KoleksiPelatihan Kelas
register

Microsoft Active Directory Services karo Windows Server (M10969)

M10969 XCHARX Active Directory Services with Windows Server Training Cousre & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Layanan Direktori Aktif karo Windows Server - M10969

Mesthi wae, sampeyan bakal sinau babagan cara ngatur lan nglindhungi akses data lan informasi kanthi luwih apik, nyuda panyebaran lan ngatur prasarana identitas, lan menehi akses luwih aman menyang data. Sampeyan bakal bisa mangerteni carane ngatur sawetara fitur-fitur kunci ing Active Directory kayata Layanan Direktori Domain Aktif (AD DS), Kebijakan Group, Dynamic Access Control (DAC), Folder Work, Gabungan Panggonan, Layanan Certificate, lan Layanan Manajemen Hak (RMS) .Ukuran iki nggabungake bahan saka Official Microsoft Learning Product 10969: Layanan Direktori Aktif nganggo Windows Server.

Objectives of Active Directory Services with Windows Server Training XCHARX M10969

  • Nglebok lan ngurus AD DS ing Windows Server 2012
  • Penyebaran AD DS Aman
  • Nglakokake situs DS DS, ngatur lan ngatur replikasi
  • Ngleksanakke lan ngatur Group Policy
  • Ngatur setelan panganggo kanthi Group Policy
  • Ngleksanakke hierarki wewenang sertifikat (CA) karo AD CS lan carane ngatur CAs
  • Ngleksanakake, masang lan ngatur sertifikat
  • Ngleksanakke lan ngatur AD RMS
  • Ngleksanakake lan ngleksanakake AD FS
  • Ngakses akses data aman lan nggunakake teknologi kayata DAC, Folder Work lan Gabungan Workplace
  • Monitor, troubleshoot, lan netepake lampahing bisnis kanggo layanan AD DS
  • Nglakokne lan ngladeni Layanan Direktori Direktori Lightweight Active Directory (AD LDS)

Intended Audience of Active Directory Services with Windows Server Course XCHARX M10969

Profesional Teknologi Informasi (IT) kanthi pengalaman AD DS sing looking kanggo luwih berkembang pengetahuan lan ing Windows Server 2012 lan Windows Server 2012 R2

Prerequisites for Active Directory Services with Windows Server Certification XCHARX M10969

  • Pengalaman nggarap AD DS
  • Pengalaman nggarap lingkungan perusahaan infrastruktur Windows Server
  • Pengalaman nggarap lan ngatasi masalah teknologi infrastruktur jejaring inti kayata resolusi jeneng, IP
  • Addressing, Domain Name System (DNS), lan Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP)
  • Pengalaman nggarap konsep Hyper-V lan virtualisasi server
  • Pangerten praktik-praktik keamanan umum umum
  • Pengalaman nggarap bareng karo sistem operasi klien Windows kayata Windows Vista, Windows 7, utawa Windows 8

Course Outline Duration: 5 Days

1. Ringkesan Akses lan Perlindungan Informasi

  • Pambuka Akses lan Perlindungan Informasi Solusi ing Business
  • Ringkesan Solusi AIP ing Windows Server 2012
  • Ringkesan FIM 2010 R2

2. Penyebaran Lanjutan lan Administrasi AD DS

  • Deploying AD DS
  • Deploying lan Kloning Virtual Domain Controllers
  • Deploying Domain Controllers in Windows Azure
  • Ngatur AD DS

3. Ngamanake AD DS

  • Ngamanake Domain Controllers
  • Ngleksanakke Keamanan akun
  • Nglakoni otentikasi audit

4. Ngleksanakke lan Ngatur Situs AD DS lan Replikasi

  • Ringkesan rekaan AD DS
  • Konfigurasi AD DS Sites
  • Konfigurasi lan Ngawasi Replikasi AD DS

5. Kebijakan Group Pelaksana

  • Ngenalke Kebijakan Grup
  • Ngleksanakke lan ngatur GPOs
  • Lingkungan Kebijakan Grup lan Proses Kebijakan Grup
  • Ngatasi masalah Aplikasi GPOs

6. Ngatur Setelan Panganggo kanthi Group Policy

  • Ngaktifake Cithakan Administratif
  • Configuring Redirection Folder lan Scripts
  • Konfigurasi Benturan Kebijakan Group

7. Deploying lan Ngatur AD CS

  • Deploying CAs
  • Ngatur CAs
  • Troubleshooting, Maintaining, and Monitoring CAs

8. Deploying lan Ngatur Sertifikat

  • Nggunakake Certificates ing Lingkungan Bisnis
  • Deploying lan Ngatur Templat Certificate
  • Ngatur Certificates Penyebaran, Pembatalan, lan Recovery
  • Ngleksanakake lan Ngatur Kartu Pinter

9. Ngleksanakke lan Nggawe AD RMS

  • Ringkesan AD RMS
  • Deploying lan Ngatur Infrastruktur RMS AD
  • Konfigurasi AD RMS Perlindungan Kontèn
  • Konfigurasi Akses njaba kanggo AD RMS

10. Ngleksanakke lan Ngatur AD FS

  • Ringkesan AD FS
  • Deploying AD FS
  • Ngleksanakke AD FS kanggo Organisasi Tunggal
  • Nggunakake AD FS ing Skenario Federasi Bisnis-kanggo-Bisnis
  • Ndawakake FS AD menyang Klien Eksternal

11. Ngleksanakake Akses berkas sing aman

  • Ringkesan Kontrol Akses Dinamis
  • Ngleksanakke DAC Komponen
  • Ngleksanakke DAC kanggo Kontrol Akses
  • Ngleksanakake Akses Bantuan Ditolak
  • Ngleksanakke lan Ngatur Folder Work
  • Ngleksanakake Panggonan Kerja

12. Ngawasi, Ngatur, lan Mbalekake AD DS

  • Ngawasi AD DS
  • Ngatur Database DS DS
  • AD DS Backup and Recovery Options kanggo AD DS lan Solusi Identitas lan Akses Liyane

13. Ngleksanakake Windows Azure Active Directory

  • Ringkesan Windows Azure AD
  • Ngatur Windows Azure AD Akun

14. Ngleksanakke lan ngatur AD LDS

  • Ringkesan AD LDS
  • Deploying AD LDS
  • Konfigurasi AD LDS Instances lan Partisi
  • Konfigurasi AD LDS Replikasi
  • Nggabungake AD LDS karo AD DS

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews