KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Latihan & Sertifikasi Ansible

Kursus Latihan & Sertifikasi Ansible

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Latihan Ansible

Ansible yaiku piranti fiksi sing bisa cepet utawa luwih cepet tinimbang cahya (disebut superluminal). Sampeyan bisa ngirim & nampa pesen menyang lan saka piranti sing cocog ing jarak apa waé tanpa wektu tundha. Ansibles minangka piranti plot ing fiksi ilmiah.

Pre-requisite for Training Ansible

Pengetahuan dhasar saka LINUX OS (SUSE, Ubuntu, UNIX) lan perintah.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Pambuka
    • Pambuka
    • Apa Ansible?
    • Manajemen Ganti
    • Provisioning
    • Automation
    • Orchestrasi
    • Apa Gunakake Ansible?
    • Yamla
    • Dibangun ing Keamanan
    • Bisa ditambah
    • kesimpulan
  2. Arsitektur lan Proses Arus
    • Pengantar Arsitektur
    • Requirements sistem
    • Ringkesan Komponen
    • Proses Eksekusi lan Aliran
    • Jinis Eksekusi
    • Arsitektur Kesimpulan
  3. Nggawe Lingkungan
    • Pambuka
    • Nginstal Vagrant lan VirtualBox
    • Ngatur Vagrant
    • Instalasi Ansible
    • Testing Lab karo Perintah Kasil Sampeyan
  4. Inventory lan Konfigurasi Ansible
    • Pengantar Inventori lan Konfigurasi
    • Fundamentals Inventory
    • Demo: Dasar inventarisasi
    • Nyaring-metu karo Multiple Files
    • Demo: Nyaring-metu karo Multiple Files
    • Dasar Konfigurasi Ansible
    • Tur: Konfigurasi Ansible
    • Demo: Nggarap Sistem Informasi Python3
  5. Modul Ansible
    • Pengantar Modul Ansible
    • Fundamental Modul Ansible
    • Demo: Nggunakake Module Docs lan Yum Module
    • Demo: Nggunakake Modul Pangaturan
  6. Muter lan Playbook
    • Pambuka
    • Plays and Playbook Basics
    • Demo: Playbook dhasar
    • Playbook Logic lan Liyane
    • Demo: Majeng Playbook Dianggo
  7. Tumindak
    • Pambuka kanggo Dhapukan
    • Peran Dasar
    • Demo: Nggawe Dhapukan
    • Ansible Galaxy Introduction
    • Demo: Nggunakake Galaxy Ansible

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews