: Configuring client connectivity menyang Microsoft Office 365

Modul iki nggambarake macem-macem jinis piranti lunak klien sing bisa digunakake kanggo nyambung menyang Office 365, lan syarat infrastruktur sing perlu ketemu klien kanggo nyambung menyang Office 365. Kajaba iku, modul iki mulang babagan carane ngonfigurasi macem-macem klien 365 Office.Lessons

  • Planning kanggo klien 365 Kantor
  • Nyambungake panyambungan kanggo klien Kantor 365
  • Konfigurasi konektivitas kanggo klien Office 365

Lab: Configuring client connectivity to Office 365

  • Konfigurasi cathetan DNS kanggo klien Office 365
  • Ngaktifake alat analisa alat konektor 365 Kantor
  • Kantor 2016 Connecting Office

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Rencana Kantor 365 Kantor.
  • Rencana konektivitas kanggo klien Office 365.
  • Ngonfigurasi panyambungan kanggo klien Kantor 365.

Modul 4: Perencanaan lan konfigurasi sinkronisasi direktori

Modul iki nggambarake carane ngatur lan ngatur sinkronisasi direktori antarane Azure AD lan AD.Lessons AD

  • Ngarencanake lan nyiapake sinkronisasi direktori
  • Ngaktifake sinkronisasi direktori kanthi nggunakake Azure AD Connect
  • Ngatur Kantor 365 kanthi sinkronisasi direktori

Lab: Konfigurasi sinkronisasi direktori

  • Nyiyapake sinkronisasi direktori
  • Konfigurasi sinkronisasi direktori
  • Ngatur pangguna lan kelompok Active Directory

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Rencana lan nyiapake sinkronisasi direktori.
  • Jalanake sinkronisasi direktori kanthi nggunakake Microsoft Azure Active Directory Connect (Azure AD Connect).
  • Ngatur identitas Microsoft Office 365 kanthi sinkronisasi direktori.

Modul 5: Planning and deploying Office 365 ProPlus

Modul iki nyakup proses perencanaan, carane nggawe Microsoft Office 365 ProPlus langsung kasedhiya kanggo pangguna pungkasan, lan carane nggunakake minangka paket ngatur. Pungkasan, modul iki kalebu babagan nyetel telemetri kantor supaya para pangurus bisa nglacak cara panganggo interaksi karo Microsoft Office.Lessons

  • Ringkesan Kantor 365 ProPlus
  • Ngarencanake lan ngatur panyebaran 365 ProPlus Kantor nganggo dhukungan pangguna
  • Ngarencanake lan ngatur panyimpenan terpusat saka Kantor 365 ProPlus
  • Kantor telemetri lan pelaporan

Lab: Ngatur Kantor 365 ProPlus panginstalan

  • Nggawe instalasi ngatur 365 ProPlus Kantor
  • Ngatur instalasi Office 365 ProPlus sing didhukung pengguna
  • Ngatur instalasi Kantor 365 ProPlus Pusat

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelaskan Kantor 365 ProPlus.
  • Rencana lan ngatur panyebaran kantor 365 ProPlus.
  • Rencana lan ngatur penyebaran terpusat kanggo Kantor 365 ProPlus.
  • Jelasake telemetry lan pelaporan Kantor.

Modul 6: Ngatur lan ngatur panampa lan idin Exchange Online

Modul iki nggambaraké Exchange Online lan nerangake carane nggawe lan ngatur objek panampa lan cara ngatur lan utusan Exchange security.Lessons

  • Ringkesan Exchange Online
  • Ngatur panampa Exchange Online
  • Ngarencanake lan nyinkronake ijin Exchange Online

Lab: Ngatur panampa lan ijin Exchange Online

  • Configuring panampa online panuku
  • Ngonfigurasi kontrol akses dhasar

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Rencana lan nyiapake sinkronisasi direktori.
  • Jalanake sinkronisasi direktori kanthi nggunakake Microsoft Azure Active Directory Connect (Azure AD Connect).
  • Ngatur identitas Microsoft Office 365 kanthi sinkronisasi direktori.

Modul 7: Perencanaan lan konfigurasi layanan Exchange Online

Modul iki nggambarake carane ngatur lan ngatur layanan Exchange Online. Uga nerangake carane ngatur lan ngatur setelan anti-malware lan anti-spam ing Office 365.Lessons

  • Ngarencanake lan nyelarasake aliran email ing Office 365
  • Ngarencanake lan ngatur konfigurasi email ing Kantor 365
  • Ngatur lan nyinkronake kebijakan akses klien
  • Pindhah menyang Exchange Online

Lab: Configuring transport message in Exchange Online

  • Konfigurasi setelan transport pesen

Lab: Configuring proteksi email lan kawicaksanan klien

  • Ngonfigurasi proteksi email
  • Konfigurasi kebijakan akses klien

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Rencana lan ngatur alur email ing Kantor 365.
  • Rencana lan ngatur pangayoman email ing Office 365.
  • Rencana lan ngatur kebijakan akses klien.
  • Pindhah menyang Exchange Online.

Modul 8: Ngarencanake lan nggelar Skype for Business Online

Modul iki nggambarake carane ngatur lan ngleksanakake penyebaran Skype for Business Online. Modul iki uga nggambarake carane ngatur integrasi swara karo Skype for Business Online. Pawulangan

  • Ngatur lan nyinkronake setelan layanan Skype kanggo Business Online
  • Konfigurasi Skype for Business Online lan konektivitas klien
  • Merencanakan integrasi swara nganggo Skype for Business Online

Lab: Konfigurasi Skype kanggo Bisnis Online

  • Konfigurasi pengaturan organisasi Skype kanggo Bisnis Online
  • Konfigurasi setelan pengguna Skype kanggo Bisnis Online
  • Konfigurasi Skype Rapat Sidang

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Rencana lan atur setelan layanan Skype for Business Online.
  • Ngatur panyambungan Skype for Business Online lan klien.
  • Rencana integrasi swara karo Skype for Business Online.

Modul 9: Perencanaan lan konfigurasi SharePoint Online

Modul iki nggambarake fitur administratif sing kasedhiya ing SharePoint Online lan tugas konfigurasi sing paling umum kanggo administrator sing nggunakake SharePoint Online. Modul iki uga nggambarake konsep koleksi situs lan pilihan sharing sing beda ing SharePoint Online. Ringkesan ringkesan portal tambahan, kayata warta video, uga diwenehi.Lessons

  • Konfigurasi layanan SharePoint Online
  • Ngatur lan nyinkronake kolèksi situs SharePoint
  • Ngatur lan nyinkronake enggo bareng pangguna eksternal

Lab: Configuring SharePoint Online

  • Konfigurasi setelan SharePoint Online
  • Nggawe lan konfigurasi koleksi situs SharePoint Online
  • Konfigurasi lan verifikasi enggo bareng pangguna eksternal Ngatur

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur layanan SharePoint Online.
  • Rencana lan ngatur koleksi situs SharePoint Online
  • Rencana lan ngatur pangaturan pangguna eksternal.

Modul 10: Ngarencanake lan nyinkronake solusi kolaborasi Kantor 365

Modul iki nggambarake carane ngatur lan ngleksanakake solusi kolaborasi SharePoint, lan cara ngaktifake layanan Yammer Enterprise ing Kantor 365 lan OneDrive for Business, lan kantor 365 groupss.Lessons

  • Ngatur lan ngatur Yammer Enterprise
  • Perencanaan lan nyelarasake OneDrive for Business
  • Konfigurasi Kantor 365 lan Tim Microsoft

Lab: Ngarencanake lan nyelarasake solusi kolaborasi Kantor 365

  • Konfigurasi perusahaan Yammer
  • Konfigurasi OneDrive for Business
  • Konfigurasi Kantor 365

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Rencana lan ngatur Yammer Enterprise.
  • Rencana lan ngatur OneDrive for Business.
  • Ngatur Kantor 365.

Modul 11: Ngarencanake lan ngatur konfigurasi hak lan tundhuk

Modul iki nggambarake fitur kepatuhan ing Office 365 lan nerangake cara ngatur. Kajaba iku, nggambarake cara ngatur lan ngatur Microsoft Azure Rights Management (Azure RMS). Tambahan, iki mbahas fitur keamanan ing Office 365..Lessons

  • Ringkesan babagan selaras ing Kantor 365
  • Perencanaan lan konfigurasi Azman Rights Mmanagement ing Kantor 365
  • Ngatur fitur kepatenane ing Office 365

Lab: Configuring Rrights Mmanagement and compliance

  • Ngonfigurasi hak manajemen hak ing Kantor 365
  • Konfigurasi fitur kepatuhan

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake fitur kepatuhan ing Kantor 365.
  • Rencana lan ngatur Azure RMS ing Kantor 365.
  • Ngatur fitur kepatenane ing Office 365.

Modul 12: Ngawasi lan ngatasi masalah Microsoft Office 365

Modul iki nggambarake cara ngawasi lan ngrekam layanan Kantor 365, lan masalah ngatasi masalah 365 Kantor.

  • Ngatasi masalah Kantor 365
  • Ngawasi kesehatan layanan 365 Kantor

Lab: Ngawasi lan ngatasi masalah Office 365

  • Ngawasi Kantor 365
  • Ngawasi kesehatan layanan lan nganalisa lapuran

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

    • Troubleshoot Microsoft Office 365.
    • Ngawasi kesehatan layanan 365 Kantor.

Modul 13: Perencanaan lan konfiguring federasi identitas

Modul iki nggambarake carane ngatur lan ngleksanakake federasi identitas antarane adhedhasar AD DS lan Azure AD.Lessons

  • Ngerti federasi identitas
  • Ngarencanake penyebaran AD FS
  • Masang AD FS kanggo federasi identitas karo Kantor 365
  • Merencanakake lan ngleksanakake solusi campuran (Opsional)

Lab: Perencanaan lan konfiguring federasi identitas

  • Deploying Layanan Federasi Layanan Aktif (AD FS) lan Aplikasi Web
  • Konfigurasi federasi karo Microsoft Office 365
  • Verifikasi single sign-on (SSO)
  • Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake federasi identitas.
  • Rencana panyebaran AD FS.
  • Masang AD FS kanggo federasi identitas karo Kantor 365.
  • Rencana lan ngleksanakake solusi hibrida.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews