KoleksiPelatihan Kelas
register

Ngleksanakake Warehouse Data karo Microsoft SQL Server 2014 (M20463)

** Ngundhuh Panjenengan Microsoft Vouchers (SATV) kanggo 20463 - Ngleksanakake Warehouse Data karo Course Pelatihan Microsoft SQL Server 2014 & Certification **

Ringkesan

pirsawan

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

M20463 XCHARX Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2014 Training

Mesthi wae, sampeyan bakal mangerteni carane ngapikake platform warehouse data kanggo ndhukung solusi intelijen bisnis (BI). Sampeyan bakal nemokake cara nggawe gudang data, ngleksanakake extract, transform, lan mbukak (ETL) karo Layanan Integrasi SQL Server (SSIS), lan ngesyahke lan ngresiki data karo SQL Server Data Quality Services (DQS) lan SQL Server Master Data Services.

Kursus iki dirancang kanggo pelanggan sing kasengsem sinau SQL Server 2012 utawa SQL Server 2014. Iku kalebu fitur-fitur anyar saka SQL Server 2014 uga kabisa penting antarane platform data SQL Server.

Kursus iki ngemot materi saka Official Learning Microsoft 20463: Ngleksanakake Warehouse Data karo Microsoft SQL Server 2014. Iku kalebu skills lan pengetahuan sing diukur dening Exam 70-463 lan bebarengan karo pengalaman ing proyek, mbantu sampeyan nyiapake ujian.

Tujuane Ngleksanakake Warehouse Data karo latihan Microsoft SQL Server 2014

  • Konsep warehouse lan arsitektur pertimbangan data
  • Pilih platform hardware sing cocok kanggo warehouse data
  • Nggawe lan ngapikake data warehouse
  • Ngleksanakake aliran data lan aliran kontrol ing paket SSIS
  • Debug lan troubleshoot paket SSIS
  • Ngleksanakake solusi SSIS sing ndhukung kathah gudang data tambahan lan ngekstrak data
  • Nglakokne pembersihan data nggunakake Microsoft DQS
  • Ngleksanakake Master Data Services (MDS) kanggo ngleksanakke integritas data
  • Ngluwihi SSIS kanthi skrip lan komponen khusus
  • Nganggo lan ngatur SSIS packages
  • Cara Business Intelligence nggunakake data ing sawijining data warehouse

Penonton sing dituduhake Ngleksanakake Warehouse Data karo Course Microsoft SQL Server 2014

  • Profesional basis data sing perlu kanggo nepaki peran pangembang BI sing fokus ing karya-karya, nggawe solusi BI kalebu implementasi gudang data, ETL, lan data reresik
  • Profesional basis data sing tanggung jawab kanggo ngapikake gudang data, ngembangake paket SSIS kanggo ekstraksi data, pemuatan, mentransfer, ganti wujud, lan nglakokke integritas data kanthi nggunakake MDS, lan nggawe data kanthi nggunakake DQS

Prasyarat kanggo Ngleksanakake Warehouse Data karo Microsoft SQL Server 2014 Certification

  • Umur minimal rong taun pengalaman kerja karo basis data hubungan, kalebu ngrancang database sing normal, nggawe tabel lan sesambungan
  • Program dasar nggawe, kalebu looping lan branching
  • Fokus ing prioritas utama bisnis, kayata revenue, untung, lan akun finansial

Course Outline Duration: 5 Days

1. Data Warehousing

  • Konsep Konsep lan Arsitektur
  • Pertimbangan kanggo Solusi Warehouse Data

2. Infrastruktur Warehouse Data

  • Hardware Selections
  • Arsitektur Data lan Arsitektur Rujukan Data

3. Nggawe lan Nggawe Data Warehouse

  • Desain Logis,
  • Pelaksanaan Fisik

4. Nggawe ETL Solution karo SSIS

  • ETL karo SSIS
  • Jelajahi Data Sumber
  • Ngleksanakake Data Flow

5. Nglakokna Aliran Kontrol ing Paket SSIS

  • Aliran Kontrol
  • Nggawe Dynamic Packages
  • Nggunakake Kontainer
  • Ngatur konsistensi

6. Debug lan Troubleshoot SSIS Packages

  • Debug Paket SSIS
  • Log SSIS Paket Acara
  • Ngatasi Kesalahan ing Paket SSIS

7. Ngleksanakake Proses ETL Encremental

  • ETK tambahan

8. Enforce Quality Data

  • Microsoft SQL Server DQS
  • Gunakake DQS kanggo Cleanse Data
  • Gunakake DQS kanggo Cocokake Data

9. Layanan Data Master

  • Konsep Layanan Data Master
  • Ngleksanakake Model Layanan Data Master
  • Ngatur Data Master lan Nggawe Master Data Hub

10. Ngluwihi Layanan Integrasi Layanan SQL (SSIS)

  • Komponen khusus ing SSIS
  • Scripting in SSIS

11. Nglebok lan Ngatur Paket SSIS

  • Pertimbangan Penyebaran
  • Deploy SSIS Projects
  • Rencana SSIS Package Execution

12. Nganggo Data ing Warehouse Data

  • Solusi Intelektual Bisnis
  • Laporan lan Analisis Data

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews