KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register
Arsitek ing Training AWS

Arsitek ing Kursus & Sertifikasi AWS

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Arsitek ing Gambaran Umum Kursus Latihan AWS

Arsitèktur ing AWS (Amazon Web Services) Kursus pelatihan nyakup konsèp teknis bangunan infrastruktur AWS. Mesthi tujuan kanggo ngajar arsitek solusi carane padha bisa nggunakake méga AWS kanthi nggunakake layanan AWS. Iku uga bakal menehi katrampilan kanggo nggabungake layanan kasebut dadi solusi berbasis awan. Peserta uga sinau pola desain sing dianjurake & praktik awan AWS paling apik kanggo ngrancang lan ngoptimalake solusi IT (Teknologi Inovatif). Arsitèktur-ing latihan AWS bakal ngliwati mahasiswa liwat sawetara studi kasus sing saiki solusi infrastruktur donya nyata para pelanggan AWS & layanan utawa strategi sing diterapake. Peserta bisa ngakses tangan laboratorium kanggo mbangun prasarana Layanan Web Amazon liwat sesi sing dipandu uga.

Tujuan Arsitek ing Pelatihan AWS

  • Liwat arsitektur AWS praktik sing paling apik & dianjurake kanggo nggawe pancasan infrastruktur IT.
  • Arsitek solusi infrastruktur sing handal, dhuwur banget lan bisa diukur kanggo layanan AWS.
  • Ngleksanakake fitur ketahanan lan keluwesan ing infrastruktur IT nggunakake layanan ngatur AWS.
  • Nyuda biaya & ningkatake kinerja kanthi nggawe solusi infrastruktur AWS sing dhuwur banget efisien.
  • Gunakake Well-Architected Framework kanggo nambah arsitektur IT kanthi AWS

Penyajian sing ditujuake Arsitèktur ing Course AWS

Kursus iki ditujokake kanggo Solutions Architects & Design Engineers sing pengin ngerti carane ngimplementasikan & ngrancang solusi infrastruktur IT ing platform Amazon Web Services.

Prasyarat kanggo Arsitèktur ing Sertifikasi AWS

Calon kudu duwe kawruh penting AWS

  • Ngenali babagan sistem distribusi
  • Keprigelan karo konsep jejaring umum
  • Ngenalake babagan arsitèktur multi-undakan
  • Kawicaksanan karo konsep komputasi awan

Course Outline Duration: 3 Days

Day 1

  • Core AWS Knowledge
  • Merancang Lingkungan Panjenengan
  • Lingkungan nggawe Highly Cepak
  • Forklifting Aplikasi sing Ana menyang AWS

Day 2

  • Pemblokiran Event-Driven
  • Automating and Decoupling Infrastructure Panjenengan
  • Merancang Panyimpenan ing Skala
  • Hosting Aplikasi Web Anyar ing AWS

Day 3

  • Pilar Rampung saka Kerangka Arsitèktur sing Baik
  • Strategi Penanggulangan Bencana lan Gagal
  • Ngatasi Masalah Lingkungan Panjenengan
  • Pola Desain Besar lan Studi Kasus

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews