KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Solusi Advanced Microsoft SharePoint Server 2013

Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Solusi Advanced Microsoft SharePoint Server 2013 Training Course

Modul iki bakal ngajar siswa carane mbangun, ngrancang, lan ngatur lingkungan MS SharePoint Server 2013. Modul iki bakal difokusake: nglaksanaake kasedhiyan dhuwur, Layanan Konektivitas Bisnis, arsitektur aplikasi layanan, fitur komputasi sosial, pemulihan bencana, platform lan fitur produktivitas lan kolaborasi, lan aplikasi.

Tujuan saka Solusi Lanjutan saka Microsoft SharePoint Server 2013 Training

  • Ngatur SharePoint Server 2013 Farms
  • Nggawe lan Ngatur Koleksi Situs lan Situs
  • Design SharePoint Infrastructure for High Availability
  • Rencana kanggo Recovery Recovery
  • Desain lan Ngatur Aplikasi Layanan Topologi
  • Ngatur Federasi Aplikasi Layanan
  • Ngatur Layanan Toko Aman
  • Ngatur Bisnis Model Konektivitas Data
  • Nggawe Situs Komunitas Infrastruktur
  • Ngatur Partisipasi Situs Komunitas
  • Rencana lan Ngatur Fitur Kolaborasi
  • Rencana lan Ngatur Komposit
  • Nggawe lan Ngatur Katalog App Korporat

 

Prasyarat kanggo Solusi Lanjutan saka Microsoft SharePoint Server 2013 Course

  • Sukses rampung mesthi 20331: Solusi inti saka MS SharePoint Server 2013, Ujian 70-331: Solusi inti saka MS SharePoint 2013
  • 1 taun pengalaman ing pemetaan syarat bisnis
  • Kawruh babagan desain jaringan
  • Pengalaman ngelola perangkat lunak ing lingkungan server Windows Server 2012 utawa server perusahaan Windows 2008 R2.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Ngerti Arsitektur 2013 SharePoint Server

Modul iki nepangake fitur arsitektur sing ndhukung Microsoft SharePoint Server 2013, loro kanggo panggonane ing panggonan lan online. Iki kalebu pamriksan fitur sing anyar ing versi iki, uga sing wis dibusak. Modul iki nampilake unsur-unsur struktural dhasar saka penyebaran ladenan, lan opsi deployment liyane sing kasedhiya ing SharePoint 2013.

Pawulangan

  • Komponen inti saka Arsitektur SharePoint 2013
  • Fitur anyar ing SharePoint Server 2013
  • SharePoint Server 2013 lan SharePoint Online Editions

Lab: Reviewing Core SharePoint Concepts

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake fitur arsitektur saka SharePoint Server 2013.
  • Ngenali fitur anyar lan ora gampang ing SharePoint 2013.
  • Jelasake edisi kanggo SharePoint Server 2013 on-premise lan SharePoint Online.

Modul 2: Merancang Strategi Manajemen Kesinambungan Bisnis

Modul iki mriksa kasedhiyan dhuwur lan pemulihan bencana ing SharePoint 2013. Nalika ngrancang strategi kasedhiyan kasedhiya lan pemulihan bencana kanggo farm SharePoint, penting kanggo ngerti pendekatan sing beda-beda sing dibutuhake dening saben level logis ing peternakan. Kasedhiya dhuwur kanggo level database mbutuhake pangerten babagan carane SQL Server menehi kasedhiyan dhuwur lan syarat sing gegandhengan. Akses dhuwur kanggo level aplikasi bisa langsung kanggo sawetara aplikasi layanan, dene aplikasi liyane, kayata Panelusuran, mbutuhake perencanaan tambahan lan konfigurasi kanggo kasedhiyan dhuwur. Tingkatan ngarep ngarep web uga bakal mbutuhake perencanaan lan konfigurasi tambahan kanggo kasedhiyan dhuwur, lan arsitek kudu nimbang fitur manajemen permintaan SharePoint 2013 anyar. Pemulihan bencana SharePoint farm tansah mbutuhake perencanaan lan pangerten babagan komponen lan alat cadangan sing wis ana. Ing babagan iki SharePoint 2013 ora beda, lan administrator farm kudu nggawe rencana pemulihan bencana sing nyatakake babagan isi lan konfigurasi, carane data bisa dibaleni, lan jadwal gawe serep sing dibutuhake.

Pawulangan

  • Merancang Topologi Database kanggo Kasedhiyan lan Disaster Recovery
  • Merancang Infrastruktur SharePoint kanggo Ketersediaan Tinggi
  • Planning for Disaster Recovery

Lab: Planning and Performing Backups and Restores

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Pilih konfigurasi server basis data sing cocok kanggo syarat kasedhiyan.
  • Desain arsitektur lan infrastruktur fisik kanggo memenuhi syarat kasedhiyan.
  • Ngembangake lan implementasi strategi cadangan lan mulihake.

Modul 3: Ngarencanakake lan Ngleksanakke Arsitektur Aplikasi Layanan

Aplikasi layanan ditepungake ing SharePoint 2010, ngganti arsitektur Provider Service Sharing saka Microsoft Office SharePoint Server 2007. Aplikasi layanan nyedhiyakake desain fleksibel kanggo ngirimke layanan, kayata ngatur metadata utawa PerformancePoint, kanggo pangguna sing butuh. Ana sawetara topologi penyebaran sing kasedhiya nalika sampeyan nemtokake penerapan aplikasi layanan sampeyan. Iki kalebu model aplikasi layanan single-farm, single-instance kanggo luwih kompleks, lintas-pertanian, desain multi-conto. Apa sing paling penting yaiku nggawe desain sing cocog karo kabutuhan organisasi sampeyan ing syarat-syarat kinerja, fungsionalitas, lan keamanan.
Modul ini nampilake arsitektur aplikasi layanan, cara kanggo ndaftarke persyaratan bisnis kanggo desain, lan opsi kanggo ukuran perusahaan, arsitektur aplikasi layanan gabungan.

Pawulangan

  • Layanan Aplikasi Planning
  • Merancang lan Konfigurasi Topologi Aplikasi Layanan
  • Konfigurasi Aplikasi Layanan Federasi

Lab: Planning a Architecture Application ServiceLab: Layanan Federasi Aplikasi antarane SharePoint Server Farms

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake arsitektur aplikasi layanan.
  • Jelasake opsi dhasar desain aplikasi layanan.
  • Nerangake carane ngatur penyebaran aplikasi layanan federated.

Modul 4: Configuring and Managing Business Connectivity Services

Paling organisasi nyimpen informasi ing macem-macem sistem beda. Ing sawetara kasus, organisasi kasebut pengin bisa ndeleng lan sesambungan karo informasi saka sistem sing beda iki saka antarmuka sing siji. Iki ngurangi kabutuhan para buruh informasi kanggo terus ngoper antarane sistem lan nggawe kesempatan kanggo panganggo daya utawa analis nggabungake data saka pirang-pirang sumber.
Ing SharePoint 2013, Business Connectivity Services (BCS) yaiku kumpulan teknologi sing ngijini sampeyan nganalili, ndeleng, lan berinteraksi karo data saka sistem eksternal. Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake cara ngatur lan ngatur macem-macem komponen BCS.

Pawulangan

  • Perencanaan lan Konfigurasi Layanan Konektivitas Business
  • Konfigurasi Layanan Toko Aman
  • Ngatur Model Data Konektivitas Data

Lab: Configuring BCS lan Layanan Store AmanLab: Ngatur Bisnis Model Konektivitas Data

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Rencana lan ngatur aplikasi Layanan Business Connectivity Data.
  • Rencana lan ngatur aplikasi Service Store Secure.
  • Ngatur model Data Konektivitas Data.

Modul 5: Nyambungake Wong

Ngomong babagan nyambungake wong ing Microsoft SharePoint Server 2013 tenan tegese ngomongake babagan njupuk wong metu saka ruang kerja sing terisolasi lan menehi wong kemampuan lan alat kanggo kolaborasi karo wong liya ing organisasi kayata kolega, rekan, lan eksekutif. Iku babagan nemokake wong kanthi kepakaran, lan ngenali kapentingan bareng lan nggawe jaringan wong sing nduwe tujuan umum.
Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni konsep lan cara nyambungake wong ing SharePoint 2013. Sampeyan bakal nliti profil panganggo lan sinkronisasi profil pangguna, fitur interaksi sosial lan kemampuan, lan komunitas lan situs komunitas ing SharePoint 2013.

Pawulangan

  • Ngatur Profil Anggota
  • Ngaktifake Interaksi sosial
  • Komunitas Bangunan

Lab: Configuring Sinkronisasi Profil lan SituskuLab: Configuring Sites Sites

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Ngerti lan ngatur profil pangguna lan sinkronisasi profil pangguna ing SharePoint 2013.
  • Ngaktifake interaksi sosial ing SharePoint 2013.
  • Ngerti lan mbangun situs komunitas lan komunitas ing SharePoint 2013

Modul 6: Ngaktifake Produktivitas lan Kolaborasi

Modul iki nliti cara SharePoint 2013 ngluwihi kemampuan para pengguna bisa kerja bareng lan nambah produktivitas kanthi integrasi rapi karo platform perangkat lunak eksternal, fitur kolaborasi SharePoint tambahan, lan panyedhiya alat sing fleksibel, karo para pangguna bisa ngembangake solusi dhewe kanggo masalah bisnis.

Pawulangan

  • Aggregating Tasks
  • Perencanaan lan Konfigurasi Fitur Kolaborasi
  • Perencanaan lan Konfigurasi Komposit

Lab: Configuring Sites ProjectLab: Configuring Workflow

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake carane opsi integrasi kanggo Exchange 2013 lan Project Server 2013 nambah agregasi tugas.
  • Nerangake carane ngatur lan ngatur opsi kolaborasi lan co-authoring SharePoint.
  • Nerangake cara ngatur lan nggunakake alur kerja ing SharePoint 2013.

Modul 7: Perencanaan lan Konfigurasi Intelligence Business

Business Intelligence (BI) tetep dadi area penting kanggo organisasi perusahaan gedhe. Kunci BI sukses yaiku kemampuan kanggo nggabungake komponen sing ngirim informasi sing bener, marang wong sing bener, ing wektu sing tepat. Microsoft SharePoint Server 2013 Enterprise Edition nyedhiyakake macem-macem solusi terpadu sing ngaktifake kedhaftar lan administrator ing organisasi kanggo ngembangake solusi BI supaya cocog karo syarat bisnise. Piranti BI iki ngluwihi SharePoint kanggo nyedhiyakake manajemen informasi sing konsisten saka lingkungan analisis data pribadi, sing nggunakake Microsoft Excel, liwat departemen utawa wadhah data organisasi, kang nggunakake SQL Server Reporting Services (SSRS) lan SQL Server Analysis Services (SSAS).
Ing modul iki sampeyan bakal weruh carane SharePoint 2013 bisa ngirim solusi BI kanggo bisnis sampeyan.

Pawulangan

  • Planning kanggo Business Intelligence
  • Planning, Deploying, lan Ngatur Layanan Intelijen Usaha
  • Perencanaan lan Konfigurasi Alat Analisis Lanjut

Lab: Configuring Excel ServicesLab: Configuring PowerPivot lan Power View kanggo SharePoint

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Nerangake arsitektur BI SharePoint, komponene, lan cara kanggo ngenali kesempatan BI ing organisasi sampeyan.
  • Nerangake carane ngatur, masang, lan ngatur layanan SharePoint 2013 BI inti.
  • Jlentrehake opsi BI sing luwih dhuwur sing kasedhiya karo SharePoint 2013 lan Microsoft SQL Server 2012.

Modul 8: Perencanaan lan Konfigurasi Enterprise Search

Layanan Panelusuran tetep dadi landasan sukses platform SharePoint. Ing Microsoft SharePoint Server 2013 ana owah-owahan gedhé kanggo komponen sing arupa layanan, kanggo nambah kinerja lan konfigurasi.
Ing modul iki, sampeyan bakal mriksa pilihan konfigurasi ing SharePoint Search sing ngidini sampeyan bisa menehi efektifitas asil panelusuran sing luwih apik kanthi ngraphalake layanan kasebut ing macem-macem cara. Perkenalan fungsi anyar, kayata jinis asil lan paningkatan tambah tumuju pandhu arah sing digandhengake sing nggoleki berarti peran administrator Search wis dadi luwih penting kanggo sukses bisnis. Panelusuran saiki ngijini sampeyan utusan liyane manajemen iki menyang administrator koleksi situs lan tingkat pemilik situs, Ngapikake Fleksibilitas telusuran tanpa nambah beban administrasi ing sawetara Administrator aplikasi layanan Panelusuran.
Modul iki uga mriksa Analytics analytics lan nglaporake. Kanggo mbantu manajemen ing lingkungan Search, SharePoint 2013 saiki nggabungake Analytics Panelusuran lan nglaporake menyang layanan Panelusuran, tinimbang ing aplikasi layanan sing kapisah, kaya kasus ing SharePoint Server 2010. Laporan sing kasedhiya bakal mbantu kanggo ngawasi layanan kasebut lan ngoptimalake konfigurasi kasebut.

Pawulangan

  • Konfigurasi Telusuri Lingkungan Perusahaan
  • Konfigurasi Pengalaman Panelusuran
  • Ngoptimalake Panelusuran

Lab: Planning a Deployment Search EnterpriseLab: Ngatur Panelusuran Relevans ing SharePoint Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelas arsitektur layanan Pencarian lan konfigurasi area kunci.
  • Nerangake carane ngatur layanan Panelusuran kanggo nambah pengalaman panganggo end-user.
  • Ilustrasi carane nggunakake analytics laporan kanggo ngoptimalake lingkungan Panelusuran.

Modul 9: Perencanaan lan Konfigurasi Manajemen Konten Perusahaan

Modul iki nliti Enterprise Content Management (ECM), yaiku sawijining set teknologi lan fitur sing dikelola dening administrator kanggo nyedhiyakake kontrol liwat situs lan isi. Iki kalebu kontrol carane informasi disimpen, informasi suwene disimpen, carane informasi katon kanggo kedhaftar nalika dienggo, lan carane informasi wutah disimpen ing kontrol.
Dukungan rancangan kanggo persyaratan ECM sampeyan mbutuhake pangerten jelas babagan syarat isi lan cara sing ndhukung organisasi kasebut. Iki tegese, minangka praktik paling apik, akeh peran organisasi sing beda kudu nduweni input menyang strategi ECM lan fitur-fitur pendukung.

Pawulangan

  • Manajemen Konten Planning
  • Planning and Configuring eDiscovery
  • Manajemen Records Planning

Lab: Configuring eDiscovery in SharePoint Server 2013Lab: Configuring Records Management in SharePoint Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Rencana carane ngatur isi lan dokumen.
  • Rencana lan ngatur eDiscovery.
  • Rencana rekaman manajemen lan tundhuk.

Modul 10: Perencanaan lan Konfigurasi Konten Kontèn Web

Keupayaan manajemen konten web di Microsoft SharePoint Server 2013 bisa mbantu organisasi komunikasi lan integrasi luwih efektif karo karyawan, mitra, lan pelanggan. SharePoint Server 2013 nyedhiyakake fungsionalitas sing gampang digunakake kanggo nggawe, nyetujoni, lan nerbitake isi web. Iki ngijini sampeyan kanggo entuk informasi kanthi cepet menyang situs intranet, ekstranet, lan Internet lan menehi isi kanthi temenan lan aran. Sampeyan bisa nggunakake kapabilitas pengelolaan isi web iki kanggo nggawe, nerbitaké, ngatur, lan ngontrol koleksi isi gedhe lan dinamis. Minangka bagéan saka Enterprise Content Management (ECM) ing SharePoint Server 2013, manajemen isi web bisa mbantu streamline proses sampeyan kanggo nggawe lan nerbitake situs web.Pawulangan

  • Ngarencanake lan Ngleksanakake Infrastruktur Manajemen Konten Web
  • Konfigurasi Gawai Navigasi lan Situs Katalog
  • Ndhukung Basa lan Lokal
  • Ngaktifake Desain lan Kustomisasi
  • Ndhukung Pangguna Ponsel

Lab: Configuring Navigation Navigation and Cataloged SitesLab: Konfigurasi Saluran Piranti

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Rencana lan ngatur infrastruktur Manajemen Konten Web kanggo syarat bisnis.
  • Ngatur situs katalog navigasi lan produk sing dikelola kanthi ngatur.
  • Rencana lan ngatur support kanggo situs multilingual.
  • Ngatur desain lan kustomisasi kanggo situs penerbitan.
  • Rencana lan ngatur support kanggo pangguna seluler

Modul 11: Ngatur Solusi ing SharePoint Server 2013

Minangka administrator SharePoint, penting kanggo ngerti fitur sing kasedhiya ing Microsoft SharePoint Server 2013. Nanging, asring ana syarat fungsi tartamtu sing bisa dadi bagéan saka fitur SharePoint nanging ora kalebu ing cithakan situs tartamtu. Ana uga situs sing mbutuhake kustomisasi ulang dhaptar utawa dhaptar perpustakaan, utawa panyebaran kode khusus sing perlu kanggo nambah kemampuan sing ora kasedhiya ing kothak. Pengembang nggunakake fitur lan solusi kanggo nambah lan ngontrol persyaratan fungsi kasebut. Administrator, ing tangan liyane, kudu ngerti carane fitur lan solusi diterbitake lan ngatur supaya bisa ketemu karo kabutuhan SharePoint.

Pawulangan

  • Ngerti Arsitektur Solusi SharePoint
  • Ngatur solusi Sandbox

Lab: Ngatur Solutions

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jerehake lan kelola fitur lan solusi SharePoint
  • Ngatur solusi pas wektune ing panyebaran SharePoint 2013

Modul 12: Ngatur Aplikasi kanggo SharePoint Server 2013

Aplikasi SharePoint anyar kanggo Microsoft SharePoint Server 2013 lan nyedhiyakake kemampuan tambahan kanggo nyedhiyakake fungsionalitas aplikasi ing konteks SharePoint. Aplikasi SharePoint nambah kapabilitas solusi ladang lan solusi kothak wedhi, nalika nyedhiyakake pengalaman pangguna sing nawakake kemampuan pangreksimalisasi layanan kanthi otomatis tanpa nempatake stabilitas utawa keamanan peternak kanthi risiko.

Pawulangan

  • Ngerti Arsitektur SharePoint App
  • Provisioning and Managing Apps and App Catalogs

Lab: Konfigurasi lan Ngatur Aplikasi SharePoint

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake aplikasi SharePoint lan infrastruktur SharePoint sing ndhukung
  • Nyedhiyakake lan ngatur aplikasi SharePoint lan katalog aplikasi
  • Ngatur carane aplikasi digunakake ing panyebaran SharePoint 2013

Modul 13: Ngembangake Rencana Governance

Governance minangka hubungane karo SharePoint bisa diterangake minangka cara ngontrol lingkungan SharePoint liwat aplikasi wong, kawicaksanan, lan proses. Governance perlu kanggo kabeh sistem TI sacara sakabèhané, lan utamané kanggo deployment SharePoint, sing asring nuduhaké owah-owahan sing signifikan ing pangolahan bisnis, fungsi sing kasedhiya, lan praktik kerja sedina-dina.
Penting kanggo mangerteni manawa urusane kudu nggambarake kabutuhan organisasi lan cara paling apik nggunakake SharePoint. Mulane, departemen IT ora bisa dadi siji-sijine tanggung jawab SharePoint; input kudu teka saka perusahaan sponsor ing organisasi. Departemen TI kudu tetep minangka wewenang teknis kanggo SharePoint; Nanging, iki mung minangka bagéan saka cara Urip SharePoint kudu digawa bebarengan saka macem-macem organisasi.

Pawulangan

  • Pambuka kanggo Perencanaan Pemerintahan
  • Unsur Kunci Rencana Governance
  • Planning for Governance in SharePoint 2013
  • Ngleksanakke Governance ing SharePoint 2013

Lab: Ngembangake Rencana GovernanceLab: Ngatur Situs lan Pembatalan

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Jelasake konsep pemerintahan
  • Njlèntrèhaké elemen kunci rencana pamaréntahan
  • Rencana kanggo pemerintahan ing SharePoint Server 2013

Modul 14: Nganyarke lan Pindhah menyang SharePoint Server 2013

Nganyarke manajer Microsoft SharePoint Server 2010 kanggo SharePoint 2013 minangka usaha utama, supaya penting kanggo ngrancang kegiatan upgrade. Sampeyan kudu mesthekake manawa sampeyan ndandani upgrade versi saka versi menyang versi-wis didhukung, yen sampeyan wis ngrintes dampak bisnis saka upgrade sampeyan, lan nyoba nguji strategi upgrade sampeyan kanggo nerusake lampiran bisnis. Minangka kabeh aktivitas kasebut, persiapan iku penting banget.
Contra karo versi sadurungé saka SharePoint, SharePoint 2013 ndhukung mung database-nempelake nganyarke kanggo konten, nanging saiki ndhukung nganyarke kanggo sawetara database sing ana hubungane karo aplikasi layanan. Sampeyan kudu ngrancang iki lan mesthekake yen sampeyan wis siap kanggo ngatasi masalah sing perlu.
Pangowahan liyane ing SharePoint 2013 yaiku pendekatan kanggo ngunggahake koleksi situs. Iki dianyari kanthi kapisah saka aplikasi data lan layanan. Sampeyan uga bisa utusan tugas upgrade menyang administrator koleksi situs.

Pawulangan

  • Nyiyapake Lingkungan Upgrade utawa Migrasi
  • Nglakokake Proses Upgrade
  • Ngatur Upgrade Situs Koleksi

Lab: Nggawe Upgrade Database-PasangLab: Ngatur Pangaturan Situs Koleksi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:
  • Ilustrasi carane ngatur lan nyiapake upgrade.
  • Nerangake langkah-langkah sing melu upgrade data lan layanan aplikasi.
  • Jelasake proses kanggo ngunggahake koleksi situs.

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Solusi Advanced Microsoft SharePoint Server 2013 Certification

Sawise rampung Solusi Advanced Microsoft SharePoint Server 2013 Latihan, Calon kudu njupuk 70-332 Exam kanggo menehi sertifikat. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • 20332: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013 latihan ing gurgaon
  • 20332: Advanced Solutions saka biaya sertifikasi Microsoft SharePoint Server 2013 ing Gurgaon
  • Institute for 20332: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013 ing negara
  • 20332: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013 ing Gurgaon
  • 20332: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013 sertifikat ing gurgaon
  • 20332: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013 ing Gurgaon
  • Best 20332: Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 Training Online
  • 20332: Advanced Solutions saka Microsoft SharePoint Server 2013 training