KoleksiPelatihan Kelas
register

Ngatur lan Ngramut Windows 7 (M50292)

Ngatur lan Ngramut Kursus Latihan & Sertifikasi Windows 7

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ngatur lan Ngramut Kursus Pelatihan Windows 7

Sinau pelatihan 7 Windows, sampeyan bakal entuk kawruh lan ketrampilan sing kudu kasil ngatur, njaga, lan troubleshoot komputer Windows 7, lan sampeyan bakal ngrembug fitur SP1. Lumantar laboratorium praktis, sampeyan bakal entuk pengalaman paling berharga karo instalasi lan nganyarke, akses remot, keamanan Windows 7, lan lingkungan desktop anyar. Sampeyan bakal mangerteni carane Windows 7 ngidini kanggo dandan gedhe kanggo keamanan, kinerja sistem sakabèhé, lan aplikasi kompatibilitas-kombinasi sing kuat sing ora katon ing pasar.

Ing kursus latihan Windows 7 limang dina iki, sampeyan bakal fokus ing konfigurasi sukses piranti lan aplikasi IT Pro sing dikirim mawa Windows 7. Sampeyan bakal sinau kanggo ngenali masalah teknis sing bisa dumadi ing komputer klien organisasi, lan sampeyan bakal nemokake alat Windows 7 sing digunakake kanggo ngawasi lan njaga komputer kasebut. Ing pungkasan, sampeyan bakal nginstal lan ngatur desktop Windows 7 sing aman lan ing jaringan, nalika ngarahake limang fitur ngatasi masalah: sistem operasi, hardware, jaringan, keamanan, lan aplikasi.

Kursus iki ngemot materi saka Microsoft Learning Product 50292: Administering and Maintaining Windows 7 lan bisa mbantu sampeyan ing preparation kanggo Exam 70-680: TS: Windows 7, Configuring.

Objectives of Administering and Maintaining Windows 7 Certification

  • Carane nggunakake macem-macem jinis instalasi lan path upgrade sing kasedhiya
  • Ngatur lan ngatur desktop Windows 7
  • Fitur anyar Windows 7 SP1
  • Nambah desktop Windows 7 menyang jaringan IPv4 / IPv6 aktif
  • Ngatur Windows 7 kanggo lingkungan Direktori Aktif lan setelan Kebijakan Grup anyar
  • Ngatur piranti lan aplikasi Windows 7 IT Pro
  • Kapabilitas lan utilitas remot Windows 7
  • Cara migunakaké Windows Firewall nganggo fitur-fitur canggih lan profil jaringan
  • Ngatur akses remote lan akses remot Windows 7
  • Cara nggunakake Windows 7 Mobility Center kanggo ngatur mesin Windows 7 seluler
  • Ngamanake desktop Windows 7
  • Ngatur lan nggunakake kontrol akun Panganggo ing macem-macem profil jaringan
  • Ngatur aplikasi pihak katelu Windows 7 kanthi Standard User Analyzer lan toolkit Kompatibilitas Aplikasi
  • Monitor lan troubleshoot komputer Windows 7 kanggo masalah karo sistem operasi, hardware, keamanan jaringan, lan aplikasi

Intended Audience for Administering and Maintaining Windows 7 Course

Profesional profesional tingkat perusahaan sing fokus ing macem-macem sistem operasi desktop, aplikasi desktop, piranti seluler, jaringan, lan masalah support hardware, sing nduweni pengalaman karo sistem operasi server Windows, lan proyek-proyek sing mbutuhake dheweke tetep pinter lan terampil versi anyar lan nganyari teknologi kaya sing ditegesake dening lingkungan bisnis.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Pambuka kanggo Windows 7

  • Evolution of Windows Desktop Operating System
  • Produk lan Fitur Windows 7
  • Kompatibilitas Perangkat Keras lan Perangkat Lunak Windows 7
  • Fitur anyar Windows 7 SP1

2. Nginstal Windows 7

  • Instalasi Anyar Windows 7
  • Nganyarke kanggo Windows 7
  • Teknologi Peluncuran Windows Server 2008 R2 kanggo Windows 7
  • Windows 7 Boot Process

3. Konfigurasi lan Ngatur Windows 7 Settings

  • Sistem Properti
  • Nggunakake Panel Kontrol Windows 7
  • Ngatur Akun lan Profil Anggota
  • Configuring Searching and Indexing

4. Ngganti Kapabilitas Anggota Windows 7

  • Model Windows Tampilan Tampilan Anyar
  • Mulai Menu lan Tugasbar Setelan
  • Desktop Personalisasi
  • Pengalaman Windows 7 Aero

5. Windows 7 ing Workgroup

  • Workgroup vs. Domain Direktori Aktif
  • Nggabungake Workgroup Windows 7
  • Windows 7 HomeGroups
  • Windows 7 Libraries
  • Nuduhake Resources

6. Nggabungake Windows 7 karo Active Directory

  • Ringkesan DNS
  • Windows Server 2008 R2 Active Directory
  • Gabung karo Active Directory Domain
  • Nggunakake Alat Direktori Aktif adoh
  • Kebijakan Group Pelaksana

7. Windows 7 Networking

  • TCP / IP Fundamentals
  • TCP / IP Stack Generation Next
  • DHCP
  • Pusat Network and Sharing
  • BranchCache

8. Kapabilitas Remote Windows 7 lan Utilities

  • Jaringan pribadi virtual 7
  • Windows 7 DirectAccess
  • Remote Desktop
  • Pilihan Manajemen Daya
  • Offline File lan Folder

9. Nggarap Sistem Gambar

  • Manajemen Disk lan Pemisahan
  • Ndhuwur VHD File
  • Fitur NTFS Versi 6.x
  • File Sistem Keamanan
  • Nggunakake EFS kanggo Aman file

10. Ngamanake Windows 7

  • Setelan Kontrol Akun Anggota
  • Konfigurasi Windows 7 Firewall
  • Essentials Keamanan Microsoft
  • Update Windows
  • Nggunakake Bitlocker kanggo Ngamanake Disk
  • Nglindhungi Proteksi Akses Jaringan

11. Windows 7 Backup and Recovery

  • Windows 7 Protection System
  • Mulihake Versi Sedurunge File
  • Gawe serep lan pulihake
  • Sistem cadangan Windows 7
  • Mbangun Disc Repair System
  • Nggawe Disk WinRE Custom

12. Ngatasi masalah lan Ngawasi Windows 7

  • Analisis kinerja sistem
  • Alat Panelusur
  • Ngatasi masalah Piranti
  • Ngoptimalake Kinerja Windows 7

13. Aplikasi Running and Troubleshooting on Windows 7

  • Piranti Kompatibilitas Aplikasi kanggo Windows 7
  • Windows 7 File lan Virtualization Registry
  • Microsoft Virtual PC lan XP Mode

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews