Administrasi lan Operasi ArcSight Logger

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Administrasi lan Operasi ArcSight Logger

Arsitektur lan Operasi ArcSight Logger nyedhiyakake sampeyan sing penting babagan solusi ArcSight Logger - piranti alus lan piranti lunak - uga menehi informasi babagan arsitek solusi sing lengkap. Kursus ILT dina 5 iki bakal ngliputi fitur inti saka solusi ArcSight Logger uga fitur sing luwih maju. Iki mesthi, minangka tambahan pengalaman Logger, nyiapake sampeyan kanggo ujian sertifikasi Logger.

dislametaké

  • Nerangake, akses, lan nggunakake fitur dhasar lan fungsi ArcSight Logger
  • Initialize Logger Appliance
  • Nginstal lan ngupdate formfactor Software Logger
  • Nerangake lan ngleksanakake setelan kawicaksanan Simpen Logger lan setelan retensi
  • Jerehake lan aturake piranti sumber acara lan piranti, acara Receiver, Forwarders, lan Tujuan
  • Goleki lan atur setelan Jaringan, log kesalahan, akses support remot lan toko sertifikat keamanan
  • Nerangake lan ngleksanakake indeksasi acara lan nggunakake gawe panelusuran Logger
  • Ngakses lan ngatur panampil tampilan tampilan lapangan lan nelusuri kriteria kendala
  • Gunakake filter sacara efektif
  • Mbukak lan mbangun laporan
  • Salin lan modifikasi pitakon lan cithakan laporan
  • Nyalin lan ngowahi laporan dashboard lan unsur dashboard
  • Nggoleki, ndeleng, nggawe, nyunting, aktifake lan mateni tandha wektu nyata lan dijadwal; ngatur kabar; ekspor tandha kanggo analisis luwih lanjut
  • Gawe serep lan mulihake konfigurasi utawa laporan logger lan definisi laporan; ekspor lan impor Logger Tandha lan Filter; njupuk kesalahan lan log audit

Prasyarat

Kanggo sukses ing kursus iki, sampeyan kudu duwe:
Mengkoake latihan HP ArcSight ESM Security Analyst (AESA) Pengetahuan:

  • Fungsi piranti keamanan umum, kayata IDS / IPS, firewall lan Jaringan basis host, etc.
  • Fungsi piranti jaringan umum, kayata router, switch, hub, etc.
  • Fungsi TCP / IP, kayata pamblokiran CIDR, subnet, alamat, komunikasi, etc.
  • Tugas sistem operasi Windows, kayata instalasi, layanan, sharing, navigasi, etc.
  • Aktivitas bisa nyerang, kayata mindai, wong ing tengah, sniffing, DoS, DDoS, etc, lan bisa nglakoni aktivitas sing ora normal, kayata cacing, Trojans, virus, lan liya-liyane.
  • Terminologi SIEM, kayata ancaman, kerentanan, resiko, aset, eksposur, safeguard, dll.
    Instruksi keamanan, kayata Rahasia, Integritas, Kasedhiyan

Course Outline Duration: 5 Days

  • Pambuka kanggo Logger
  • Instal lan Inisialize Logger Appliance
  • Instalasi lan Initialize Software Logger
  • Navigasi Logger
  • Konfigurasi Logger
  • Konfigurasi Entitas Acara Logger lan Output
  • Setelan Sistem Admin
  • Ngatur Pangguna lan Grup
  • Panelusuran Event
  • Telusuri Alat
  • Filter-filter, Ngirit Panelusuran & Tandha Dijadwal
  • Logger Reports

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews