KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Latihan & Sertifikasi AngularJS 1.5

Kursus Latihan & Sertifikasi AngularJS 1.5

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Umum AngularJS 1.5

AngularJS minangka framework struktural kanggo aplikasi web dinamis Javascript framework lan bisa ditambahake menyang kaca HTML kanthi tag script. Ngidini sampeyan nggunakake HTML minangka basa template lan ngidini sampeyan ngluwihi sintaks HTML kanggo ndhedhesake komponen aplikasi kanthi cetha lan succinctly. Injeksi nalar lan ketergantungan data Angular ngilangi akeh kode sing saiki kudu ditulis. Lan kabeh ana ing browser, nggawe partner becik karo teknologi server apa wae.

Tujuan Pelatihan Angualar JS 1.5

  • AngularJS minangka framework pangembangan JavaScript sing kuat kanggo nggawe RICH Internet Application (RIA).
  • AngularJS nyedhiyakake opsi pangembang kanggo nulis aplikasi sisih klien (nggunakake JavaScript) ing MVC resik (Model View Controller) cara.
  • Aplikasi sing ditulis ing AngularJS iku sarat cross-browser. AngularJS otomatis nangani kode JavaScript cocok kanggo saben browser.
  • AngularJS iku sumber terbuka, gratis, lan digunakake dening ribuan pangembang ing saindenging jagad. Lisensi dilindhungi miturut Lisensi Apache versi 2.0.
  • Mbangun RIA nggunakake Angular.js
  • Ngapusi pangiket rong arah sing ditawakake Angular.js
  • Ngerti lan nggunakake macem-macem arahan sing ana ing Angular.js
  • Gunakake injeksi ketergantungan kanggo bisa luwih apik
  • Nggawe arahan khusus
  • Gunakake bower.js kanggo manajemen ketergantungan klien
  • Gunakake grunt.js kanggo tugas umum sing dilakoni ing pangembangan aplikasi JavaScript

Prasyarat kanggo AngularJS 1.5 Certification

  • Kawruh moderat babagan HTML, CSS lan Javascript
  • Dhasar MVC (Model, Tampilan, Controller)
  • DOM (Model Dokumen Obyek)
  • calon kudu kenal karo sembarang teknologi pangembangan web

Pengajaran sing Ditujuake Kursus AngularJS 1.5

Pengembang web sing kepengin mbangun aplikasi web paling apik kanthi kesederhanaan lan keanggunan JavaScript.

  • Developers
  • Arsitek

Course Outline Duration: 2 Days

  1. Pambuka kanggo Angular.JS
    • Carane Angular.js wis mratelakake panemume
    • Béda karo Backbone.js lan Angular.js
  2. Angular.js Building Blocks
    • Komponen Controller
    • Komponen Model
    • Ndeleng komponen
    • panuduh
    • filter-filter
    • layanan
    • DI ing Angular.js
  3. Anatomi saka Aplikasi Angular.js
    • Nggawe Watesan nggunakake ng-app
    • View View Controller
    • Cithakan lan Data Binding
    • Ngulangi unsur ing templat
    • Nggunakake Ekspresi, Kelas CSS lan Gaya
    • Nggunakake Controllers kanggo misahake tanggung jawab UI
    • Menanggapi perubahan model
  4. Data Binding ing Angular.js
    • Pangerten Panuntun Dibangun
    • Résolusi wacana
    • Cara siji lan rong cara ngiket data
  5. Nggunakake Filter
    • Ringkesan Filter-filter
    • Understanding Filter Expressions
    • Bangunan Filter khusus
  6. layanan
    • Ringkesan Layanan
    • Modularitas nggunakake Layanan
    • Layanan Injeksi
  7. panuduh
    • Ringkesan Arah
    • Nggawe Directives
    • Obyek Definisi Langsung
    • Kompilasi lan Ngubungake
    • Nggawe komponen
  8. Komunikasi karo Server
    • Berkomunikasi liwat $ http
    • Konfigurasi panjalukan
    • Ngirim Http Headers
    • Caching Responses
    • Request and Response Transformation
    • Nggunakake Sumber Ramah
    • Komunikasi liwat WebSockets
  9. Unit Pengujian
    • Model Testing nggunakake Jasmine
    • Tes pertimbangan kanggo Directives and Filters
    • Nggunakake Moto Angular
  10. Modular JavaScript
    • Teknik kanggo modularizing kode JavaScirpt
  11. aneka
    • Ringkesan Modul Angular OSS
    • Menyesuaikan Modul Sudut

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Pelatihan JS 1.5 sudut ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi JS 1.5 ing Gurgaon
  • Institut kanggo Sudut JS 1.5 ing gurgaon
  • Sudut JS 1.5 ing Gurgaon
  • Sertifikat JS 1.5 sudut dina gurgaon
  • Jangkar JS 1.5 ing Gurgaon
  • Best Sudhut JS 1.5 Training Online
  • Latihan JS 1.5 sudut