KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

20532 B Ngembangaken Microsoft Azure Solutions

20532 B: Ngembangaken Kursus Latihan & Sertifikasi Microsoft Azure Solutions

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

20532 B: Ngembangaken Kursus Latihan Microsoft Azure Solutions

Microsoft Azure minangka platform méwah fleksibel lan mbukak sing ngidini sampeyan mbangun, nyebarke lan ngurus layanan lan aplikasi. Siswa uga bakal duwe pengalaman karo platform Microsoft Azure lan pangerten dhasar babagan layanan sing ditawakake. Tipe iki menehi siswa kesempatan kanggo njupuk sing wis ana ASP.NET Aplikasi MVC lan nggedhekake fungsionalitas minangka bagéan saka pindah menyang Azure. Course iki fokus ing pertimbangan sing perlu nalika mbangun solusi sing paling dhuwur ing awan.

Tujuan Ngembangake Training Microsoft Azure Solutions

  • Bandingake layanan sing kasedhiya ing platform Azure.
  • Mbangun lan masang aplikasi web.
  • Produce Azure Web Apps saka galeri.
  • Instal lan ngawasi Aplikasi Web Azure.
  • Nggawe lan konfigurasi Azure Virtual Machines.
  • Nggawe lan ngatur akun panyimpenan.
  • Ngatur blobs lan kontainer ing akun panyimpenan.
  • Nggawe, Nggawe lan sambungake menyang SQL Database conto.
  • Temtokake implikasi ngimpor database SQL mandegane.
  • Ngatur pangguna, grup lan langgananku ing Kayu Azure Active instance.
  • Nggawe jaringan virtual.
  • Nglakokaké jaringan titik-kanggo-situs.

Penonton sing Dituju kanggo Ngembangake Course Microsoft Azure Solutions

Calon sing ditargetake ing latihan iki duwe pengalaman dhasar ing njelajah lan ngawasi solusi Microsoft Azure. Kampanye uga adept karo piranti pangembangan, teknik, lan pendekatan sing digunakake kanggo mbangun solusi aplikasi.

Prasyarat kanggo Ngembangake Certification Microsoft Azure Solutions

Saliyane pengalaman profesional, siswa kudu nduweni pengalaman nggarap Azure platform. Padha uga duwe pangerten umum konsep C # kanggo skenario lab. Pengalaman calon bisa kalebu:

  • Bandingake layanan sing kasedhiya ing platform Azure
  • Ngatur lan masang aplikasi web
  • Nggawe Azure Aplikasi Web saka galeri
  • Deploying lan ngawasi Aplikasi Azure Web
  • Nggawe lan nyinkronake Azure Virtual Machines
  • Nggawe lan ngatur akun panyimpenan
  • Ngatur blobs lan kontainer ing akun panyimpenan
  • Nggawe, konfigurasi, lan sambungake menyang instance SQL Database
  • Ngenali implikasi ngimpor database SQL mandap
  • Ngatur pangguna, grup, lan langgananku ing conto Azure Active Directory
  • Nggawe jaringan virtual
  • Ngleksanakake jaringan titik-kanggo-situs

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Ikhtisar Platform Microsoft Azure

Microsoft Azure nyedhiyakake koleksi layanan sing bisa digunakake minangka pamblokiran bangunan kanggo aplikasi maya. Pelajaran 1, Azure Services, nyedhiyakake recap layanan sing bisa sampeyan kerjo nalika nggunakake platform Microsoft Azure ing jaman kepungkur. Pelajaran 2, Azure Portals, nggambarake rong portal saiki sing kasedhiya kanggo ngatur langganan lan layanan Azure. Lesson 3, Gambaran Umum Lab, nyedhiyakake panuntun aplikasi laboratorium sing bakal digunakake ing saindhenging Course.Lessons

  • Layanan Azure
  • Azure Portals

Lab: Njelajah Portal Azure

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Nyebutake sawetara layanan Azure sing umum.
  • Nerangake beda antarane Portal Microsoft Azure lan Portal Klasik.

Modul 2: Infrastruktur Aplikasi Bangunan ing Azure

Sanajan akeh layanan Microsoft Azure nggunakake mesin virtual, kadhangkala aplikasi sampeyan bisa duwe kebutuhan sing unik ing ngendi mbutuhake mesin virtual sing wis ora dikelola kanthi bener. Azure nyedhiyakake layanan jejaring, cadangan, lan virtualisasi minangka bagian saka penawaran Infrastruktur-minangka-Layanan (IaaS). Pelajaran 1, Azure Virtual Machines, ngenalake layanan Virtual Machine lan nggambarake pilihan sing bisa digunakake kanggo nggawe mesin virtual. Lesson 2, Azure Workloads Mesin Maya, menehi katrangan babagan jinis workloads sing bisa disebarake menyang mesin virtual. Pelajaran 3, Migrasi Azure Virtual Machine Instances, nggambarake opsi migrasi mesin virtual menyang lan saka Azure. Pelajaran 4, Azure Virtual Networks, ngrampungake fitur Microsoft Azure Virtual Network sing kasedhiya ing Azure. Pelajaran 5, Highly Available Azure Virtual Machines, ngrengkuh pilihan lan fitur sing kudu dianggep nalika ngrancang instan Virtual Machine kanggo skenario dhuwur. Lesson 6, Virtual Machine Configuration Management, nggambarake cara umum kanggo ngatur lan duplikat konfigurasi kanggo mesin virtual. Lesson 7, Customizing Azure Virtual Machine Networking, mengkaji opsi kanggo ngatur aturan koneksi inbound lan outbound kanggo mesin virtual sampeyan.Lessons

  • Nggawe Azure Virtual Machines
  • Workloads Mesin Virtual Azure
  • Pindahake Azure Virtual Machine Instances
  • Highly Available Azure Virtual Machines
  • Manajemen Konfigurasi Mesin Maya
  • Ngganti Jaringan Jaringan Virtual Azure

Lab: Nggawe Mesin Virtual Azure kanggo Pembangunan lan Pengujian

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Njlèntrèhaké layanan Virtual Machine ing Azure.
  • Nglebokake workload Linux utawa Microsoft menyang mesin virtual.
  • Ngimpor hard disk virtual menyang Azure.
  • Ngawasi endpoints mesin virtual.

Modul 3: Aplikasi Web Hosting ing Platform Azure

Modul iki menehi ringkesan layanan Aplikasi Web Azure. Pelajaran 1, "Aplikasi Web Azure", nggambarake layanan Aplikasi Web ing Azure. Pelajaran 2, "Hosting Web Aplikasi ing Azure", nggambarake perilaku lan lifecycle saka Azure Web App. Lesson 3, "Configuring an Azure Web App", nyengkuyung macem-macem pilihan konfigurasi sing kasedhiya kanggo ngganti prilaku Web App sampeyan. Lesson 4, "Publishing Azure Web App", nggambarake proses kanggo nerbitake aplikasi web nggunakake WebDeploy menyang Azure Web Apps.Lessons

  • Aplikasi Web Azure
  • Hosting Web Aplikasi ing Azure
  • Konfigurasi Azure Web App
  • Publishing Azure Web App

Lab: Nggawe ASP.NET Web App kanthi Nggunakake Aplikasi Web Azure

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Nggawe instance Web Aplikasi.
  • Nerbitake aplikasi web ASP.NET prasaja menyang Aplikasi Web.
  • Monitor kayata Web App.

Modul 4: Nyimpen Data SQL ing Azure

Aplikasi web dinamis kudu nyimpen data sing dikelola lan dimanipulasi dening pangguna pungkasan. Teknologi ASP.NET kayata ADO.NET lan Entity Framework nyedhiyani cara kanggo ngakses data ing SQL Server. Ing méga, platform Microsoft Azure nyedhiyakake basis data minangka kurban layanan sing ngidini para pangembang migunakaké SQL kanthi cara sing padha kaya ing panggonan sing ana ing panggonan. Ringkesan Database 1, Azure SQL, nggambarake layanan Azure SQL Database lan alasan sampeyan bakal nggunakake. Pelajaran 2, Ngatur Data SQL ing Azure, nggambaraken piranti manajemen ingkang sampun dipunmangertosi lan kasedhiya kangge migunakaken basis data SQL ingkang dipunaturaken ing Azure. Pelajaran 3, Azure SQL Database Tools, nggambarake cithakan, panel, lan proyèk SQL Server Data (SSDT) ​​sing kasedhiya ing Microsoft Visual Studio 2013. Pelajaran 4, Ngamanake lan Mbalekake Azure SQL Database Instance, nggambarake cara pemulihan sing relevan ing Azure SQL Database.Lessons

  • Nyimpen Data SQL ing Azure
  • Ngatur data SQL ing Azure
  • Azure SQL Database Tools
  • Ngramut lan Mbalekake Instansi SQL Azure SQL

Lab: Nyimpen Data Event ing Azure SQL Database

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake prabédan antarane Azure SQL Database edisi.
  • Nerangake sawetara kaluwihan lan kekurangan saka hosting basis data ing Azure SQL Database.
  • Nerangake sawetara kaluwihan lan kerugian saka hosting basis data ing instalasi SQL Server ing mesin virtual ing Azure.
  • Jelasake alat sing bisa digunakake kanggo ngatur Azure SQL Database.
  • Nglakokna solusi dhuwur-kasedhiyan karo Azure SQL Database.

Modul 5: Aplikasi Aplikasi Rampung kanggo Resiliensi

Minangka pangembang, sampeyan kudu mbudidaya sawangan tartamtu nalika ngrancang aplikasi kanggo awan. Sanajan ana akeh dandan platform sing kasedhiya ing ekosistem ASP.NET, sampeyan kudu ngrampungake cara sampeyan ngrancang aplikasi sampeyan, lan pola sing digunakake, bab metrik skalabilitas lan reliabilitas saiki kanggo aplikasi maya. Pelajaran 1, Praktik Desain Aplikasi kanggo Aplikasi sing Nyedhiyani Cukup, mbahas sawetara prakiraan sing perlu nalika sampeyan ngrancang aplikasi sing dadi tuan rumah ing awan kaya-kaya nyebabake downtime minimal. Lesson 2, Bangunan Aplikasi Kinerja Tinggi kanthi Nggunakake ASP.NET, nggambarake owahan ing tumpukan ASP.NET ing .NET 4.5 sing ningkatake kinerja framework ing aplikasi web. Pelajaran 3, Pola Aplikasi Cloud Umum, ngenalake pola conto cilik saka patron cloud referensi MSDN. Pelajaran 4, Aplikasi Analytics, nduduhake layanan Aplikasi Wawasan. Pelajaran 5, Data Aplikasi Caching, mbandhingaké Microsoft Azure Cache lan Microsoft Azure Redis Cache services.Lessons

  • Praktik Desain Aplikasi kanggo Aplikasi sing Nyedhiyani Paling Cedhak
  • Aplikasi Analytics
  • Bangunan Aplikasi Kinerja Dhuwur kanthi Nggunakake ASP.NET
  • Pola Aplikasi Cloud Umum
  • Data Aplikasi Caching

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ilustrasi Valet Key, Coba Coba lan Pola Penanganan Fault
  • Gunakake Load Balancing kanthi aplikasi geografis sing ora ditemtokake
  • Nggawe aplikasi modular kanthi workloads partisi
  • Nggawe ASP.NET Web Aplikasi Kinerja Tinggi

Modul 6: Nyimpen Data Tabel ing Azure

Aplikasi web dinamis bakal tansah nyimpen data sing dikelola lan dimanipulasi dening pangguna. ASP.NET tansah ngandut teknologi kaya ADO.NET lan Entity Framework kanggo ngakses data saka Microsoft SQL Server. Kanggo méga, platform Microsoft Azure nyedhiyakake SQL minangka Service sing ngidini pangembang migunakaké data SQL lan pitakon kanthi cara sing padha sing bakal digunakake ing implementasine ing lingkungan. Pelajaran 1, Apa Azure SQL Database, nemtokake layanan Microsoft Azure SQL Database ing Azure lan alasan kanggo nggunakake. Pelajaran 2, Ngatur Database SQL ing Azure, nggambarake alat manajemen sing akeh digunakake uga gedhe sing kasedhiya kanggo nggunakake database SQL sing dadi host ing Azure. Pelajaran 3, Nggunakake Azure SQL Database karo SQL Server Data Tools, nggambarake kanthi rinci ing SQL Server Data Tools (SSDT), panel, lan proyèk sing kasedhiya ing Microsoft Visual Studio 2015. Pelajaran 4, Migrasi Data menyang Azure SQL Database, nggambarake sawetara cara prasaja kanggo migrasi skema lan data sing ana ing lingkungan lokal nang awan. Pelajaran 5, Nggunakake Azure SQL Database karo Entity Framework, menehi katrangan ing sawetara cara sampeyan bisa pengaruh Entity Framework Code First kanggo kauntungan nalika nggarap database sing dadi tuan rumah ing cloud.Lessons

  • Ringkesan Panyimpenan Azure
  • Ikhtisar Meja Ikhtisar Azure
  • Transaksi Entitas Tabel

Lab: Nyimpen Event Registration Data ing Azure Storage Tables

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake prabédan antarane Azure SQL Database edisi.
  • Nerangake sawetara kaluwihan lan kekurangan saka hosting basis data ing SQL Database.
  • Nerangake sawetara kaluwihan lan kekurangan saka hosting basis data ing instalasi SQL Server ing mesin virtual Azure.
  • Jelasake alat sing bisa digunakake kanggo ngatur data SQL ing Azure.
  • Nerangake fitur Visual Studio 2015 sing bisa digunakake kanggo ngatur data SQL ing Azure.
  • Nerangake opsi kanggo migrasi data saka lingkungan ing premis menyang maya.
  • Jelasake Sastranegara kanggo nggunakake Entity Framework karo database SQL ing Azure.

Modul 7: Nyimpen lan Berkuku file saka Azure Storage

Nalika sampeyan pengin menehi skala menyang macem-macem maya instances, nyimpen file menyang disk lokal dadi proses angel kanggo njaga lan pungkasanipun cara panyimpenan ora dipercaya. Azure nyedhiyakake mekanisme panyimpenan Blob sing ora mung menehi kinerja dhuwur nanging uga ndhukung integrasi karo Microsoft Azure Content Delivery Network (CDN) kanggo download latensi sing kurang. Lesson 1, Blobs Panyimpenan, nggambarake layanan Blob lan jinis blangkong sing didhukung. Lesson 2, Ngontrol Akses menyang Panyimpenan Blobs, menehi katrangan babagan cara sampeyan bisa ngamanake lan menehi akses sementara kanggo blobs utawa kontaner. Lesson 3, Configuring Azure Storage Accounts, katon ing sawetara opsi konfigurasi unik sing kasedhiya kanggo Simpen Storage. Pelajaran 4, Azure Files, ngenalake kanthi singkat file Azure Files.Lessons

  • Blobs Panyimpenan
  • Ngontrol Akses menyang Simpenan lan Kontainer
  • Konfigurasi Azure Storage Accounts
  • Azure Files

Lab: Penyetoran Generated Documents in Azure Storage Blobs

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Nerangake layanan Blob ing Microsoft Azure Storage.
  • Ngenali pandhuan kit pengembangan (SDK), ruang jeneng, lan kelas sing kasedhiya kanggo blobs.

Modul 8: Merancang Strategi Komunikasi kanthi Nggunakake Baris lan Bus Service

Kanthi aplikasi web nyedhiyakake isi lan peran buruh kanthi ngolah logika, ana perlu mekanisme sing ndadekake komunikasi antarane entitas kasebut. Microsoft Azure nyedhiyakake rong mekanisme antrian sing bisa digunakake kanggo tujuan iki. Pelajaran 1, Azure Storage Queues, ngenalaken mekanisme antrian sing kasedhiya ing akun panyimpenan Azure. Pelajaran 2, Azure Service Bus, ngenalake Bus Service Service ing Azure. Pelajaran 3, Azure Service Bus Queues, nggambarake mekanisme queuing sing kasedhiya ing Service Bus lan cara bedane saka Azure Storage queues. Pelajaran 4, Azure Service Bus Relay, nggambarake mekanisme relay sing kasedhiya kanggo nyambungake piranti klien menyang layanan WCF. Lesson 5, Azure Service Bus Notification Hub, ngenalake layanan Layanan Pemberitahuan lan infrastruktur sing migunani kanggo ngadorong kabar menyang piranti seluler.

  • Azure Panyimpenan Queues
  • Layanan Bus Azure
  • Azure Service Bus Queues
  • Azure Service Bus Relay
  • Hub Notifikasi Layanan Bus Azure

Lab: Nggunakake Queues lan Service Bus Ngatur Komunikasi Antarane Aplikasi Web ing Azure

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelas layanan Panyimpenan Queues.
  • Describe Bus Service.
  • Jelas layanan Bus Queues layanan.
  • Describe Service Bus Relay.
  • Jlentrehake layanan Layanan Notifikasi.

Modul 9: Integrasi otomatis karo Azure Resources

Sanajan sampeyan bisa ngatur paling akeh layanan Azure kanthi nggunakake portofolio Azure utawa Microsoft Visual Studio 2013, sampeyan bisa nggunakake skrip kanggo ngotomatisasi kanthi otomatis sumber daya sing padha. Modul iki bakal nyawang automasi lifecycle layanan kanthi nggunakake perpustakaan klien, Windows PowerShell, REST, lan Resource Manager. Pelajaran 1, Azure SDK Client Libraries, ngandharake babagan perpustakaan klien sing kasedhiya kanggo ngatur lan berinteraksi karo layanan Azure. 2 Pelajaran, Manajemen Layanan Scripting Azure dening Nggunakake Windows PowerShell, nggambarake modul sing kasedhiya kanggo ngatur layanan Azure kanthi nggunakake Windows PowerShell. Lesson 3, Azure REST Interface, ngenalake lan nggambarake API Manajemen Service. Lesson 4, Resource Manager, nyinau Resource Manager anyar ing Azure lan konsep sing ana hubungane karo metode anyar ngelola sumber daya.

  • Azure SDK Client Libraries
  • Manajemen Layanan Scripting Azure dening Nggunakake Windows PowerShell
  • Azure REST Interface
  • Azure Resource Manager

Lab: Automating the Creation of Azure Assets using PowerShell and xPlat CLI

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake kit pengembangan piranti lunak Azure (SDKs) lan perpustakaan klien.
  • Gunakake Windows PowerShell kanggo ngotomatisasi manajemen layanan Azure.
  • Nerangake API Manajemen Service lan langkah-langkah kanggo authenticate menyang API.
  • Gunakake Manajer Resource kanggo nggawe grup sumber lan template.

Modul 10: Ngamanake Azure Web Applications

Kaya ing aplikasi ing premis, aplikasi ing awan perlu mekanisme keamanan sing gampang ditrapake sing fleksibel. Azure Active Directory minangka panyedhiya identitas sing bisa nyedhiyakake fungsi identitas lan akses kanggo aplikasi adat utawa aplikasi SaaS. Pelajaran 1, Azure Active Directory, ngenalake layanan Azure AD. Lesson 2, Azure AD Direktori, rincian carane nggawe direktori ing Azure AD. Pelajaran 3, Azure AD Multi-Factor Authentication, nggambarake fitur otentikasi multi-faktor ing Azure AD.Lessons

  • Azure Active Directory
  • Azure AD Direktori
  • Authentication Multi-Factor Azure AD

Lab: Nggabungake Azure Active Directory karo Portal Administration Events

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ilustrasi layanan Azure AD.
  • Nerangake fitur sing kasedhiya kanggo petunjuk ing Azure AD.
  • Jelasake layanan Authentication Authenticity Azure Multi-Factor.

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Ngembangaken sertifikasi Microsoft Azure Solutions

Sawise ngrampungake calon latihan iki bakal bisa njupuk 70-532: Ngembangaken sertifikasi Microsoft Azure Solutions EXAM.


reviews