KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

20487B Ngembangaké Windows Azure lan Layanan Web

20487B - Ngembangaken Course & Certification Training Windows Azure lan Web

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ngembangaken Kursus Latihan Layanan Windows Azure lan Web

Ing kursus iki, siswa bakal sinau babagan ngrancang lan ngembangake layanan sing ngakses data lokal lan remot saka macem-macem sumber data. Siswa uga bakal sinau babagan carane ngembangake lan nyebarke layanan menyang lingkungan hibrida, kalebu server lokal lan Windows Azure. Iki mesthine mbantu wong nyiapake ujian 70-487.

Tujuane Ngembangake Windows Azure lan Training Layanan Web

  • Nemokake lan ngolah data karo Framework Entitas
  • Gunakake ASP.NET Web API kanggo nggawe layanan basis HTTP lan nganggo saka .NET lan non- .NET klien
  • Ngluwihi layanan API Web ASP.NET kanthi nggunakake pangirim pesen, pambandhing model, filter action, lan format format media
  • Gawe layanan berbasis SOAP karo Yayasan Komunikasi Windows (WCF) lan nganggo piranti kasebut saka klien NET
  • Aplikasi prinsip desain kanggo layanan kontrak lan ngluwihi layanan WCF nggunakake komponen runtime adat lan tindak tanduk
  • Layanan WCF aman nggunakake keamanan transportasi lan pesen
  • Gunakake Windows Azure Service Bus olahpesen lan olahpesen sing dianggo nganggo antrian lan topik
  • Layanan host ing server lokal, lan ing macem-macem lingkungan Windows Azure, kayata Peranan Web, Peranan Buruh, lan Situs Web
  • Nglebokake layanan menyang server lokal lan Windows Azure
  • Simpen lan akses data ing Windows Azure Panyimpenan, lan ngatur hak akses panyimpenan
  • Layanan monitor lan log, loro-lorone lan ing Windows Azure
  • Nglakoni otentikasi federasi kanthi nggunakake ACS karo ASP.NET Layanan API Web
  • Nggawe ngukur, mbukak-imbangan layanan

Penonton sing Dituju Ngembangaken Windows Azure lan Layanan Web Service

Kursus iki ditrapake kanggo wong anyar lan pangalaman .NET pangembang sing duwe pengalaman program minimal enem sasi, lan pengin sinau babagan carane ngembangake layanan lan nyebar menyang lingkungan hibrida.

Prasyarat kanggo Ngembangaken Windows Azure lan Web Service Certification

Sadurunge nekani kursus iki, murid kudu duwe:
  • Ngalami pemrograman C #, lan konsep kayata ekspresi Lambda, LINQ, lan jinis anonim.
  • Ngerti konsep aplikasi n-tier.
  • Ngalami querying lan manipulasi data kanthi ADO.NET.
  • Kawruh babagan struktur data XML.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Ringkesan teknologi layanan lan awan

Modul iki nyedhiyakake ringkesan layanan lan teknologi cloud nggunakake Microsoft .NET Framework lan cloud Windows Azure.Pawulangan

  • Komponen Kunci Aplikasi Terdistribusi
  • Teknologi Data lan Akses Data
  • Teknologi Layanan
  • Cloud Computing
  • Njelajah Aplikasi Tour Companion Blue Yonder Airlines

Lab: Njelajah lingkungan kerja

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake komponen kunci aplikasi sing disebarake.
  • Jelasake teknologi akses data lan data.
  • Nerangake teknologi layanan.
  • Nerangake fungsi lan fungsi maya komputerisasi.
  • Jelas arsitèktur lan nggarap aplikasi Blue Yonder Airlines Travel Companion.

Modul 2: Kueri lan Manipulating Data Using Entity Framework

Modul iki Nerangake model data Entitas Framework, lan carane nggawe, maca, nganyari, lan mbusak data. Pawulangan

  • Ringkesan ADO.NET
  • Nggawe Model Data Entitas
  • Data query
  • Manipulating Data

Lab: Nggawe Lapisan Akses Data kanthi Nggunakake Kerangka Entitas

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake objek dhasar ing ADO.NET lan operasi asinkron.
  • Nggawe model data Framework Entitas.
  • Data query kanthi nggunakake Entity Framework.
  • Pasang, mbusak, lan ndandani entitas kanthi nggunakake Entity Framework.

Modul 3: Nggawe lan Konsumsi Layanan Web API ASP.NET

Modul iki nggambarake layanan basis HTTP sing dikembangake, di host, lan dikonsumsi kanthi nggunakake API Web ASP.NET.Pawulangan

  • Layanan HTTP
  • Nggawe Layanan Web API ASP.NET
  • Ngangani Permintaan HTTP lan Respon
  • Hosting lan Konsumsi Layanan Web API ASP.NET

Lab: Nggawe Reservation Travel ASP.NET Web API Service

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Layanan desain kanthi nggunakake protokol HTTP.
  • Nggawe layanan kanthi nggunakake ASP.NET Web API.
  • Gunakake HttpRequestMessage/HttpResponseMessage kelas kanggo ngontrol pesen HTTP.
  • Tuan rumah lan konsumsi layanan API Web ASP.NET.

Modul 4: Ndawakake lan Ngamanake Layanan Web API ASP.NET

Modul iki nggambarake rinci arsitektur ASP.NET Web API lan cara sampeyan bisa ngluwihi lan ngamanake layanan API Web ASP.NET.Pawulangan

  • Ing ASP.NET Web API Pipeline
  • Nggawe Layanan OData
  • Ngleksanani Keamanan ing ASP.NET Web API Layanan
  • Dependensi injeksi dadi Controller

Lab: Ngluwihi Layanan ASP.NET Web API Travel Companion

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Ngganti panjalukan lan panjelasan API ASP.NET API.
  • Nggawe layanan OData nggunakake ASP.NET Web API.
  • Ngamanake ASP.NET Web API.
  • Dependency sambung menyang ASP.NET Web API pengontrol.

Modul 5: Nggawe Layanan WCF

Modul iki nepangaken Windows Communication Foundation (WCF) lan nggambarake cara nggawe, ngirim, lan ngonsumsi layanan WCF.Pawulangan

  • Kaluwihan Nggawe Layanan karo WCF
  • Nggawe lan Ngleksanakake Kontrak
  • Konfigurasi lan Hosting Layanan WCF
  • Ngonsumsi Layanan WCF

Lab: Nggawe lan Konsumsi Service Booking WCF

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jlentrehake apa lan kapan nggunakake WCF kanggo nggawe layanan.
  • Netepake kontrak layanan lan ngleksanakake.
  • Tuan rumah lan ngatur layanan WCF.
  • Gunakake layanan WCF saka aplikasi klien.

Modul 6: Hosting Layanan

Modul iki nggambarake carane nyosialake layanan web ing saben premis lan ing Windows Azure. Iku nuduhake macem-macem komponen Windows Azure Cloud Services: Web Role, Worker Role, lan Windows Azure Web Sites.Pawulangan

  • Layanan Hosting On-Premises
  • Layanan Hosting ing Windows Azure

Lab: Layanan Hosting

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Layanan host ing pangguna kanthi nggunakake layanan Windows lan IIS
  • Nemokake layanan ing lingkungan awan Windows Azure kanthi nggunakake Windows Azure Cloud Services lan Web Sites

Modul 7: Windows Azure Service Bus

Modul iki nggambar pola pola olahpesan, lan prasarana sing diwenehake dening Windows Azure Service Bus.Pawulangan

  • Windows Azure Service Bus Relays
  • Windows Azure Service Bus Queues
  • Topik Azur Layanan Windows

Lab: Windows Azure Service Bus

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake tujuan lan fungsi messaging lan buffered.
  • Nyedhiyakake, atur, lan gunakake antrian bus layanan.
  • Ningkatake efektifitas komunikasi basis antrian nggunakake topik, langganan lan filter.

Modul 8: Layanan migunakake

Modul iki njlèntrèhaké macem-macem tèknik kanggo aplikasi web.Pawulangan

  • Web Deployment with Visual Studio 2012
  • Nggawe lan Gunakake Paket Aplikasi Web
  • Alat-Alat Perintah kanggo Nganggo Web
  • Nggunakake Web lan Layanan Aplikasi kanggo Windows Azure
  • Pengiriman Suwine karo TFS lan Git
  • Praktek Terbaik kanggo Penyebaran Produksi

Lab: Deploying Services

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nganggo aplikasi web nganggo Visual Studio.
  • Nggawe lan masang aplikasi web kanthi nggunakake IIS Manager.
  • Nglebokake aplikasi web kanthi nggunakake baris perintah.
  • Nglebokake aplikasi web menyang lingkungan Windows Azure.
  • Gunakake pangiriman sing langgeng karo TFS lan Git.
  • Aplikasi praktik paling apik kanggo aplikasi aplikasi web ing situs lan Windows Azure.

Modul 9: Windows Azure Storage

Modul iki Nerangake Windows Azure Storage, layanan kasebut menehi, lan cara paling apik kanggo nggunakake layanan kasebut.Pawulangan

  • Pambuka Windows Azure Storage
  • Simpen Windows Azure Blob
  • Windows Azure Table Storage
  • Windows Azure Queue Storage
  • Matesi Akses menyang Windows Azure Storage

Lab: Windows Azure Storage

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake arsitektur Windows Azure Storage.
  • Nglakokake Storage Blob ing aplikasi sampeyan.
  • Gunakake Panyimpenan Tabel ing aplikasi sampeyan
  • Nerangake babagan carane nggunakake Windows Azure Queues minangka mekanisme komunikasi antarane macem-macem aplikasi sampeyan
  • Ngakses akses menyang item panyimpenan.

Modul 10: Pemantauan lan Diagnostik

Modul iki nggambarake carane nindakake monitoring lan diagnostik ing layanan Windows Azure.Pawulangan

  • Performing Diagnostics kanthi Nggunakake Tracing
  • Konfigurasi Layanan Diagnostik
  • Layanan Monitoring Nggunakake Windows Azure Diagnostics
  • Ngumpulake Windows Azure Metrics

Lab: Monitoring lan Diagnostics

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nindakake jiplakan ing .NET Framework kanthi System.Diagnostics namespace.
  • Ngatur lan njelajah layanan web lan IIS jiplakan.
  • Monitor layanan kanthi nggunakake Windows Azure Diagnostics.
  • Ndeleng lan ngumpulake metrik Windows Azure ing portal manajemen.

Modul 11: Manajemen Identitas lan Kontrol Akses

Modul iki njlèntrèhaké prinsip dhasar panularan identitas modhèrn lan nuduhaké cara migunakaké infrastruktur kayata Windows Azure Access Control Service (ACS) kanggo ngaplikasi otentikasi lan wewenang karo identitas berbasis tuntutan ing Windows Communication Foundation (WCF).Pawulangan

  • Konsep Identitas sing adhedhasar Claims
  • Nggunakake Layanan Kontrol Akses Windows Azure
  • Konfigurasi Layanan Gunakake Identitas Induk

Lab: Manajemen Identitas lan Kontrol Akses

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake prinsip dhasar saka identitas adhedhasar tuntutan.
  • Nggawe Layanan Token Keamanan (STS) kanthi nggunakake Windows Azure ACS.
  • Ngatur WCF kanggo nggunakake identitas gabungan.

Modul 12: Layanan Ngukur

Modul iki nggambarake cara-cara sing bisa njamin layanan bisa nangani beban kerja lan tuntutan pangguna.Pawulangan

  • Pengantar Skalabilitas
  • Load Balancing
  • Layanan Panjangan Kanthi Cacah
  • Windows Azure Caching
  • Layar Dunia

Lab: Skalability

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake perlu kanggo skalabilitas.
  • Nerangake carane nggunakake wawas mbukak kanggo layanan panjangan.
  • Ilustrasi carane nggunakake caching sing didistribusekake kanggo layanan lokal lan Windows Azure.
  • Ilustrasi carane nggunakake caching Azure Windows.
  • Jelas babagan ukuran layanan global sacara global.

Modul 13: Lampiran A: Merancang lan Ngganti Layanan WCF

Modul iki kalebu ngrancang kontrak layanan Windows Komunikasi Foundation (WCF), nggawe layanan sing ndhukung transaksi sing disebarake, lan ndawakake pipa WCF karo komponen runtime kustom lan prilaku khusus.Pawulangan

  • Ngirim Prinsip Desain kanggo Kontrak Layanan
  • Ngangani Transaksi sing Diarani
  • Ndawakake Pipeline WCF

Lab: Merancang lan Ndawakake Layanan WCF

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Desain lan nggawe layanan lan klien kanggo nggunakake macem-macem pola pesen.
  • Ngatur layanan kanggo ndhukung transaksi sing disebarake.
  • Ngluwihi pipa WCF kanthi komponen runtime, prilaku adat, lan obyek sing bisa dawa.

Modul 14: Lampiran B: Ngleksanakake Keamanan ing Layanan WCF

Modul iki ngurusi macem-macem anggapan sing kudu sampeyan rekonsiliasi nalika ngrancang layanan web sing aman, kayata enkripsi, validasi input, otentikasi, lan wewenang, lan teknik sing digunakake nalika nglamar pertimbangan kasebut kanggo layanan sing dikembangake karo WCF.Pawulangan

  • Pambuka Keamanan Layanan Web
  • Keamanan Transportasi
  • Keamanan Pesen
  • Configuring Service Authentication and Authorization

Lab: Ngamanake Service WCF

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake aplikasi keamanan web.
  • Ngatur layanan kanggo keamanan transportasi.
  • Ngatur layanan kanggo keamanan pesen.
  • Nglakoni lan atur logika otorisasi lan wewenang.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • 20487B - Ngembangaké pelatihan Windows Azure lan Web Service ing gurgaon
  • 20487B - Ngembangake sertifikat Windows Azure lan Layanan Web ing Gurgaon
  • Institut 20487B - Ngembangaké Windows Azure lan Layanan Web ing gurgaon
  • 20487B - Ngembangaké Windows Azure lan Layanan Web ing Gurgaon
  • 20487B - Ngembangake sertifikasi Windows Azure lan Web Service ing gurgaon
  • 20487B - Ngembangaké Windows Azure lan Layanan Web ing Gurgaon
  • Best 20487B - Ngembangake Windows Azure lan Layanan Web Training Online
  • 20487B - Ngembangaké pelatihan Windows Azure lan Web Service