ArcSight ESM 6.9 Advanced Analyst

Kursus Latihan ArcSight ESM 6.9 Advanced Analyst & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Latihan ArcSight ESM 6.9 Advanced Analyst

Iki mesthine kalebu metodologi ngaruntingan masalah keamanan ArcSight HP nggunakake isi HP ArcSight ESM lanjutan kanggo nemokake, nglacak lan ngatasi kedadeyan keamanan. Sajrone latihan, sampeyan bakal sinau nggunakake variabel lan aktivitas korelasi, ngatur cithakan laporan kanggo konten dinamis, lan ngatur cithakan notifikasi kanggo ngirim kabar sing tepat adhedhasar kawicaksanan tartamtu acara.

Tujuan sakaArcSight ESM 6.9 Advanced Analyst Training

  • Navigasi HP ArcSight ESM Console lan Command Center kanggo hubungan, nyelidiki, nganalisa, lan ngatasi ancaman sing kapapar lan ora jelas
  • Mbangun Variabel ArcSight HP kanggo nyedhiyakake analisis canggih saka stream acara
  • Mbangun Dhaptar lan Aturan HP ArcSight kanggo ngidini aktivitas korelasi lanjutan
  • Ngoptimalake monitor data basis acara kanggo nyedhiyani tampilan wektu nyata saka lalu lintas acara lan anomali
  • Desain template laporan anyar lan gawe laporan fungsional
  • Golek acara liwat alat telusuran

Penyajian sing ditujusakaArcSight ESM 6.9 Advanced Analyst Course

  • Kursus dhasar iki ditrapake kanggo operator \ analis, sing kudu: Netepake tujuan keamanan organisasi.
  • Nggawe utawa nggunakake isi majeng kanggo hubungan, ndeleng lan nanggapi sing dislametake keamanan kasebut.

Prasyarat kanggoCertification Analyst ArcSight ESM 6.9

  • Mengkoake latihan HP ArcSight ESM Security Analyst (AESA) Pengetahuan:
  • Fungsi piranti keamanan umum, kayata IDS / IPS, firewall lan Jaringan basis host, etc.
  • Fungsi piranti jaringan umum, kayata router, switch, hub, etc.
  • TCP / IP fungsi, kayata pamblokiran CIDR, subnet, alamat, komunikasi, etc. Windows
  • tugas sistem operasi, kayata instalasi, layanan, enggo bareng, navigasi, etc.
  • Aktivitas bisa nyerang, kayata mindai, wong ing tengah, ngendhit, DOS, DDoS, etc, lan bisa nyebabake aktivitas ora normal, kayata cacing, Trojan, virus, lan liya-liyane. Istilah SIEM kayata ancaman, kerentanan, perlindungan, lan liya-liyane.
  • Instruksi keamanan, kayata Rahasia, Integritas, Kasedhiyan

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul 1 - ArcSight Console review
  • Modul 2 - Saluran Aktif lan Filter-filter ditinjau
  • Modul 3 - Dashboard lan Data Monitor Optimization
  • Modul 4 - Variabel Kustomisasi
  • Modul 5 - Daftar lan Aturan ArcSight
  • Modul 6 - Merancang Laporan ESM
  • Modul 7 - Kueri Viewers Authoring
  • Modul 8 - Memperbaiki Alat Perkawinan

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap kontak kita.


reviews