KoleksiPelatihan Kelas
wektu1 Day
register

Latihan Essentials AWS

Kursus Latihan & Sertifikasi Teknis AWS

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Umum Gambaran Umum Teknik AWS

AWS (Amazon Web Services) Kursus Essentials teknis ing ITS (Inovatif Teknologi Solutions) yakuwi kanggo mbedakake peserta karo produk, layanan lan solusi umum Amazon Web Services. Pelatihan AWS iki bakal nandhani fundamental dhasar kanggo mbangun keahlian ing ngenali layanan AWS kanggo bisa nggawe keputusan bisnis sing disenengi babagan solusi IT. kanggo syarat sing unik. Iku menehi sampeyan dhasar kanggo dadi luwih pinter ing ngenali layanan Amazon Web Services supaya sampeyan bisa nggawe kaputusan pinter babagan solusi IT adhedhasar syarat bisnis sampeyan lan miwiti nggarap AWS.

Objectives of AWS Technical Essentials Training

  • Sinau babagan konsep dasar desain data center.
  • Ngerti konsep & terminologi sing ana hubungane karo platform AWS
  • Sinau kanggo navigasi & gunakake Konsol Manajemen AWS.
  • Identitas lan Manajemen Akses (IAM) & Ngleksanakake praktik keamanan kanggo AWS.
  • Nggunakna layanan infrastruktur, kalebu Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), Amazon Elastic Block Store (EBS), Amazon VPC (Virtual Private Cloud), Auto Scaling, Elastic Load Balancing (ELB) & Amazon S3 (Simple Storage Service).
  • Nggunakna layanan basis data, kayata Amazon Relational Database Service (RDS) lan Amazon DynamoDB.
  • Ngleksanakake alat manajemen ing AWS kalebu AWS Advisor Trusted & Amazon CloudWatch.

Intended Audience of AWS Technical Essentials Course

Latihan AWS iki dianjurake kanggo para profesional sing pengin miwiti ing AWS utawa sing tanggung jawab kanggo nggambarake layanan AWS menyang pelanggan. Pengembang, Administrator Solusi Arsitek & SysOps sing pengin nggunakke layanan AWS bisa uga melu kursus iki.

Prerequisites for AWS Technical Essentials Certification

  • Individu sing tanggung jawab kanggo ngasilake manfaat teknis layanan AWS kanggo pelanggan
  • Individu kasengsem sinau babagan carane miwiti nggunakake AWS
  • Administrator SysOps, Solusi Arsitek lan pangembang sing kasengsem nggunakake layanan AWS

Course Outline Duration: 1 Day

  1. Pambuka lan Sejarah AWS
  2. AWS Infrastructure: Compute, Storage, and Networking
  3. AWS Keamanan, Identitas, lan Manajemen Akses
  4. AWS Database
  5. Alat Manajemen AWS

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews