KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Microsoft nganalisis data karo PowerBI (M20778)

** Mbaleni Voucher Microsoft Panjenengan (SATV) kanggo20778 - Analisis Data karo Latihan PowerBIKursus & Sertifikasi **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

20778 - Analisis Data karo Course Training PowerBI

Ing kursus iki, sampeyan bakal diwenehi konsep kunci ing bisnis Intelligence (BI), analisis data, lan visualisasi data. Sampeyan bisa nemokake kapabilitas solusi BI dhasar lan sinau kanggo nggawe dashboard lan pitakon Power BI Desktop.

Tujuan saka analisis data karo Training PowerBI

  • Nindakake transformasi data desktop BI BI
  • Jelasake pemodelan desktop Power BI
  • Nggawe visualisasi desktop BI BI
  • Nglakokne layanan BI Power
  • Nerangake cara nyambungake menyang data Excel
  • Jlentrehake cara kolaborasi karo data Daya BI
  • Sambungake langsung menyang toko data
  • Ilustrasi Power API API pangembang
  • Ilustrasi aplikasi seluler BI

Penyajian sing ditemtokake kanggo nganalisis data karo Course PowerBI

  • Analis bisnis
  • Pengembang bisnis intelijen
  • Profesional SQL

Prasyarat kanggo Pemirsa Nganyari Data karo Sertifikasi PowerBI

  • Kawruh dhasar sistem operasi Microsoft Windows lan fungsionalitas inti
  • Kawruh dhasar topologi skema gudang data (kalebu skema bintang lan salju)
  • Sawetara paparan dhasar konsep pemrograman (kayata looping and branching)
  • Kesadaran babagan prioritas utama bisnis kayata revenue, untung, lan akuntansi finansial ditindakake
  • Keprigelan aplikasi Microsoft Office (utamane Excel)

Course Outline Duration: 5 Days

1. Pambuka kanggo Self-Service BI Solutions

  • Pambuka kanggo bisnis intelijen
  • Pambuka analisis data
  • Pambuka visualisasi data
  • Ringkesan self-service BI
  • Pertimbangan BI prasaja
  • Piranti sing digunakake kanggo piranti lunak Microsoft

2. Ngenalaken Power BI

  • Daya BI
  • Layanan BI daya

3. Daya BI Data

  • Nggunakake Excel minangka sumber data BI Power
  • Model data BI Power
  • Nggunakake basis data minangka sumber data BI Power
  • Layanan BI daya

4. Mbentuk lan nggabungke data

  • Kueri desktop BI BI
  • Mbentuk data
  • Gabungan data

5. Data Modeling

  • sesambetan
  • DAX queries
  • Pangirahe lan ngukur

6. Visualisasi Data Interaktif

  • Nggawe laporan BI biaya
  • Ngatur solusi Power BI

7. Konektivitas Langsung

  • Data awan
  • Nyambungake menyang analisis layanan

8. API pangembang

  • Visual khusus

9. Aplikasi seluler Power BI

  • Nggunakake aplikasi mobile Power BI
  • Daya BI ditempelake

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews