KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Latihan & Sertifikasi JS 2.0

Kursus Latihan & Sertifikasi JS 2.0

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Umum AngularJS 2.0

Kinerja apik ing Angular 2.0 dibandhingake Angular 1.x. Bootstrap saiki dadi platform khusus ing 2.o sudut. Dadi yen aplikasi bootstrap saka browser kasebut bakal nelpon bootstrap sing beda minangka dibandhingake karo aplikasi seluler. Dadi kanggo bootstrap browser. Ora ana dhukungan seluler ing Angular 1.x. AngularJS 2.0 digawe tetep ing atine arsitektur berorientasi mobile. Ana perpustakaan yakuwi Native script sing ngewangi pengembangan ponsel Angular 2 kanthi cepet.

Tujuan Pelatihan AngularJS 2.0

  • AngularJS 2 luwih cepet lan luwih gampang tinimbang Angular 1.
  • Ndhukung versi anyar browser lan uga ndhukung browser lawas kalebu IE9 + lan Android 4.1 +.
  • Iku framework platform salib.
  • Sudut 2 utamané fokus ing aplikasi seluler.
  • Struktur kode luwih disenengi tinimbang versi Angular sadurungé.
  • Nduwe pemahaman sing kuat babagan pola Model-View-Controller (MVC) sing digunakake ing aplikasi Angular 2.
  • Gunakake sintaks TypeScript nalika sampeyan nulis aplikasi.
  • Ngatur dependensi mbangun karo npm.
  • Ngatur dependensi ngarep kanthi Bower.
  • Ngatur alur kerja pembangunan sampeyan kanthi gulp.
  • Tulis aplikasi Angular2 dhasar kanthi nggunakake model, pirang komponen, formulir, emitter acara lan pipa.

Pengajaran sing Ditujuake Kursus AngularJS 2.0

Pengembang web berpengalaman kanthi minimal enem sasi pembangunan AngularJS sing arep:

  • Sinau luwih lengkap babagan ekosistem AngularJS
  • Mangerteni piranti pangembangan saiki kaya Gulp bisa nggawe wong luwih produktif
  • Loro-lorone unit test lan end to end test aplikasi AngularJS
  • Sinau luwih lengkap babagan internal AngularJS
  • Ngoptimalake produktivitas nalika mbangun aplikasi AngularJS

Prasyarat kanggo AngularJS 2.0 Certification

Sampeyan kudu duwe pangerten dhasar saka JavaScript lan kabeh editor teks. Minangka kita bakal ngembangake aplikasi basis web nggunakake Angular 2, bakal apik yen sampeyan duwe pangerten teknologi web liyane kayata HTML, CSS, AJAX, AngularJS etc.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Angka 2 ing Tindakan
    • Nganggo AngularJS 2?
    • Dasar-dasar TypeScript
  2. Ringkesan Arsitektur
    • Komponen, Bootstrap, lan DOM
    • Petunjuk lan pipa
    • Ngiket data
    • Injeksi ketergantungan
    • Layanan lan logika bisnis liyane
    • Data terus-terusan
    • nuntun
  3. komponen
    • Metadata komponèn
    • Pemilih komponen
    • Cithakan komponen
    • Nggawe komponen
    • Nggunakake komponen liyane ing komponen
    • Interpolasi lan konteks expression
    • Property binding
    • Acara ngiket
    • Njupuk data menyang komponen kanthi input
    • Lengganan kanggo acara komponen karo output
  4. Arahan lan Pipa
    • Struktural instruksi-ngIf
    • Struktural arahan-ngFor
    • Atribut atribut-dibangun ing
    • Atur-atur pangaturan-adat
    • Nggunakake nilai arahan
    • Nggarap acara kanthi arahan
    • Pipa gulungan-dibangun ing
    • Angular pipes-custom
  5. Forms
    • Wangun sudut
    • Wangun-wangun Cithakan
    • Wangun model sing didhukung
    • Dibangun ing proses validasi
    • Validasi-adat
    • Penanganan kesalahan
  6. Ketergantungan Injeksi lan Layanan
    • Carane Sudut ora injeksi ketergantungan
    • Layanan ing Angular
    • Injeksi konstruktor kelas
    • Mbangun layanan
    • Pendaftar ing Bootstrap
    • Dekorator Inject
    • Token opaque
  7. HTTP
    • Bundle Angle 2 HTTP
    • Nggunakake mock back end kanggo HTTP calls
    • Nggunakake HTTP kanggo GET panggilan
    • Nggunakake UrlSearchParams
    • Nggunakake HTTP kanggo POST, PUT, lan DELETE telpon
  8. nuntun
    • Pemblokiran sudut 2
    • Konfigurasi rute
    • Jalur dalan
    • Router left
    • Nggunakake kelas router kanggo navigasi

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Pelatihan JS 2.0 sudut ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi JS 2.0 ing Gurgaon
  • Institut kanggo Sudut JS 2.0 ing gurgaon
  • Sudut JS 2.0 ing Gurgaon
  • Sertifikat JS 2.0 sudut dina gurgaon
  • Jangkar JS 2.0 ing Gurgaon
  • Best Sudhut JS 2.0 Training Online
  • Latihan JS 2.0 sudut