KoleksiCourse online
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

20342B - Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013

20342B - Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training

Modul iki bakal ngajar murid carane ngatur lan ngatur lingkungan olahpesen MS Exchange Server 2013. Modul iki uga bakal diwulang sampeyan carane ngatur Exchange Server 2013, lan bakal menehi praktik, pedoman, lan anggepan sing paling apik sing bakal mbantu mahasiswa ngoptimalake panyebaran Exchange Server.

Tujuan Solusi Advanced Microsoft Exchange Server 2013 Course

Prasyarat kanggo Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 Certification

  • Liwati 70-341: Solusi Utama Microsoft Exchange Server 2013, utawa padha karo
  • Minimal rong taun pengalaman kerja karo Exchange Server
  • Minimal enem sasi pengalaman nggarap Exchange Server 2010 utawa Exchange Server 2013
  • Minimal rong taun pengalaman ngurus Windows Server, kalebu Windows Server 2008 R2 utawa Windows Server 2012
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap Active Directory
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap resolusi jeneng, kalebu DNS
  • Pengalaman nggarap sertifikat, kalebu sertifikat kunci publik (PKI)
  • Pengalaman nggarap Windows PowerShell

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Resapanensi Situs Perancangan lan Penerapan

Modul iki nerangake carane ngrancang lan ngleksanakake daya tahan situs kanggo Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Resiliensi Situs lan Ketersediaan Dhuwur ing Exchange Server 2013
  • Planning a Resilient Implementation Site
  • Situs Resilience

Lab: Meresepake Situs Resiliensi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan ngleksanakake resilience situs kanggo Exchange Server 2013.

Modul 2: Virtualisasi Perencanaan kanggo Microsoft Exchange Server 2013

Modul iki nerangake carane ngatur strategi virtualisasi kanggo peran Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Merencanakake Penyebaran Hyper-V kanggo Exchange Server 2013
  • Virtualizing Exchange Server 2013 Server Roles

Lab: Planning Virtualization of Exchange Server Roles

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa merencanakake strategi virtualisasi kanggo peran Exchange Server 2013.

Modul 3: Ringkesan Exchange Server 2013 Unified Messaging

Modul iki nerangake konsep dhasar Unified Messaging ing Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Ringkesan Teknologi Telephony
  • Unified Messaging in Exchange Server 2013
  • Komponen Olahpesan Bersatu

Lab: Ringkesan Olahpesen Bersatu

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa njelasake konsep dasar Unified Messaging ing Exchange Server 2013.

Modul 4: Merancang lan Ngleksanakake Exchange Server 2013 Unified Messaging

Modul iki nerangake cara ngrancang lan ngapikake Exchange Server 2013 Unified Messaging.Pawulangan

  • Nggawe Deployment Messaging Unified
  • Deploying lan Konfigurasi Komponen Olahpesan Unified
  • Merancang lan Ngleksanakake Integrasi UM 2013 UM Server karo Lync Server 2013

Lab: Merancang lan Ngleksanakake Exchange Server 2013 Unified Messaging

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan ngapikake Exchange Server 2013 Unified Messaging.

Modul 5: Merancang lan Nglancar Pesan Keamanan Transportasi

Modul iki nerangake cara ngrancang lan ngleksanakake keamanan transportasi pesen.Pawulangan

  • Ringkesan Keperluan Kebijakan lan Kepatuhan Pesen
  • Compliance Transport Designing and Implementing
  • Merancang Layanan Layanan Manajemen Hak Direktori (AD RMS) Integrasi karo Exchange Server 2013

Lab: Merancang lan Nglancarake Pesan Keamanan Transportasi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan ngleksanakake keamanan transportasi pesen.

Modul 6: Penylametan Pesen Merancang lan Ngleksanakake

Modul iki nerangake cara ngrancang lan ngleksanakake retensi pesen ing Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Ringkesan Manajemen Records Manajemen lan Pengarsipan
  • Nggawe Panggonan Arsip
  • Penylametan Pesen Merancang lan Ngleksanakake

Lab: Nggawe lan Nggawe Penyetelan Pesen

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan ngleksanakake retensi pesen ing Exchange Server 2013.

Modul 7: Merancang lan Ngleksanakake Olahpesen Olahpesan

Modul iki nerangake cara ngrancang lan ngapikake tundhuk olahpesen.Pawulangan

  • Merancang lan Ngleksanani Luwih Nyuda Data
  • Nggawe lan Ngleksanakake Panggonan Ana Panggonan
  • Merancang lan Ngleksanakake Panggonan ing Papan

Lab: Merancang lan Ngleksanakake Olahpesen Olahpesan

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa ngrancang lan nglakoni ketaatan olahpesen.

Modul 8: Merancang lan Ngleksanakake Keamanan Administratif lan Pemeriksa

Modul iki nemtokake cara ngrancang lan ngleksanakake keamanan administratif ing lingkungan Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Nggawe lan Ngleksanakake Kontrol Akses Peranan (RBAC)
  • Nggawe lan Ngleksanakake Ijin Split
  • Planning and Implementing Audit Logging

Lab: Nggawe lan Ngleksanakke Keamanan Administrasi lan Audit

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan ngleksanakake keamanan administratif ing lingkungan Exchange Server 2013.

Modul 9: Ngatur Exchange Server 2013 karo Exchange Management Shell

Modul iki nerangake carane nggunakake Windows PowerShell 3.0 kanggo ngatur Exchange Server 2013.Pawulangan

  • Ringkesan Windows PowerShell 3.0
  • Ngatur Penerima Exchange Server kanthi Nggunakake Exchange Management Shell
  • Nggunakake Windows PowerShell kanggo Ngatur Server Exchange

Lab: Ngatur Microsoft Exchange Server 2013 kanthi Nggunakake Exchange Management Shell

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa nggunakake Windows PowerShell 3.0 kanggo ngatur Exchange Server 2013.

Modul 10: Integrasi lan Ngleksanakake Integrasi karo Microsoft Exchange Online

Modul iki nerangake carane ngrancang lan ngleksanakake integrasi karo Exchange Online.Pawulangan

  • Planning kanggo Exchange Online
  • Merencanakan lan Ngleksanakake Migrasi menyang Exchange Online
  • Merencanakake nyedhaki bebarengan karo Exchange Online

Lab: Merancang Integrasi karo Exchange Online

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa ngrancang lan ngleksanakake integrasi karo Exchange Online.

Modul 11: Merancang lan Ngleksanaaken Coexistence Messaging

Modul iki nerangake cara ngrancang lan ngleksanakke bebarengan karo olahpesen.Pawulangan

  • Federasi Merancang lan Ngleksanakake
  • Merancang Koordinasi Antara Exchange Server Organisasi
  • Nggawe lan Nglindhungi Mailbox Cross-Forest Moves

Lab: Ngleksanakke Coexistence Olahpesen

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan nglakoni koeksistensi olahpesen.

Modul 12: Nganyarke lan Ngleksanakake Upgrades Exchange Server

Modul iki nemtokake cara ngrancang lan ngleksanakake nganyarke saka versi Exchange Server sadurunge.Pawulangan

  • Ngarencanake Pangembangan saka Versi Server Exchange sing Dawa
  • Ngleksanakake Upgrade saka Versi Exchange sadurungé

Lab: Nganyarke saka Exchange Server 2010 kanggo Exchange Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal ngrancang lan ngleksanakake nganyarke saka versi Exchange Server sadurunge.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Sawise ngrampungake "Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training "Calon kudu njupuk Ujian 70-342 kanggo menehi sertifikat.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in gurgaon
  • 20342B: Advanced Solutions saka sertifikat Microsoft Exchange Server 2013 ing Gurgaon
  • Institute for 20342B: Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 ing gurgaon
  • 20342B: Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 ing Gurgaon
  • 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 certification in gurgaon
  • 20342B: Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 ing Gurgaon
  • Best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Online
  • 20342B: Advanced Solutions saka Microsoft Exchange Server 2013 training