KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

20345-1A XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016

20345 -1A: Ngatur Pelatihan & Sertifikasi Microsoft Exchange Server 2016

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

20345 -1A: Ngatur Pelatihan Microsoft Exchange Server 2016

Kursus sing dipimpin instruktur 5 iki mulang para profesional TI babagan carane ngatur lan ndhukung Exchange Server 2016. Siswa bakal mangerteni carane nginstal Exchange Server 2016, lan cara ngatur lan ngatur lingkungan Exchange Server. Jangka wae kalebu carane ngatur panampa email lan folder umum, kalebu cara nindakake operasi akeh nggunakake Exchange Management Shell. Siswa uga bakal sinau cara ngatur konektivitas klien, transportasi pesen lan higienene, cara kanggo ngleksanakake lan ngatur penyebaran Exchange Server sing dhuwur, lan carane ngimplementasikan solusi pemulihan lan pemulihan bencana.

Kursus kasebut uga mulang para siswa carane njaga lan ngawasi penyebaran Exchange Server 2016. Kajaba iku, siswa bakal sinau cara ngatur Exchange Online ing panyebaran Office 365.

Tujuane Nggawe Pelatihan Microsoft Exchange Server 2016

  • Nindakake panyebaran lan dhasar manajemen Exchange Server 2016.
  • Ngatur Exchange Server 2016.
  • Nggawe lan ngatur macem-macem obyek panampa ing Exchange Server 2016.
  • Gunakake Exchange Management Shell kanggo nggawe lan ngatur macem-macem panampa objek ing Exchange Server 2016, lan nindakake macem-macem tugas kanggo ngotomatisasi tata cara Manajemen Exchange.
  • Ngonfigurasi panyambungan klien menyang Exchange Server 2016, lan ngatur layanan Akses Klien.
  • Ngleksanakake lan ngatur kasedhiyan dhuwur.
  • Nglakokake Recovery cadangan lan bencana kanggo Exchange Server 2016.
  • Ngatur opsi transportasi pesen.
  • Ngatur kabutuhan pesen lan opsi keamanan.
  • Ngleksanakake lan ngatur deployments Exchange Online.
  • Monitor lan troubleshoot Exchange Server 2016.
  • Ngamanake lan njaga Exchange Server 2016.

Khalayak Sastranegara kanggo Ngatur Microsoft Exchange Server 2016 Course

Course iki utamané dimaksudaké kanggo wong-wong sing pengin dadi administrator pesan perusahaan tingkat kanggo Exchange Server 2016. Generalist IT lan bantuan profesional meja sing pengin ngerti babagan Exchange Server 2016 bisa uga njupuk kursus iki. Siswa njupuk kursus iki wis samesthine duwe rong taun pengalaman ing bidang IT - biasane ing dhaerah Administrasi Windows Server, administrasi jaringan, meja bantuan, utawa sistem administrasi. Ora samesthine duwe pengalaman karo versi Exchange Server sadurunge.

Penonton secondary kanggo kursus iki kalebu profesional TI sing njupuk kursus iki minangka materi persiapan kanggo ujian 70-345: Merancang lan Deploying Microsoft Exchange Server 2016, utawa minangka bagéan saka requirement kanggo MCSE: sertifikat Microsoft Exchange Server 2016.

Prasyarat kanggo Ngatur Microsoft Exchange Server 2016 Certification

Sadurunge nekani kursus iki, murid kudu duwe:

  • A pengalaman rong taun minimal sing ngatur Windows Server, kalebu Windows Servis 2012 R @ utawa Windows Server 2016.
  • Minimal rong taun pengalaman kerja karo Layanan Domain Dhaptar aktif (AD DS). A minimal rong taun pengalaman nggarap resolusi jeneng kalebu Domain Name System (DNS).
  • Pangerten konsep TCP / IP lan jaringan.
  • Undhake Windows Server 2012 R2 utawa luwih anyar, lan AD DS, kalebu perencanaan, ngrancang, lan nggelar.
  • Pangerten konsep keamanan kayata otentikasi lan wewenang.
  • Pangerten Simple Mail Transfer Protocol (SMTP).
  • Pengetahuan migunakake teknologi infrastruktur kunci umum (PKI), kalebu Layanan Sertifikat Active Directory (AD CS).

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Nganggo Microsoft Exchange Server 2016

Modul iki nggambarake fitur lan dandanan ing Exchange Server 2016. Modul iki uga nggambarake syarat lan opsi penyebaran kanggo ngleksanakake Exchange Server 2016. Pawulangan

  • Ringkesan Exchange Server 2016
  • Syarat lan opsi penyebaran kanggo Exchange Server 2016

Lab: Nggunakake Microsoft Exchange Server 2016

  • Nliti persyaratan lan prasyarat kanggo instalasi Exchange Server 2016
  • Deploying Exchange Server 2016

Modul 2: Ngatur server Microsoft Exchange Server 2016

Modul iki nggambarake piranti manajemen sing bisa digunakake kanggo ngatur njaga lan njaga Exchange Server 2016. Modul kasebut uga nerangake fitur lan fungsi saka peran lan prosedur server kothak kanggo konfigurasi server kothak layang. Pawulangan

  • Manajemen Exchange Server 2016
  • Ringkesan server kiriman surat Exchange 2016
  • Konfigurasi server kothak layang

Lab: Konfigurasi server kothak layang

  • Nggawe lan konfigurasi database kothak layang

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelas Manajemen Microsoft Exchange Server 2016.
  • Jerehake server server Exchange Server 2016.
  • Ngatur server kothak

Modul 3: Ngatur objek panampa

Modul iki nggambarake jinis obyek panampa ing Exchange Server 2016, lan nerangake cara ngatur obyek kasebut. Modul uga nggambarake cara ngatur dhaptar alamat lan kawicaksanan ing peran server kothak. Pawulangan

  • Penerima Exchange Server 2016
  • Ngatur panampa Exchange Server
  • Konfigurasi dhaptar alamat lan kawicaksanan

Lab: Ngatur panampa Exchange Server lan folder umum

  • Ngatur panampa
  • Ngatur folder umum folder umum

Lab: Ngatur dhaptar alamat lan kawicaksanan alamat Exchange Server

  • Ngatur kawicaksanan alamat email
  • Ngatur dhaptar alamat lan kawicaksanan buku alamat

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Illahi macem-macem panrima Microsoft Exchange Server 2016.
  • Ngatur panampa Exchange Server 2016.
  • Ngatur dhaptar alamat lan kawicaksanan.

Modul 4: Ngatur Microsoft Exchange Server 2016 lan objek panampa kanthi nggunakake Exchange Management Shell

Modul iki menehi ringkesan Exchange Management Shell, lan nggambarake cara migunakake kanggo ngatur object konfigurasi lan panrima Exchange Server 2016.

  • Ringkesan Shell Manajemen Exchange
  • Ngatur Exchange Server 2016 kanthi nggunakake Exchange Management Shell
  • Ngatur Exchange Server 2016 kanthi nggunakake skrip Exchange Management Shell

Lab: Ngatur Exchange Server lan objek panampa kanthi nggunakake Exchange Management Shell

  • Nggunakake Exchange Management Shell kanggo ngatur panampa
  • Nggunakake Exchange Management Shell kanggo ngatur Exchange Server

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake cmdlets Exchange Management Shell sing bisa digunakake kanggo ngatur lan ngatur Microsoft Exchange Server 2016.
  • Ngatur Exchange Server lan objek panampa kanthi nggunakake Exchange Management Shell.
  • Ngatur Exchange Server lan objek panampa kanthi nggunakake skrip Exchange Management Shell.

Modul 5: Ngleksanakake panyambungan klien

Modul iki nggambarake cara ngatur lan ngatur Layanan Akses Klien ing Exchange Server 2016. Modul kasebut uga nerangake pilihan kanggo konfigurasi panyambungan klien, Microsoft Outlook ing web, lan olahpesen seluler. Pawulangan

  • Konfigurasi layanan akses klien ing Exchange Server 2016
  • Ngatur layanan klien
  • Konektivitas klien lan penerbitan layanan Exchange Server 2016
  • Konfigurasi Outlook ing web
  • Konkonfigurasi olahpesen seluler ing Exchange Server 2016

Lab: Nglebokaké lan nyinkronake layanan akses klien ing Exchange Server 2016

  • Konfigurasi sertifikat kanggo akses klien
  • Konfigurasi opsi akses klien
  • Configuring custom MailTips

Lab: Nglebokaké lan nyinkronake layanan akses klien ing Exchange Server

  • Konfigurasi Exchange Server 2016 kanggo Outlook
  • Konfigurasi Outlook ing web
  • Konfigurasi Microsoft Exchange ActiveSync

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur layanan akses klien ing Microsoft Exchange Server 2016.
  • Ngatur layanan klien.
  • Jelasake konektivitas klien lan publikasi layanan Exchanger Server 2016.
  • Ngatur Microsoft Outlook ing web.
  • Ngatur olahpesen seluler ing Exchange Server 2016.

Modul 6: Ngatur kasedhiyan dhuwur ing Exchange Server 2016

Modul iki nggambarake opsi kasedhiyan dhuwur sing digawe dadi Exchange Server 2016. Modul kasebut uga nerangake carane ngatur kasedhiyan dhuwur kanggo pangkalan data Mailbox lan layanan Client Access

  • Kasedhiyan ing Exchange Server 2016
  • Configuring database kotak centang sing akeh banget sing kasedhiya
  • Konfigurasi kasedhiyan layanan Akses Client.

Lab: Ngleksanakake HARI

  • Nggawe lan nyinkronake grup kasedhiyan basis data

Lab: Ngleksanakake lan nguji kasedhiyan dhuwur

  • Nggunakake solusi kasedhiyan dhuwur kanggo layanan akses klien
  • Nguji konfigurasi kasedhiyan dhuwur

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelasake opsi kasedhiyan dhuwur ing Exchange Server 2016.
  • Ngatur database kothak layang sing dhuwur.
  • Ngatur layanan akses klien sing dhuwur banget.

Modul 7: Nglakoni pemulihan bencana kanggo Microsoft Exchange Server 2016

Modul iki nggambarake opsi serep lan pemulihan ing Exchange Server 2016 lan nerangake faktor-faktor sing kudu ditimbang nalika sampeyan nggunakake opsi kasebut. Pawulangan

  • Ngimplikasikan cadangan Exchange Server 2016
  • Ngimplementasikan Recovery Server 2016

Lab: Nggawe Server Exchange 2016

  • Nggawe back up Exchange Server 2016

Lab: Nglakoni pemulihan bencana kanggo Exchange Server 2016

  • Mulihake data Exchange Server 2016
  • Mulihake anggota Exchange Server DAG (opsional)

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake cara ngetrapake cadangan Microsoft Exchange Server 2016.
  • Nerangake carane ngleksanakake Recovery Server 2016.

Modul 8: Configuring and managing transport message

Modul iki menehi ringkesan transportasi pesen, lan nggambarake cara ngatur pesen transportasi. Modul iki uga nggambarake carane ngatur aturan transportasi lan kawicaksanan DLP kanggo ngatur transport.Lessons pesen

  • Ringkesan pengiriman pesen
  • Ngonfigurasi transport pesen
  • Ngatur aturan transportasi

Lab: Ngonfigurasi transport pesen

  • Ngonfigurasi transport pesen
  • Ngatasi masalah pengiriman pesen
  • Konfigurasi aturan transportasi disclaimer
  • Configuring a DLP policy for financial data

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelasake transportasi pesen.
  • Ngatur pesen transportasi.
  • Ngatur aturan transportasi.

Modul 9: Ngonfigurasi proteksi antivirus, antispam, lan malware

Modul iki nggambarake fitur lan fungsi fungsi Edge Edge server ing Exchange Server 2016. Modul kasebut uga nerangake carane ngatur keamanan pesen kanthi ngleksanakake solusi antivirus lan antispam

  • Deploying lan ngatur server Edge Transport kanggo keamanan pesen
  • Nglakoni solusi antivirus kanggo Exchange Server 2016
  • Ngleksanakake solusi antispam kanggo Exchange Server 2016

Lab: Configuring security message

  • Konfigurasi lan nguji EdgeSync
  • Konfigurasi fitur proteksi antivirus, antispam, lan malware ing Exchange Server 2016

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nglebokake lan ngatur peran server Edge Transport kanggo keamanan pesen.
  • Nglakoni solusi antivirus kanggo Microsoft Exchange Server 2016.
  • Nglakokake solusi antispam kanggo Exchange Server 2016.

Modul 10: Ngleksanakke lan ngatur panyebaran Microsoft Exchange Online

Modul iki nggambarake fitur-fitur kunci Exchange Online lan Kantor 365. Modul iki uga nggambarake cara ngatur lan migrasi menyang Exchange Online. Pawulangan

  • Ringkesan Exchange Online lan Kantor 365
  • Ngatur Exchange Online
  • Nglakokaké migrasi menyang Exchange Online

Lab: Ngatur Exchange Online

  • Ngatur Exchange Online

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nyedhiyani ringkesan Exchange Online lan Kantor 365.
  • Ngatur Exchange Online.
  • Nglakokaké migrasi menyang Exchange Online.

Modul 11: Ngawasi lan ngatasi masalah Microsoft Exchange Server 2016

Modul iki nggambarake cara ngawasi lan ngatasi masalah Exchange Server 2016. Modul iki nuduhake cara ngumpulake lan nganalisa data kinerja kanggo macem-macem panampa lan panggonan Exchange Server. Modul iki uga nggambarake carane ngatasi masalah basis data, masalah konektivitas, lan masalah kinerja.Lessons

  • Ngawasi Exchange Server 2016
  • Ngatasi masalah Exchange Server 2016

Lab: Monitoring lan carane ngatasi masalah Exchange Server 2016

  • Ngawasi Exchange Server
  • Ngatasi masalah kasedhiyan database
  • Ngatasi masalah layanan akses klien

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Monitor Exchange Server 2016.
  • Selehake Exchange Server 2016.

Modul 12: Ngamanake lan njaga Exchange Server 2016

Modul iki nggambarake carane njaga lan nganyari organisasi Exchange Server. Modul kasebut nuduhake cara ngatur lan ngatur keamanan administratif lan audit administratif ing Exchange Server 2016. Pawulangan

  • Ngganti Exchange Server karo kontrol akses berbasis peran (RBAC)
  • Konfigurasi logging audit ing Exchange Server 2016
  • Ndhukung Exchange Server 2016

Lab: Ngamanake lan njaga Exchange Server 2016

  • Configuring ijin Exchange Exchange
  • Konfigurasi pengaji audit
  • Nggawe update ing Exchange Server 2016.

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur RBAC ing Microsoft Exchange Server 2016.
  • Ngonfigurasi opsi sing gegandhengan karo logging panganggo lan administrator.
  • Njaga lan nganyari Exchange Server 2016.

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews


Bagean 1Nggunakake Microsoft Exchange Server 2016
Reading 1Ringkesan Exchange Server 2016
Reading 2Syarat lan opsi penyebaran kanggo Exchange Server 2016
Reading 3Lab: Nliti persyaratan lan prasyarat kanggo instalasi Exchange Server 2016
Reading 4Lab: Deploying Exchange Server 2016
Bagean 2Ngatur server Microsoft Exchange Server 2016
Reading 5Manajemen Exchange Server 2016
Reading 6Ringkesan server kiriman surat Exchange 2016
Reading 7Konfigurasi server kothak layang
Reading 8Lab: Nggawe lan konfigurasi database kothak layang
Bagean 3Ngatur obyek panampa
Reading 9Ngatur obyek panampa
Reading 10Ngatur panampa Exchange Server
Reading 11Konfigurasi dhaptar alamat lan kawicaksanan
Reading 12Lab: Ngatur panampa
Reading 13Lab: Ngatur layang e-mail folder umum
Reading 14Lab: Ngatur kawicaksanan alamat email
Reading 15Lab: Ngatur dhaptar alamat lan kawicaksanan buku alamat
Bagean 4Ngatur Microsoft Exchange Server 2016 lan objek panampa kanthi nggunakake Exchange Management Shell
Reading 16Ringkesan Shell Manajemen Exchange
Reading 17Ngatur Exchange Server 2016 kanthi nggunakake Exchange Management Shell
Reading 18Ngatur Exchange Server 2016 kanthi nggunakake skrip Exchange Management Shell
Reading 19Lab: Nggunakake Exchange Management Shell kanggo ngatur panampa
Reading 20Lab: Nggunakake Exchange Management Shell kanggo ngatur Exchange Server
Bagean 5Ngleksanakake panyambungan klien
Reading 21Konfigurasi layanan akses klien ing Exchange Server 2016
Reading 22Ngatur layanan klien
Reading 23Konektivitas klien lan penerbitan layanan Exchange Server 2016
Reading 24Konfigurasi Outlook ing web
Reading 25Konfigurasi Outlook ing web
Reading 26Konkonfigurasi olahpesen seluler ing Exchange Server 2016
Reading 27Lab: Konfigurasi sertifikat kanggo akses klien
Reading 28Lab: Konkonfigurasi opsi akses klien
Reading 29Lab: Configuring custom MailTips
Reading 30Lab: Konfigurasi Exchange Server 2016 kanggo Outlook
Reading 31Lab: Konfigurasi Outlook ing web
Reading 32Lab: Konfigurasi Microsoft Exchange ActiveSync
Bagean 6Ngatur kasedhiyan dhuwur ing Exchange Server 2016
Reading 33Kasedhiyan ing Exchange Server 2016
Reading 34Configuring database kotak centang sing akeh banget sing kasedhiya
Reading 35Konfigurasi kasedhiyan layanan Akses Client.
Reading 36Lab: Nggawe lan konfigurasi grup kasedhiyan basis data
Reading 37Lab: Nggawe solusi kasedhiyan dhuwur kanggo layanan akses klien
Reading 38Lab: Nguji konfigurasi kasedhiyan dhuwur
Bagean 7Nglakokake pemulihan bencana kanggo Microsoft Exchange Server 2016