KoleksiCourse online
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Deploying lan Ngatur Windows 10 Nggunakake Layanan Perusahaan (M20697-2)

** Ngundhuh Panjenengan Microsoft Vouchers (SATV) kanggo 20697-2 Deploying lan Ngatur Windows 10 Nggunakake Layanan Perusahaan Training & Certification **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

20697-2 Nggunakake lan Ngatur Windows 10 Nggunakake Layanan Perusahaan

Mesthi wae, sampeyan bakal entuk kawruh lan skills sing dibutuhake kanggo ngatur lan ngatur desktop, piranti, lan aplikasi Windows 10 ing lingkungan perusahaan. Sampeyan bakal nggoleki ngatur instalasi Windows 10 sawise panyebaran kanggo nyedhiyakake identitas lan akses data aman nggunakake teknologi sing gegandhengan karo Policy Group, Remote Access, lan Registrasi Piranti. Sampeyan uga bakal sinau ndhukung macem-macem solusi piranti lan data manajemen nggunakake layanan kayata Microsoft Azure Active Directory, Microsoft Intune, lan Microsoft Azure Rights Management sing dadi bagean Enterprise Mobility Suite.

Kursus iki nggabungake material saka Microsoft Learning Product 20697-2B, lan mbantu sampeyan nyiapake ujian 70-697: Konfigurasi Windows Devices.

Tujuan 20697-2 Deploying lan Ngatur Windows 10 Nggunakake Layanan Perusahaan

  • Deploy desktop perusahaan Windows 10
  • Ngatur profil pangguna lan virtualisasi negara pangguna
  • Atur pandjenengan lan identitas Windows 10
  • Ngatur setelan desktop lan aplikasi kanthi nggunakake Group Policy
  • Nglakokake solusi akses remot
  • Ngatur piranti 10 Windows kanthi nggunakake solusi mobilitas perusahaan
  • Gunakake Microsoft Intune kanggo ngatur klien desktop lan seluler
  • Ngatur update lan pangreksan endpoint kanthi nggunakake Microsoft Intune

Penyajian sing dituju saka 20697-2 Nggunakake lan Ngatur Windows 10 Nggunakake Layanan Perusahaan

Profesional IT sing kasengsem khusus ing Windows 10 deployments desktop lan aplikasi lan ngatur lingkungan aplikasi aplikasi cloud lan layanan data kanggo organisasi perusahaan medium-to-large

Prasyarat kanggo 20697-2 Deploying lan Ngatur Windows 10 Nggunakake Layanan Perusahaan

  • Paling ora rong taun pengalaman ing IT
  • Kesadaran dhasar kanggo alat penyebaran Windows

Course Outline Duration: 5 Days

1. Ngatur Desktop lan Piranti ing Lingkungan Enterprise

  • Ngatur Windows 10 ing Enterprise
  • Ngatur Tenaga Kerja Mobile
  • Ndhukung Piranti ing Enterprise
  • Ndawakake Manajemen lan Layanan IT menyang Cloud

2. Deploying Windows 10 Enterprise Desktops

  • Ringkesan Sambungan Enterprise 10 Enterprise
  • Kustomisasi Desktop Enterprise
  • Nggunakake Windows 10 kanthi Nggunakake Toolkit Penyebaran Microsoft
  • Ngramut Instalasi Windows 10
  • Ngatur Volume License Activation kanggo Windows 10

3. Ngatur Profil Anggota lan Virtualisasi Negara Anggota

  • Ngatur Profil Anggota lan Anggota Anggota
  • Ngleksanakke Virtualisasi Negara Anggota kanthi Nggunakake Kebijakan Group
  • Konfigurasi Pengalaman Virtualisasi Pengalaman
  • Ngatur Migration Pangguna Negara

4. Ngatur Windows 10 Sign-In lan Identity

  • Identitas Perusahaan
  • Planning for Integration Cloud Identity

5. Ngatur Setelan Desktop lan Aplikasi kanthi Nggunakake Kebijakan Group

  • Ngatur Obyek Kebijakan Grup
  • Konfigurasi Desktop Perusahaan Nggunakake Kebijakan Group
  • Preferensi Privasi Grup

6. Ngatur Akses Data kanggo Perangkat Berbasis Windows

  • Solusi Akses Data
  • Nggawe Situs Registrasi
  • Ngleksanakake Work Folders
  • Ngatur Data Online Nggunakake Solutions Panyimpenan Cloud-Based

7. Ngatur Remote Access Solutions

  • Remote Access Solutions
  • Konfigurasi Akses VPN menyang Remot Jaringan
  • Nggunakake DirectAccess nganggo Windows 10
  • Ndhukung RemoteApp

8. Konfigurasi lan Ngatur Klien Hyper-V

  • Nginstal lan Konfigurasikan Klien Hyper-V
  • Configuring Switches Virtual
  • Nggawe lan Ngatur Virtual Hard Disk lan Mesin Mini

9. Ngatur Piranti Windows 10 Nggunakake Solutions Mobilitas Perusahaan

  • Enterprise Mobility Suite
  • Azure Active Directory Premium
  • Manajemen Hak Azure
  • Microsoft Intune

10. Ngatur Desktop lan Klien Ponsel Nggunakake Microsoft Intune

  • Nggunakake Piranti Lunak Client Intune
  • Kebijakan Inti Microsoft
  • Manajemen Piranti Ponsel Nggunakake Intune

11. Ngatur Update lan Proteksi Endpoint Nggunakake Microsoft Intune

  • Ngatur Update Nggunakake Microsoft Intune
  • Ngatur Proteksi Endpoint

12. Aplikasi lan Resource Akses Nggunakake Microsoft Intune

  • Manajemen Aplikasi Nggunakake Intune
  • Proses Penyebaran Aplikasi
  • Ngontrol Akses menyang Sumber Daya Perusahaan

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM